Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Xandra, Teba e la Boul Rosu, in Arad. Au si magazin de prezentare si marfa e inscriptionata cu IANA (mai mult au de fete)

La Steff ii place enorm afara....azi la dus tat'su de la 10 la 11 dimineata. Apoi am fost eu cu el de la 12.30 la 14....si il mai duc odata de la 18 incolo

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Vazut poze cu Stefan de Dordia, cu Tudor de Leea, cu Sarah de Noki. Placut toate. Noki, chiar asa, doar o secunda tine cumintenia????

Ioana, Alex e bine, multumim de intrebare. Acu poate repetam figura, ca n-o fi, sper, mereu vant.

Alex bea cu paiul de vreo 2 luni, i l-am pus in gura in paharul cu fresh de portocale, ea s-a pus pe sorbit si gata. Nu e meritul nostru, este exclusiv al ei. Apa/ceai bea din cana cu cioc si supapa antiscurgere, doar laptele cu cereale il bea din bibe cu gaura marisoara.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Repede pe fuga. Ma lamureste si pe mine cineva ce se intimpla cu Anda? Am lipsit mai mult de pe forum si cind am reinceput sa mai citesc pe sarite nu am mai vazut-o deloc.
Sper ca e bine.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello fetelor,

M-am intors de marti, dar mi-am luat o saptamana de vacanta, adica no bona, sunt eu in charge cu amandoua ca Silvia e in vacanta. Asa se explica lipsa totala de timp si de prezenta pe net . E mai solicitant dar muuult mai bine pentru psihicul meu, doar intre noi.

Simteam nevoia de pauza asta, daca nu cred ca o aruncam pe biata femeie direct pe geam.

Am multe sa va povestesc, de exemplu cum am ajuns la Grigore Alexandrescu in drum spre Alba, vineri, pt ca bona n-a fost atenta si Natalia a mancat floricele de lacrimioara, care e otravitoare

Altfel, a fost frumos de Pasti, daca facem abstractie de febra facuta de Nati sambata si duminica (-> 39). Dupa care i-a trecut, parca nici n-ar fi fost. Dintosi ioc, tot 6 avem de asta toamna.

Multumim pentru urarile pentru Virgil si pentru urarile de Pasti!

meems La multi ani cu intarziere sotului tau!!!

Ne-am vazut cu Amalia & Alina, sunt niste dragute amandoua, ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut si live.

Amalia e o cumintica si o frumusica, s-a imprietenit imediat cu Silvia, cu Nati mai greu. O sa va pun poze.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ah, HILDE, sunt varzete, scuze!!!
NOKI, draga, ce-a crescut SARAH!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!!

Pischi multumim de aprecieri!!!

Noki superba Sarah dar cel mai mult mi-a placut poza cu cele 4 generatii. E suuuuper!!! Sa iti traiasca bunicutza si...sa va bucurati de ea muuult timp de acum incolo. Si eu ma yog ca bunica mea de 85 de ani sa o mai duca sanatoasa paaaana s-o insura fi'miu ca sa joace la nunta. Si dupa...dar....Dumnezeu stie si dispune!

Gandacel...frumoasa descriere....si la noi e la fel.

Bine ati venit fetelor de prin calatorii!

Gata va poop ca ma duc la nani!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Biculet nu ma intreba ce caut pe net la ora asta.
A sunat-o Joy pe Anda recent: e bine dar prinsa in 100 de chestii, nu are timp de forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am intrat doar sa va salut, pupici dulci la toata "colectia", si sper sa ne auzim cu bine saptamana viitoare - noi dimineata devreme zburam spre Florida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Inca o zi cu soare!!!!Si astazi vrem sa stam afara multttt.
Steff e fornait dar numai putin si asta cam de 2 sapt....cand ii trece cand reapare. Ii face bine sprayul Mar plus, ca altceva nu-i dau.M-am uitata la el in gat si e rosu...dar asta cine stie de cand dar el alt simptom nu are. O fi pielea de culoarea asta. E rosu chiar la baza gatului. Chiar asa sa nu aibe nici un simptom? Dr. o zis sa-i dau pace, sa nu ma tot uit in gatul lui atat. Voi ce ziceti?Cica daca e rosu trece de la sine daca e virus. Cat rezista asa fara nici un simptom???Incep s-o iau razna!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza rapid ca tocmai s-a trezit bufnitza!

Multumim de aprecierile referitoare la poze!

Lavi- horror vestea cu lacramioara. Detaliaza please. Ce s-a intamplat? Altfel, bine ai revenit! Si asteptam poze.

Hilde- lasa copilul in pace! Ce daca e putin rosu? Dumnezeu stie de cate ori o fi fost si Sarah. Dar io niciodata nu ma uit la ea in gat. Daca nu are nimik, de ce sa te legi de el?

Stat afara- ehehe: ieri de dim de la 10.30-13, iar dupa-amiaza de la 17-20. Deci 5 ore jumate. Mai zice careva ceva?

Meems- zbor usor si distractie placuta in Florida!

Ma duc sa extrag plodul din culcus.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput