Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 30
mara95 spune:
Salut!
Am putin timp liber si am reusit sa ma uit la poze:"bebelusii"nostri arata ca niste adulti in miniatura.Si-au schimbat trasaturile enorm de cand i-am vazut ultima data.Lucrul asta l-am remarcat si la Flavi:m-am uitat la pozele ei de la 6 luni:nici nu am recunoscut-o cat de "rotunjica"era atunci(desi eu ziceam ca nu
).Sa ne traiasca!
S-aveti o saptamana usoara!
joy04 spune:
imi sta bine asa????
la semnatura ma refer....![]()
sunt happy....
Joy
17+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
roxisialexia spune:

joy, ma bucur mult ca esti happy...deci tot baietel vrea sa fie, sa ai sarcina usoara pana la termen si un bebelus cuminte, mancacios si sanatos 
noki sa stii ca si mandra ta a crescut, din poze pare ca s-a inaltat...ma bucur ca a fost bine la bistrita city
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
ioana_77 spune:
Am trimis-o pe Maria cu tati sa spele masina si se aude de jos: mama, mama.![]()
Joy, sa fie cu noroc si cumintenie!![]()
Buluci, ce bine ca ai dat un semn, sa dea Domnu' sa se aranjeze lucrurile pentru voi si mai ales sa ti se linisteasca si tie sufletul.
Noi avem un termometru digital pt fundulet, deocamdata am fost multumiti de el. Se pare, insa, ca ne lasa si pe noi bateriile, sper sa le putem schimba.
M-am uitat si eu la poze, toti copiii sunt niste scumpi, sa fie cu totii sanatosi si norocosi.
Maria si Ioana
9+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07
fee spune:
Ioana , felicitari pentru bb!!!!
Joy felicitari pentru baietel !
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
felicia74 spune:
Ioana sarcina usoara!
Joy felicitari pentru baietel!
Termometru: noi avem digital, Bertoni, luat din Cora, si e ok.
Gata, schimb scutecul!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)