Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fee spune:

buna fetelor ,

joy , ca de obicei sunt aici in umbra si va citesc zilnic dar de scris ....asa sunt eu o fire mai timida
uite ma pregatesc sa soct puiul la aer si dupa masa avem program la vacin priorix si prevenar deci doua intepaturi
copii vostri au vacinul anti tuberculoza bcg , ca al meu nu ...aici au schimbat metoda ( inainte era cu un fel de inel iar acum este intradermic si nenorocitii astia nu stiu sa il faca ).Asa ca toata lumea imi spune ca daca nu il duc in colectivitate ( ca parca in parc nu sunt copii) sa nu il fac , dar e obligatoriu cand are 3 ani si il duc la scoala .M-am crucit de reactiile pe care le poate da daca nu este facut corect si eu vreau sa il fac ca in august venim in ro si ne ducem la tara unde sunt muuuulte vaci .Bon o sa vad ce imi spune azi doctorita ca m-am saturat .
va pupacesc si sa stiti ca am vazut toate pozele si sunt toti niste scumpi ...
gata plec la facut gropi in nisip ( abia astept si eu momentul cand oi putea citi o carte pe o bancuta iar mr sa se joace singur ,visez si eu )

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fee, aici vaccinul anti-tuberculoza e obligatoriu, prima doza se face in maternitate, zice graficul de aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=77
(pe alt grafic am vazut inca o doza la 14 ani, dar vad ca forum-ul nu-mi accepta link-ul ala...)
La cate cazuri de tuberculoza sunt in Ro, asta chiar e util de facut!
Despre motoda de administrare nu stiu nimic, habar n-am cand i l-au facut in maternitate .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hello dragelor si dragilor.
Tocmai m-am intors de la cumparaturi si sunt foarte dezamagita. Ii luasem lui Titi o pereche de pantofi Geox super misto si am constata acasa ca ii sunt mici. In speta el are piciorul gros si pantofii aveau o bareta pe fata si nu prea puteam sa o inchid. II iesea carnita pe sub bareta si era clar ca mai mult de 10 min. nu ar putea merge cu ei. I-am schimbat pe hainute, de care are o gramada de altfel, asa ca sunt in continuare in cautare de pantofi. Mai stiti vreun loc unde au pantofi Geox, dar nu in Plaza ca e foarte departe de mine. Prin centru as prefera.
Noki te rog sa pui pozele de sambata din par sau sa mi le dai si mie pe mail, ca pe mess nu pot promo poze. Vreau sa le scot impreuna cu cele de la revelion.
Va pup fug la munca ca maine am o intalnire de gr.0 si trebuie sa ma pun la punct cu documentatia.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

gata am venit din prima tura de obosit piticul desi sunt eu mai obosita ca el , se ocupa de asezarea dvd urilor;
Maria, si aici era obligatoriu , dar in maternitate nu i-au facut desi a stat 3 saptamani , naiba sa-i ia ca atunci era mic si nu se misca , acum abia il pot tine pe loc iar intepatura trebuie facuta exact la 1 mm sub piele .Deci in Ro sunt multe cazuri de tuberculoza , eu sincer ezitam dar acum il fac ..
Ma duc la hraint pui si apoi la nani cu el ..
pupici

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna si de la noi!

Mihaelutat, nu stiu daca m-ai vazut pe mine, ca eu m-am uitat mereu dupa Noki si Sarah, dar nu le-am vazut. Asa ca poate ai vazut alta bortoasa. Daca eram eu, trebuia sa ma fi tras de maneca, oricum intelegem graba fiecaruia, eu alergam dupa Bogdan si nu puteam sta intr-un loc! Incerc iar sa pun poze, poate imi zici daca noi eram.

Noki, valabil si pentru tine! Trebuia sa ma tragi de maneca, daca intr-adevar eram eu! Noi ne-am hotarat cand eram deja pe drum, in masina, incotro s-o luam. Ca ne cam saturasem de aglomeratie si am zis sa incercam ceva nou. N-am telefonul tau in memoria tel. Ramane pe data viitoare, ca lui tati i-a placut parcul si poate mergem si wee-end-ul asta.

