PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

salut, tocmai va povestisem ce-am facut si s-a sters tot ecranul.
o iau de la capat:

ieri, dupa ce v-am scris, mihnea a avut un scaun numai cu mucoasa si sange. m-am dus de urgenta la budimex, ca auzisem ca e bun, de unde m-au trimis la v. babes.
cand le-am arat caca, ca-l aveam la mine, au zis ca tre' sa ma interneze de urgenta ca seamana a dizenterie. nici nu eram pregatita de spital, dar ce era sa fac? au luat coprocultura ieri si sange azi (imaginati-va prin ce am trecut cand i-a scormonit prin toata mana dupa vena, de i-a spart venele la ambele maine si pe dosul palmei). aproape ca am facut pe mine de emotii.
noroc ca starea lui mihnea era din ce in ce mai buna si febra nu mai facuse de cu o zi in urma. scaunele s-au rarit si sunt din ce in ce mai tari, asa ca azi, dupa rezultatul de sange, ne-a dat drumul acasa. din analize reiese ca NU E DIZENTERIE dar numai dupa copro aflu ce e. sa speram ca nu e nici e-coli nici salmonela.

apropos, NU DATI COPIILOR GALBENUS DE OU DE CURTE DECAT DACA A STAT 20 ZILE LA FRIGIDER INAINTE DE FIERBERE. asta am aflat si eu acum si ma incearca tot felul de ganduri. de la ce, de unde, cum...ca am foarte mare grija ce-i dau sa manance copilului.

asta e, sa trecem si peste asta. avem in continuare tratament si regim alimentar. marti aflam rezultatul.

PASTE FERICIT!!!!

unde trimiteti voi poze pt colaj, ca m-am zapacit de tot?

Superfericita mamica a lui Mihnea - 8 luni si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Multumim tuturor pentru urarile de Paste si la randul nostru uram din suflet tuturor piersicutzelor si familiilor lor un

Paste Fericit!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

quote:
Originally posted by mishi

salut, tocmai va povestisem ce-am facut si s-a sters tot ecranul.
o iau de la capat:

ieri, dupa ce v-am scris, mihnea a avut un scaun numai cu mucoasa si sange. m-am dus de urgenta la budimex, ca auzisem ca e bun, de unde m-au trimis la v. babes.
cand le-am arat caca, ca-l aveam la mine, au zis ca tre' sa ma interneze de urgenta ca seamana a dizenterie. nici nu eram pregatita de spital, dar ce era sa fac? au luat coprocultura ieri si sange azi (imaginati-va prin ce am trecut cand i-a scormonit prin toata mana dupa vena, de i-a spart venele la ambele maine si pe dosul palmei). aproape ca am facut pe mine de emotii.
noroc ca starea lui mihnea era din ce in ce mai buna si febra nu mai facuse de cu o zi in urma. scaunele s-au rarit si sunt din ce in ce mai tari, asa ca azi, dupa rezultatul de sange, ne-a dat drumul acasa. din analize reiese ca NU E DIZENTERIE dar numai dupa copro aflu ce e. sa speram ca nu e nici e-coli nici salmonela.

apropos, NU DATI COPIILOR GALBENUS DE OU DE CURTE DECAT DACA A STAT 20 ZILE LA FRIGIDER INAINTE DE FIERBERE. asta am aflat si eu acum si ma incearca tot felul de ganduri. de la ce, de unde, cum...ca am foarte mare grija ce-i dau sa manance copilului.

asta e, sa trecem si peste asta. avem in continuare tratament si regim alimentar. marti aflam rezultatul.

PASTE FERICIT!!!!

unde trimiteti voi poze pt colaj, ca m-am zapacit de tot?

of, imi pare rau k treceti prin asa ceva! sa se faca bine Mihnea!
mie trebuie sa-mi trimiti o poza-portret (daca ai) cu Mihnea pe mailul meu...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Mishi sanatate multa puiului Mihnea, sa se faca repede bine.Cred ca a fost ingrozitor prin ce ati trecut, sa va ajute Dumnezeu sa isi revina cat mai repede!
Antonia nu e prea grozav cu pielea, dupa ce i se mai estompase putin roseata, azi iar s-a scarpinat si i-a reaparut... In fine, ii dau in continuare Ketof, cu Locoid nu i-am dat si nici nu vreau sa-i dau, sper sa se faca bine cu siropul si cu Atoderm.
O sa trimit si eu o poza pentru colaj ca tare frumusele sunt piersicutele!

Va doresc tuturor Paste Fericit alaturi de minunile vostre si multa sanatate!

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

gata, ramoon!
am trimis. multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami-mami spune:

Am intrat si eu sa urez iute tuturor piersicutzelor si mamicilor lor

Paste fericit!

Ramoon stiu ca suntem cam noi pe-aici, dar am vrea si noi daca se poate in colaj.E super din ce-am vazut pana acum. Eu iti trimit o poza, poate mai ai loc. Daca nu, sa stii ca nu ne suparam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Mamici cu piersicutze frumoase, nu v-am mai dat ziua buna de nu stiu cand dar nu v-am uitat, mai bag un ochi sa vad ce faceti si nu puteam sa nu va urez Paste fericit! Sa ne creasca mari si cozonacii si bebelusii!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Fetele, va urez si eu un Paste fericit!sanatate bebeilor bolnaviori! si numai bucurii noua si familiilor noastre!... k maine iar am o zi plina si cine stie cand mai am timp sa stau pe forum, mai ales k e si sotul acasa in weekend si nu o sa am loc
uitati cum arata colajul pana acum: http://www.dropshots.com/photos/219594/20070406/125356.jpg
sunt dubluri k mai imi trebuie poze si de aia le ia de la inceput...
Va

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Multumim tuturor de urarile de ieri (cu scuze pentru intarziere).
E venita sora mea la noi de sarbatori asa ca va dati seama ca ea si Alex imi ocupa tot timpul asa ca nu mai reusesc nici macar sa citesc ce se intampla pe aici.

Vreau sa va doresc un Paste linistit si lumina in suflete.

si sa auzim numai lucruri bune.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Acum am vazut ce lucru minunat face Ramoon. Multumesc pentru initiativa. O sa trimit si eu o pozica cu Alex sa ne adaugi in livada.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput