Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Gandacel, da, asa imi place.

Cami, faine pozele din luna martie. Ma uitam la a doua - cucu-bau, zici ca e bagata in masina de spalat. Ochioasa foc pitica, seamana cu mami.

Am reusit sa pun si eu poze in contul comun, la zi.

Canutza, cred ca aceleasi aprecieri le-as primi si eu despre Alex, ca sa nu-mi zica pe fatza ca e alintata. Dar se va obisnui in colectivitate, nu e cum altfel.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by pischi2003

Gandacel, da, asa imi place.

Cami, faine pozele din luna martie. Ma uitam la a doua - cucu-bau, zici ca e bagata in masina de spalat. Ochioasa foc pitica, seamana cu mami.

Am reusit sa pun si eu poze in contul comun, la zi.

Canutza, cred ca aceleasi aprecieri le-as primi si eu despre Alex, ca sa nu-mi zica pe fatza ca e alintata. Dar se va obisnui in colectivitate, nu e cum altfel.

www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Pischi, multumim mult !
Acum intru si eu in contul comun sa va vad!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am fost afara dar nu am stat prea mult ca a inceput vantul...

GANDACEL ce putin mai ai...uauuu 37+...doamne cat mai am si eu pana acolo...
ce zici ne-om putea vedea vineri pe 13.04 cand vin la eco?? am programare la 14.30.
oricum mai vb pana atunci.

PISCHI mortala ALEXUTA. cred ca era o imagine...

FEE pai bine mai stai asa pitita, ai???
nu-mi vine sa cred ca nu a facut bcg-ul. eu am citit ca nu numai la noi se face obligatoriu in spital.
parca totusi io zic sa i-l faci. ca nu demult urmaream la tv despre tbc-ul asta nenorocit.

CANUTA astept vesti despre DIMITRIE si evolutia lui la gradi.
sunt curioasa cum va fi maine.
tin pumnii sa fie bine.

NOKI stii tu ce frica am eu?? ca dupa ce voi naste, tot VLAD va fi cel care nu va dormi noaptea si ne va chinui.
ca nici nu vreau sa ma gandesc ca si praslea va fi la fel.

mi-a dat dr pt el PERITOL. mi-a zis sa-i dau de 2 ori pe zi cate 2.5 ml
pai io-i dau numai seara si cat sa ii dau??
inc anu am citit prospectul, cand avea vreo 8-9 luni ii dadeam 3 ml. acum sa-i dau oare 5??

mai, mie-mi vine sa omor toti nenerocitii si nenorocitele care fac copii si ii maltrateaza sau ii dau spre plasament.
numai cazuri socante vad la tv sau aud pe strada.
si ce sa zic ca pisacesc ochii de numa.
azi de ex am auzit d fetita de 3 ani dusa la spital cu arsuri pe cap, gat si picioare, plina de vanatai vechi si noi.
si m-a bufnit plansu' (sa nu radeti de mine ca nu-s asa rau dusa cu pluta, dar de cand sunt mama sunt si mai sensibila!) si vlad a venit la mine sa ma iubeasca....
am ramas socata sa aud ca mama fetitei a parasit-o si ea locuita cu un fost iubit al acesteia ah ce le-as face...

ma duc sa spal si eu geamurile la sufra.
dar mai intai mananc inghetata...

Joy 15+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

incerc sa o intarc pe pitica si m-am ales cu un ditamai "guguloi" la sanul drept.pot pune gheata? cum sa-l fac sa "dispara"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mara, poti pune fara probleme comprese reci (cu gheata atat cat suporti) incearca sa-l mulgi, ca sa "scoti" guguloiul si poti lua tinctura de salvie pentru scadera lactatiei! (eu am luat si mi-a mers bine, si Lavi a luat si a mai luat parca si Gandacel)
Mie deja nu mi se mai umplu sanii deloc in schimb aseara dupa dush cand am strans putin a iesit putin lichid galbui, mai gros si destul de gras ... o fi de rau? Sanii nu se intaresc si nu ma dor!

Bafta la intarcat!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

inca nu am intarcat-o definitiv, ci doar fac pauzele mai mari, cica vreau sa intarc treptat

lichid in sani am citit pe vorum, va mai fi pana la 2ani si parca si peste...asa ca stai linistita.

Mergi la inceput

Mara, spor la intarcat. Cred ca e tot mai greu cu cat e mai mare piticotul. Alex nu mai suge de pe la 8 luni si ceva iar mie si acum, dupa ce strang putin mai iese lichid. Da' nu-mi fac griji, ca nu se fac galme, nu se intaresc sanii, doar ca mai e ceva, acolo, putin de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salutam si noi mamicile si bebeii, speram ca nu mai sunt bolnaviori acum in prag de sarbatori.

Noi suntem bine - daca cumva se intreaba cineva - ne pregatim asiduu de vacanta in Ro, poimaine zburam si de vre-o cateva saptamani am un gogolos in stomac ce tot creste, creste de nu mai pot sa respir. Apogeul va fi cu siguranta joi, in avion cand o sa fiu cu inima cat un purice si cu mii de ganduri negre in cap....

Imi cer scuze ca nu am citit nimic, nu am timp de nimic in perioada asta.

Noi suntem bine, sper sa o tinem tot asa, missa tot innebunita dupa pinguinii ei, ii vede de zeci de ori pezi si nu se mai satura...io una nu mai pot sa ii aud.

Va pup si sper sa ne auzim mai pe indelete dupa pasti.

Pup cu drag fetele,

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici de 8 Martie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mara draga,
Galmele mele au fost de 2 feluri:
-unele care pana la urma s-au dus de la sine, dupa primul, al doilea, al treilea (etc) alaptat, depinde
-galme care au degenerat in mastita (inrosirea zonei, durere puternica, febra); astea au trecut doar cu antibiotic.

M-au mai sfatuit fetele la masaj sub dusul cald; lor le-a functionat, mie nu, mai rau s-a facut.

Doctorul meu gineco zice ca in niciun caz cald (favorizeaza infectia pe de o parte si pe de alta cresterea secretiei lactate); rece poti sa pui.
Daca tot vrei sa intarci poti incerca si cu varza.

pischi uitai sa precizez: Maria la faza cu iaurtul.

Mergi la inceput

Bbalinus, sa ajungeti sanatosi in Ro. Las' ca dupa ce ajungeti, uiti de griji. Pinguinii au avut succes mare la noi, cei mari.

Lavi, mi-amintesc cat ai mai tras-o si tu cu galmele. Mi-au ramas in minte alea dureroase, de care ziceai ca vin ca si CM la 28 de zile. Brrrr, n-am patit.

Brrr, ca culoare mi-a iesit, ma jucam si eu la culori si-am dat enter cu-o viteza ca n-am ales prea bine. Asta e, de-acum asa raman o buna bucata de vreme.

Mergi la inceput