Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 5
Gandacel spune:
Ehehe! Inseamna ca nu v-ati apropiat de noi ca eram suparati! Bogdan ocupat cu tavalitul, eu suparata ca barbatul facea poze si ma lasa sa ma ocupa singura de piticul tavalitor... barbatul suparat ca m-am luat de el! De imbracata... eram in blugi, pulover alb si geaca albastra-gri. Ma vezi in contul comun. Ce rau imi pare ca nu m-ati strigat!!!!
Edit: pt Noki: hai, mai!!! tu nu stii ca eu sunt blonda, spalacita adica, cu gene si sprancene albe, ochii albastri??? :-(( Bine se spune ca ochii care nu se vad, se uita!
Gata, s-a sculat gandacu'. Sper sa fac fata! Pupici la toate!
Gandacel 37+ si Bogdanel (14.11.2005)
Mihaelutat spune:
Eu nu pot sa vad contul comun pentru ca tampitii astia de la IT ne-au restrictionat accesul la diverse site-uri asa ca nu pot sa vad nimic. Si ma oftic ca sunt o gramada de poze acolo si eu nu le pot vedea..
Mihaela
album dn Titi
lavi02 spune:
Noki uita-te la www.mareea.ro!!! (poate ai sarit peste mesajul meu)
Gandacel admirat una bucata familie fericita in parc!
canuta-om-sucit spune:
Salutare!!!!
Am fost acolo direct, nu am mai sunat si mi-au spus tipele ca nu are nici o legatura. Deci Dimitrie continua cu cresa.
Relatam prima zi de scoler.
A intrat in grupa, era ora de relaxare, toti piticii in patuturi cu sticlutele cu ceai in gurita si li se vedeau doar capetele. Bestiali!! Dimitrie a intrat si a inceput sa le faca show, a inceput sa se tavaleasca... sa faca tot felul de scamatorii si aia asa se distrau si vorbeau pe limba lor, unul a inceput sa planga cand m-a vazut si tipa mama, mi s-a rupt sufletul, saracutul crezuse ca sunt mama lui.
Am plecat, ni s-a spus sa venim sa il luam dupa 2 ore. Aparem in cresa si se auzea un urlet frateeeee.... Mergem langa usa, era Dimitrie, care tragea de toate usile. Am intrat in grupa gagiul se juca si urla. Lam strigat, si-a revenit cand m-a vazut, toti copiii au venit langa mine sa ne jucam si el imi arata ce a facut cat timp a stat acolo. A inceput sa impinga copiii gratuit, fara sa i se faca nimic, a inceput sa traga o fetita de par cu ambele maini, apoi dadea in altul, asa de repede se misca ca fetele alea nu au apucat sa il prinda. L-am luat, taica-su l-a imbracat si eu am ramas sa discut cu directoarea.
Primul lucru a fost"E un copil foarte hotarat!" Va dati seama Am intrebat-o daca mi-l mai primeste, ca a facut ravagii. Mi-a spus ca da, se vede ca e un copil crescut mai mult printre adulti ca e foarte iubit acasa, pentru ca el stie ca el e centru universului, caci nu lasa ingrijitoarele sa se ocupe si de alti copii, numai el trebuia sa fie in centru atentiei, e foarte inteligent si foarte smecher. A pacalit-o pe una ca gata, el e cuminte, ii zambea ii vorbea frumos, numai ca sa il ia in brate si cand sa il ia a intrat cu ambele maini in parul ei si tragea frate. Asa mi s-a spus de catre directoare si de psihologul grupei.
Asa ca maine o luam de la capat, numai ca maine ramanem si sa mancam de pranz.
Catutza doamne fereste! Ca numai inca o sarcina nu imi lipseste acum.
Va pup!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Noki_Lara spune:
Lavi, io nu sar NICIODATA peste mesajele tale!
Gandacel - can drevin ma uit la poze. Parca nu te tinem minte blonda-pai. Si burta era muuult mai mica ecat de 9 luni.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
pischi2003 spune:
Ioana, stiu ca ai alte planuri, eu ma refeream la cheful de treaba prin casa . Da' vazusi raspunsul tau.
Feli, fain ca ati scapat de febra. Alte simtome are - mucisori, tuse?
Gandacel, vazusi pozele, toate faine. L-ai bagat pe tati la inaintare? Eu tot ma uitam dupa burtik, da' nu prea vrei s-o arati . Bafta pentru ultima suta de metri de gravizenie
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Sa va zic cum am prins-o pe Alex la oala cu iaurt. ne-am intors duminica de la soacra cu o oala cu iaurt, pentru a face branzica. Noi am lasat mai multe bagaje la usa, printre care si oala cu pricina, care avea si capac. Cat m-am dus eu sa inchid geamul si nush ce sa mai fac, Alex daduse capacul deoparte(a se citi - l-a asezat pe covor pe care l-a uns cu iaurt) si tacticoasa framanta iaurtul cu mainile/manecile... Si avea o fatzuca asa de incantata N-a protestat cand am luat-o de acolo, desi se uita cam cu jale in urma.
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
Gandacel spune:
ok... am bagat si cu burta, dar eram atat de incruntata de la soare, incat am zis sa nu va sperii. Puteti admira burtoiul, incercati sa nu va uitati la fata!
Pupicei, plecam la doctor cu Bogdan! Pe maine.
Gandacel 37+ si Bogdanel (14.11.2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by pischi2003
Sa va zic cum am prins-o pe Alex la oala cu iaurt. ne-am intors duminica de la soacra cu o oala cu iaurt, pentru a face branzica. Noi am lasat mai multe bagaje la usa, printre care si oala cu pricina, care avea si capac. Cat m-am dus eu sa inchid geamul si nush ce sa mai fac, Alex daduse capacul deoparte(a se citi - l-a asezat pe covor pe care l-a uns cu iaurt) si tacticoasa framanta iaurtul cu mainile/manecile... Si avea o fatzuca asa de incantata N-a protestat cand am luat-o de acolo, desi se uita cam cu jale in urma.
CRIMINALA MARIA!
Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)