Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Seara buna!
Gandacel - multa sanatate Bogdanelului, iar tie nastere usoara!
Meems, Lavi -la multi ani sotilor vostri.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Uitam sa o laud pe Alexia de Roxi Ce frumos statea ea intre flori... Eu pe Elise nu am reusit sa o conving sa nu le rupa

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumesc pentru aprecierile la adresa Alexiei -meems, maria, cristinaN-
Posibil ca alexia sa para mai mare in poze, in realitate insa nu e asa

meems, multi ani inainte si multa sanatate sotului sa aiba grija de fetele lui ca si pana acum.
cristina, spui tu ca nu a rupt florile??? E dezastru fii-mea tot strica, eu spun ca nu e voie...ea fix acel lucru face...acolo probabil ca a fost impresionata de frumusetea florilor si a ramas in admiratie.
madau, frumoase amintiri... cand mai mergi la vara si unde ?

spuneam eu ieri ca imi odihnisem creierul zilele acestea, vise tata sa dureze, azi mi-a urlat pana nu a mai putut si ca urmare am plecat acasa..pentru ca se tavaleste pe jos in praf, in nisip..nu conteaza pur si simplu imi testeaza nervii iar eu cred ca in curand imi cumpar camera la balaceanca ...Fetelor in carti spune sa ii lasi sa plinga si sa tavaleasca pana obosesc, apoi fii-mea nu oboseste deloc si cand ma vede ca sunt relaxata si ii spun ca astept sa termine ....percepe ca unda verde pentru tavalit...dezastruuuuuuu.
Dupa fiecare iesire afara alexia arata ca un cosar, nu mai stiu cu ce sa o imbrac( noki, stiu ca si tu esti in aceeasi situatie, cum procedezi?)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Mamici de fetitze ia uitati-va aici http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/page31/
sau pag 16,17
OOOOOFFFFFF!

Leea si Tudor (19.12.2005)

Wow, colectie noua la aramis! Am comandat si eu asta-toamna de la ei si chiar ma gandeam cu jale ca pierdusem link-ul...
Hainutele sunt absolut ok, pe ce scrie bumbac e bumbac, doar marimile mi se par in general mai mici (Cristi, desi era in grafic cu dimensiunile, la 6 luni le purta pe cele de 9 iar la 9 pe cele de 1 an...). Livrarea iarasi e ok, comandati cu incredere !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cami,Maria si eu am comandat si anul trecut si acu vreo 2 sapt.Pe prima pagina este o adresa de mail si un ID pe mess.Se pot trimite acolo comenzile.Pretul este insa cu 25% mai mare pt en detail.Dar sint absolut superbe si bumbac 100%.Io zic ca merita.
Defapt io il am in lista de mess Id-ul.Ti-l dau aci Cami: octavian_69ro
Mailu e la fel, pe yahoo.Da te descurci daca citesti prima pagina.

Leea si Tudor David(19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am admirat si eu pozele....si am pus si eu poze la semnatura in albumul Aprilie 2007.

Ia priviti aici cumdoarme fi'miu acum de rupe patul:::
Asa dorm eu

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Sanatate multa puiutzilor bolnaviori si.... de la noi!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, multumesc mult ... intre timp am ajuns si eu la pagina 1!

Joy, Xandra, ce mai fac Vladutii??? Sper ca sunteti bine cu totii!!!

Gandacel vad ca e bine, ceea ce ma bucura! Uram sanatate multa lui Bogdan-"nazdravan"!
De celelalte burtici mai stiti ceva??? Sper sa fie bine !!!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
:
Originally posted by leea_cv

Mamici de fetitze ia uitati-va aici http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/page31/
sau pag 16,17
OOOOOFFFFFF!

Leea si Tudor (19.12.2005)

Si eu am cumparat acum vreo 2-3 luni hainute de vara pentru alexia, sunt superbe si calitate foarte buna( sora-mea a fost direct la ei si a negociat fara adaos).Ce coincidenta chiar azi mi-a trims si sora mea link-ul cu colectia noua, abia astept sa am ceva banuti sa pot sa cumpar cate ceva.
Fetelor i-am comandat tricicleta alexiei,are cineva modelul acesta?
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=204
am modificat adresa ca sa nu se considere reclama(eu am facut comanda pe alt site)

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca am prins si eu loc la comp ca e meci la TV

Negara multam de intrebare, mama e ok, de aia am si luat-o cu noi in Bulgaria, s-a simtit super bine, s-a relaxat, si am stat si noi mai linistiti ca am avut cu cine sa mai lasam fata sa mai tragem cate o plimbare

Leea io-i dau Mirunei de mult vitamine, la recomandarea pediatrei, dar nu ptr ca ea nu avea pofta de mancare, ci asa..preventiv. Ii dau Sanasol, cate 20 zile pe luna, in lunile de iarna si primavara. Ii face foarte bine.

Roxi si Miruna face exact la fel, se tavaleste pe jos si acum mai nou mai si chiuie de te apuca toti dracii...io o las in pace ma intorc cu spatele si-i spun ca daca nu tace plec...si vad ca tine, nu mereu, dar acceptabil. Mai are si toanele ei cand e "nici calare nici pe jos" dar aici inca rezist, nu stiu cat. Super tricicleta, s-o tociti sanatoase

Meemswow ce tort frumos

Gandacel mai ai nitel, sanatate la Bogdanel si sa scapati mai repede de durerile de dinti!

Multumim tuturor ptr aprecierile legate de poze

Mancarea mai nou Miruna nu mai stiu cate mese are, mananca intr-una, mereu ciugule cate ceva, ma enerveaza la culme chestia asta, dar n-am ce face...mananca si la masa ca lumea, apoi mai cere ba un iaurtel mic, ba un biscu, ba o fructa, etc. De ingrasat vad ca nu s-a ingrasat, dar la cat se agita, cred ca consuma tot

Am fost azi la IKEA, am stat 5 ore acolo, am papat ne-am clatit okii, am luat masa ptr TV (de fapt dupa asta plecasem) dar ne-am mai intors si cu niscai chestii in plus

Felicia cum adica sunt pozele "in dunga"? Te referi la faptul ca nu le-am pus in picioare?

Fug sa mai fac ceva shopping pe Redoute..noapte buna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput