Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 26
Noki_Lara spune:
Remember me??? HRISTOS A INVIAT!!!!
Iacata revin si io dupa o pauza de o saptamana. Am plecat intempestiv la Bistrita si nu am mai apucat sa scriu nimik, iar acolo a fost atat de misto si de plin programul, incat nu am ajuns pe la PC.
Nu am citi nimik in urma, sper sa recuperez, dar de ieri de la 16.30 cand am ajuns tot intr-o curatenie generala sunt - tineti minte cum ma dadeam io rotunda ca nu fac nimik de Paste??? - amu fac dupa.![]()
Sarah e bine, tot putin mucoasa. Vestea buna e ca a inceput iar sa pape - traisca Bistritza
, iar vestea proasta e ca l-a invatat si il aprofundeaza intens pe "nu-nu".
La fel d eproasta veste e ca dupa ce aslabisem 6 kile am pus 4 la loc.
Cam atata pe scurt. Ma duc s abag tonele de poze in PC si sa le pun pe site sa ne admirati.Revin.
PS - multumesc din suflet fetelor dragi care ne-au trimis felicitari de Paste prin SMS. Imi cer scuze ca nu am putut raspunde la ele, dar dupa cum bine stiti displayul meu de la telefon a suferit o disrugere partiala, asa ca mai mult ghiceam de la cine sunt sms-urile, de scris ca sa se mai puna problema. Da' las' ca recuperez la anu'.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Neata!
Ehei, s-a trezit chiti la 8, boierie!
Madau da, mai, la primele am tot stat cu gatul stramb, dar m-am uitat ca merita![]()
Parca tu ziceai ca Miruna bea deja cu paiul? Cum ai invatat-o ca Ilinca nu vrea sa invete deloc, sufla in ceai in loc sa traga
Noki ce-i cu tine? Te-am sunat aseara si nu ai raspuns.
In alta ordine de idei, l-ai molipsit si pe Doru cu virusul laptopist, e convins sa-mi ia unul ca sa nu-l mai ocup pc-ul lui drag
Of, alta cheltuiala!
Edit: Hai ca vad ca ai aparut, bine ai revenit!![]()
Ca tot vorbiti de copii energici: am vazut-o la tv pe tipa aceea care a facut copil la 66 ani. Mama, ce noroc are de copil cuminte, daca era ca ai nostri o baga in spital
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by roxisialexia
Fetelor i-am comandat tricicleta alexiei,are cineva modelul acesta?
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=204
am modificat adresa ca sa nu se considere reclama(eu am facut comanda pe alt site)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
Roxi, arata beton tricicleta! De-abia astept sa ne spui impresii live!
Am fugit la munci, azi ne asteapta (inca) o zi fierbinte...
madau spune:
Feli n-am invatat-o eu sa bea cu paiul, ne-a surprins pe toti facand asta cand eram la KFC si i-am dat o cutie de Mirinda cu pai in ea, chipurile sa se joace...ei bine a baut la greu suc pana ne-am prins noi ce face.
I-am arata odata acasa cum se face si i-am spus ca trebuie sa traga cu guritza..probabil a receptionat mesajul si asta a fost. dar n-am mari merite in asta![]()
Noki bine ati revenit..asteptam tonele de poze!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
neata.
vazut pozele toate: superbi copii, statiuni ca lumea, copilasi in flori frumoase...
poate pun si eu cateva poze noi.
vladu este bine si ...nu. adica tuseste. cand si cand destul de uratel. sec, spart pana-i vine sa vomite. cam de 2-3 ori / zi.
de ieri ii dau ketof si eurespal si parca-i mai bine.
am fost la dr cu el si cica: amigdalita. nu se vede ca si cu ar fi puroi, dar niste chestii ca cosurile care ar sta sa sparga.
dar m-a trimis la analize pana sa-i dam ceva antibiotic. pe care eu oricum nu i-l dau.
decat daca ma duc la S si-mi da el, altfel nu.
prea se arunca: hai sa-i dam sa nu faca ceva urat, mai mult asa...preventiv.
maine ma duc sa iau rezultatul, apoi fug la eco.
de-ati stii ce frica mi-este....aseara am vazut la stiri de Papadopol ca nevasta-sa a trebuit sa interrupa sarcina in 5 luni ca s-au descoperit ceva anomalii la manute.
LEEA pe site-ul celor de la Aramis scrie ca doar 15% se pune in plus peste preturile de acolo.
chestia chestie e ca astia au magazinul, sediul la 2 statii departare de mine si de Ela.
si nu am ajuns deloc pe la ei.