Canutza, eu am sunat direct unde trebuie mai demult, pentru Cristina si mi-a zis clar functionara ca numai daca mama obtine un venit constant nu mai are dreptul la indemnizatie, in rest nu-i intereseaza pe ei care e modalitatea in care creste copilul.

Am ajuns la final cu cititul. Se pare ca fetele au fost in parc impreuna sambata, noi am fost duminica. Asa ca era alta bortoasa!

Eu sunt acasa cu Bogdan, asa ca ma duc sa ma intind 5 minute, ca doar atata cred ca mai doarme si ma ia de nou!

Pupici tuturor!

Gandacel 37+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau-bau si de la noi!

Azi de dim m-am trezit super infundata la nas - iarasi!! si sarah la fel, ii curge nasul nasol. Dupa-amiaza trebuie s amerg cu ea la dermatolog - am uitat sa va zic: a iesit NEGATIV la ciuperca!!!Intrebarea ce e totusi acolo, la unghiuta. Ma gandeam sa trec si pe la dr meu, ca e in tura cu dermatologul, sa vedem ce ne zice. pe de alta parte, nu as vrea sa o infund cu medicamente..nici nu stiu ce sa mai zic...

In rest, toate bune. Ma duc sa citesc in urma ca nici nu m-am uitat.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, ce bine ca a iesit negativ!
Asta problema am si eu cu privire la iritatia mandrei mele din zona genitala!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Gacaaaa!!! bagat poze din parc in contul comun, pentru cine vrea sa ne vada cum am mai crescut (mai ales Bogdan si eu!).

Gandacel 37+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Gandacel sunt aproape sigura ca tu erai. sotul tau tocmai iesea din boscheti unde facuse niste poze. Eu am o memorie vizuala destul de buna. Erai imbarcata in ceva bej?
Noki nu iesiti azi? Nu uita de poze.... da-le pe mail, te rog
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli- hai ca la-m zapacit pe Doru pana acuma. Gata, am dat comanda!Trist e ca-l primesc abia la sf lui iunie, cand vin ei in Romania. Ce bine ca Ili a scapat fara antibiotic!!! Ce-i ma dai? Mucisori mai are?
Cat despre cadou...no way. Ea doar da avansul si noi il platim cand ni-l aduce. Si-asa e o dragutza ca nu ajuta mereu.

Joy- pai normal ca nu l-ai simtit pe bb2, ca e cuminte si face nani toatza ziua. Deh, il compenseaza la cumintenie pe Vladutz. Nu ti-am zis io, ca asa e in viatza?

Maria- io nu stiu nimik de aspiratoarele cu apa, dar am cel mai performant sistem: nu am covoare!!!!Decat la Sarah in camera si pe ala il tot injur de zor cand il aspir.

Lavi- baraila-aspiratorul nostri e tot Philips, in toamna face 6 ani si merge de rupe! A fost primul obiect casnic luat impreuna cu Adila pentru garsoniera unde statea el mai demult! as aca are valoare sentimentala!

Subiectul Anda77- io recunosc ca deja m-am enervat. Am sunat-o azi de dim pe mobil si mi-a respins apelul. Ori are muuulta treaba - ceeea ce tot nu justifica dpmeu de vedere un neraspuns la telefon de jumate de minut, ori i s-a luat de forum si pers de pe el. ori numai de mine!Stai ca amu vad ce a zis Joy. deci are treaba. OK.

Gandacel- pai asta e, ca io nu te-am vazut. Daca te-as fi vazut as fi zis. Adica la un mom dat m-a sunat Roxi sa ma intrebe daca mai stau prin parc si daca sa vina si ea, dar io tocmai pleca,. Si din acel moment m-am uita dupa voi, dar nu v-am vazut. Adica am vazut o tanti cu b in burta si unul cam de varsta noastra dar era fff blonda si nu cred ca erai tu.
Si sa stii ca duminica am fost, ca sambata a stat sarah toata ziua la mama.

Gata...ma duc sa pa de pranz.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput