PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
nicolica spune:
Buna dimineata!
Ieri nu am putut intra pe site, probleme tecnice si prin urmare uram azi
sarbatoritilor de azi si ieri
.
Genie, bafta ca tratamentul sa fie eficient in scurt timp si sanatate micutei Antonia.
Mada, sanatate si tie
Lucians, salutam ideea ta cu, colajul. La indicatiile lui ramoon, careia ii multumesc, am facut si eu un astfel de colaj, ce l-am tiparit si trimis cunostintelor ca felicitare de Paste. Foarte reusit!
Ramoon, apreciez deja munca pe care o faci, respect! Sunt convinsa ca rezultatul va fi multumitor pentru toate piersicutele. Iti trimit si eu o poza cu piersicoiul meu.
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
map spune:
Ramoon nou ne poti scoate una din poze nu-i musai sa fie doua
. O poti scoate pe cea in care are helancuta rosie pe cap (linia 3 coloana doi in colaj) si ne-o poti lasa pe cea in care rade (lidia doi coloana trei) (asa ca la matrici
). NU stiam care se potriveste mai bine de asta trimisasem doua.
Saru'mana ca ne-ai pus si pe noi la piticuti!
Acum voi mai adauga poze la album.
Monica si
Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
Ramoon spune:
quote:super ideea cu felicitarea!
Originally posted by nicolica
Buna dimineata!
Ieri nu am putut intra pe site, probleme tecnice si prin urmare uram azisarbatoritilor de azi si ieri
.
Genie, bafta ca tratamentul sa fie eficient in scurt timp si sanatate micutei Antonia.
Mada, sanatate si tie
Lucians, salutam ideea ta cu, colajul. La indicatiile lui ramoon, careia ii multumesc, am facut si eu un astfel de colaj, ce l-am tiparit si trimis cunostintelor ca felicitare de Paste. Foarte reusit!
Ramoon, apreciez deja munca pe care o faci, respect! Sunt convinsa ca rezultatul va fi multumitor pentru toate piersicutele. Iti trimit si eu o poza cu piersicoiul meu.
Piersicoiul Philipwww.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
quote:tot la aia m-am gandit si eu k e tare haois...nu o sa fie 2 poze in colaj doar k programul trebuie sa aibe un anumit nr d epoze si daca nu e complet le ia de la inceput de aia sunt dubluri deocamdata..
Originally posted by map
Ramoon nou ne poti scoate una din poze nu-i musai sa fie doua. O poti scoate pe cea in care are helancuta rosie pe cap (linia 3 coloana doi in colaj) si ne-o poti lasa pe cea in care rade (lidia doi coloana trei) (asa ca la matrici
). NU stiam care se potriveste mai bine de asta trimisasem doua.
Saru'mana ca ne-ai pus si pe noi la piticuti!
Acum voi mai adauga poze la album.
Monica siRobertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
Ramona si Timeea (04.08)
Muuh spune:
mishi sanatate mult lui Mihnea. Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca poate ca e mai bine ca nu a venit salvarea in general doctorii de pe salvare habar nu au de pediatrie. Fugi insa urgent de tot la spital.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
da, da, clar am nevoie de omaaare...
am uitat colajul:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070404/225900.jpg
Ramona si Timeea (04.08)
Apreciez efortul tau. E super colajul. Sa trimit alte poze, ca sa se vada fata mai bine?
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Ramoon spune:
mishi sanatate mult piersicutului! si tie multa putere!
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
quote:daca ai o poza mai de aproape da... daca nu alege una din alea doua
Originally posted by ralu80quote:
da, da, clar am nevoie de omaaare...
am uitat colajul:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070404/225900.jpg
Ramona si Timeea (04.08)
Apreciez efortul tau. E super colajul. Sa trimit alte poze, ca sa se vada fata mai bine?
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Ramona si Timeea (04.08)
lucians spune:
quote:
lucians, eu zic k aia in care se uita intr-o parte (mai din profil) e mai clara si se vede bine, nu?
Ramona si Timeea (04.08)
Da,Ramona e bine.Si mie mi s-a parut mai clara aceea.
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
Ramoon spune:
fetele io ma retrag un pic...mai intru mai tarziu, k tre sa fac papa pt baby si apoi iesim afara sa facem si ceva cumparaturi pt Paste.
Va pup
Ramona si Timeea (04.08)

maaare...