Joy
16+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
leea_cv spune:

De dimineata caut o cutie de brinza Fagaras in toata casa.A pus priculiciu' mina pe ea si nevazuta se facu.O sa putrezeasca dracu' pe unde-o fi si n-oi sti de unde pana mea o sa puta in toata casa.In plus si-a mai exersat si maiestria intr-ale artelor plastice pe fotoliul meu de piel.Cu pixu.Craaaap.
Joy sanatate lui Vladutz.
Noki dezmucoshare lu' Saralici.
Leea si Tudor David(19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Neata!!
Mai vorba Feliciei ,boierie mare la noi azi ,s-a trezit puiu la 8:30 ,de obicei se trezea la maxim 7:00 ,citeodata si la 6:00 ,asta de vreo luna :((( dar ieri a dormit doar o data ,asa ca azi ne-a facut o surpriza ,placuta !!
Noki ,bine ati venit acasica ,..nu-mi aminti de kg in plus ca ma apuca nervii ,cred ca 2 am pus si eu zilele trecute .Ma bucur ca i-a revenit pofta de mincare piticutzei!
Mada,exact ca Miruna maninca si fi'miu ,nu mai are ore fixe ,rontaie toata ziua cite ceva ,ii e foame non stop dar sint super fercitita ca nu se mai ingrasa !
Joy ,sper sa-si revina complet Vladutz ,ca tare mult ati mai tras ,sanatate multa !!
Am vazut ca vorbiti de SF-uri p'aci ,baut cu paiu' ,mamaaa da multe pretentii mai aveti mai de la copii ,al meu nici macar din canuta cu cioc nu bea ,stie cum dar nu-i place ,asa ca paiu' o sa-l folosim pe la scoala probabil!
Fug in Cora ca n-am ajuns sa-i iau aspirator si nu va inchipuiti cum se tavaleste chiar in clipa asta si urla pe linga sertarul cu aspiratoru' ,imi vine sa-l arunc pe geam sa-i iasa din grija ,off off ,mai mai
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ioana_77 spune:
Hello si de la noi!
Hehe, subiect sensibil cu mancarea, m-ati atins. Maria e la faza in care dupa cateva lingurite incepe sa-si scoata mancarea din gura si sa o analizeze, sa o frece in palme. Obligatoriu trebuie ca ea sa manance si cu mainile. O fi indicat sa-i lasi sa experimenteze, ori eu cand o vad cu mainile fleoscaind in ciorba sau iaurt imi vine sa ma dau cu capul de pereti. SI o las, totusi, ca poate asa mai baga si ea ceva in gura.

E drept, mananca mai mult decat povesteste Leea, dar talentele actoricesti incep sa-mi cam dea de furca. Plus ca musai trebuie sa dam de mancare si la cioara si la peste sau alte animalute care ne acompaniaza la masa. Asa ca tocmai io care nu eram adepta la asa ceva, fac si pe mascariciul cateodata, numai sa vad ca mananca. Dar m-am hotarat - de-acum cand vad ca incep talentele o dau jos din scaunel si valea, pauza pana la urmatoarea masa. Militaria jos din pod!
Alexandrina, Pitic, ce faceti, sunteti bine?
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Martie07
joy04 spune:
MADUTZA de ce nu-i dai mai aspiratorul??? eu cand fac curat vlad chiar ma ajuta
. si este atras de aspirator, asa ca-l mai las pana il bag la locul lui.
aaa plus ca de ceva timp pune si el mana pe tub si impinge. bine, eu imping el nu are putere, dar daca nu-l las face urat.
asa ca-l las sa-si faca damblaua (mai rau e ca-l apuca pe el bagatu pe sub sifonier sau pe sub patur si eu trebuie sa ma conformez) si apoi dupa cateva minnute ma lasa in pace.
si apropo de copil bolnav..la tine ma gandeam zilele astea cate ai indurat tu cu Orlando.
ca mie deja imi vine sa-mi iau campii.
io cred ca ce a vazut dr e de la candida aia - si-s aproapre sigura ca nu are nimic in gatulet. de fapt mai mult sper, nu-s chiar asa de sigura ca asta inseamna ca nu ma voi mai duce niciodata la ea cu copilu'.
Joy
16+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Madutza10 spune:
Joy si Orlando dupa amigdalita aia pultacee a facut stomatita ,ciupercutze etc in gurita ,l-a tinut cam mult dar a trecut cu glicerina si nistatin ,fac astea de la antibiotic .
Aspiratorul i-l las aproape toata ziua ,,pe pozitie'' dar il vrea in functiune ,nu doar sa-l vada si eu nu am nervii necesari pentru asta ,azi in sfirsit sper sa rezolvam problema ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)