Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 29
joy04 spune:
neata
bun venit fetelor de prin calatorii.
GANDACEL imi pare rau, dar nu ne vom vedea azi.
vlad mi-a facut figura si aseara cand am intrat in casa a fost bine, dar la 1.5ore a inceput sa urle sia sa a tinut-o toata noaptea, dimineata a facut febra (cam 38.5-39) este varza cu nasul de infundat.
asa c ao sa fug direct acasa cand plec de la eco.
imi pare taaaaaaaare rau.
va vine sa credeti ca o iau de tot razna??? DE CATE ORI VINE SOACRAMEA LA NOI VLAD SE IMBOLNAVESTE!!!!
si de mic mic cand venea ea la noi el se dadea peste cap cu somnu' cu plansu, cu mancatu'...
plus ca azi la 05:30 m-am ratoit la ea..
va pup nua m chef de nimic.
Joy
16+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Hildegard spune:
Joy, aduce ghinion soacra asta a ta in casa
. Aduna-te si totul va fi bine! fi tare!

de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
Madutza10 spune:
Buna dimineata!!
Fetele ,am rezolvat problema cu aspiratoru ,ii place asta de jucarie si a renuntat la cel adevarat ,cel putin pentru moment ,..ieri a mai primit de la finuta un carucior pe care l-a plimbat tot parcu ,vreo 2 ore ,s-a jucat tare frumos cu copii din parc ,nu-mi venea sa cred ca de obicei el este cam retras ,chiar cu nasu' pe sus pot sa spun ,nu baga copii in seama deloc ,sintem pe drumul cel bun +
Am multa treaba acum ,revin putin mai tirziu!!
P.S. Ne-a facut din nou surpriza in dimineata asta ,s-a trezit din nou la 8:30 ,ALELUIA!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
canuta-om-sucit spune:
Salutare!
Am intrat repede sa va spun ca Dimitrie a inceput sa isi aleaga hainele. Am incercat sa ii pun o bluza gri, a inceput sa dea din cap ca nu, aleg alta bluza alastra, iar scandal iar dat din cap ca nu si imi tot arata cu degetul o bluza, iau bluza rosie si sta smecherul la imbracat. 
In rest suntem tot c muci, mai putini dar tot pe tratament.
Va pup!
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Noki_Lara spune:
Ce se intampla fetelor? Bate vantul pustietatii pe forumul nostru...
Joy - sanatate infinita piticului! Doamne, astept ziua in care intri vesela si zici ca Vladutu' a papat tot, a dormit toata noaptea si nu e bolnavior.
Sper sa vina cat mai repede!
Canutza- ce figura si Dimitrie. Asa si Sarah are un pulovaras pe care intr-o perioada nu putea sa-l suporte neam. Acum insa l-a mai reconsiderat. Am uitat sa-ti zic de ieri ca tare m-a impresionat faza cu cresa.
Bine ca l-ai retras,. Cine stie cum se purtau alea pe acolo cand erau si mai nervoase. Si eu asa niste emotii am legate de gradinita lui sarah din toamna...Dar ma gandesc ca e cu supraveghere pe Internet si nu cred ca-si pot permite sa faca asa ceva.Sper.
Madutza- sa va fie de bine achizitionarea aspiratorului. Io trebuie sa-i iau lui Sarah galeata cu mop.
S-a trezit bufnitza dupa 2 ore de nani. Gata, afara cu noi!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Ia spuneti voi sicer ce termometre aveti pentru copii vostri?
Eu am cumparat Farlin cand s-a nascut steff si acum am vazut ca nu e bun de nimic. Bine ca n-am avut nevoie de el. Nu e bun! Nu masoara temperatura cum trebuie.
Vreau sa cumpar un altul....nemtesc Skala 200 ron, de tampla, cu infrarosu. Ce ziceti voi?
Cu de astea normale la copii mici nu le putem lua oricand temp....si mai ales in fundulet ca steff nu sta
de-ale gurii
Hildegard spune:
Am uitat sa scriu ca am intrebat la "Parinti intreba.....de term. astea farlin si cati mi-au raspuns au zis ca l-au dus inapoi la magazin ca nu era bun.
de-ale gurii
Hildegard spune:
Continui...![]()
Termometrul digital marca Skala este made in china
ca Farlin...deci a picat si varianta asta. Ce am de ales aici la noi in oras este Chicco de tampla care se gaseste la Sensi Blu cu 300 ron
Ce naiba sa fac? Asta e.
Despre acest termometru mi s-a spus pe forum ca este super bun si merita toti banii.
S-a dus sotul sa-l cumpere. Bine ca avem tichete cadou si plus reducerea de 5%.
Steff e super marait pentru ca ne ies ultimele 4 masele din spate
Dam cu dentinox si trece.
de-ale gurii
Buluci spune:
HRISTOS A INVIAT!
Salutari tuturor din Iraq!

Dragele mele imi este tare dor de voi.Prea mult timp nu am de internet, dar voi incerca sa mai intru si eu cind doarme Simon.Am fost socata de meleagurile acestea dar acum am inceput sa ma acomodez.Suntem in cautare de casa,si speram saptamina asta sa ne mutam.Simon e tare fericit si foarte sociabil, toata ziua vrea la plimbare si sa sa joace in curte.Eu nu sunt fericita pe aci dar ma rog la Dumnezeu sa nu fie forever.
Cind voi avea timp o sa trimit si niste poze.
Pupici la mamici si bebelusi!
Cristina &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
canuta-om-sucit spune:
Eu am doua termometre unul de fundulet si unul de tampla, ureche frunte lalala. Ala de fund il folosesc cu succes insa acum i s-au terminat bateriile si nu am reusit sa le schimbam si am imprumutat unul. Ala de tampla, ureche, picior nu l-am folosit niciodata cu succes, am crezut ca suntem noi prosti si nu stim sa il folosim, dar nu. Asa ca atunci cand e de febra, noroc ca maica-sa isi cam da seama pe mana daca e febra, asa ca numai in cazurile in care simt ceva se aplica termometrul in fundulet. E nasol totusi ca numai cu urlete si tipete reusim, dar...
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()