Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Multumim pentru aprecieri :)

Noi abia am terminat de papat (masa de prinz ) ca a dormit 3 ore ,cred ca de la ploaia asta ...,a halit un castronel de pilaf ,apoi vreo 150 gr pastrav la gratar cu lamaie ,pot spune ca mincarea lui preferata este pestele ,ar minca zilnic si-n cantitati mari ,chiar am vrut sa intreb de cite ori pe saptamina le putem da peste ?

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hristos a inviat!

Mada suuuper hotelul si locurile.Miru unde a dormit? Carat si patutz?
Madu pestii e mai mari decit Orlando.
Gindacel pupici pt Bogdanelu' febril.

Mincare preferata ati intrebat? NIMIC.Nimic nu-i place.A mincat zilele astea cred ca 100 ml toata ziua (cumulat: lapte ,iaurt,supa,legume,fructe).FFoooaaarte prost.Mooooor. Nu mai stiu ce sa-i fac.Ma baga in mormint.

Noi am fost la bunica.Plictiseala,udatori,mincat cit o vacutza si cam atit.La biserica duminica dimineata T a fost surprinzator de cuminte.Nu mai prididea sa admire coshurile cu bunatati.

Bun venit acas celor ce-ati petrecut prin alte tari de soare pline.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Mamici de fetitze ia uitati-va aici http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/page31/

sau pag 16,17
OOOOOFFFFFF!

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Din pacate,intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Gandacel ,ce are de fapt Bogdanel?Dc nu-i mai trece febra?Sanatate multa va doresc la amindoi !!Ce putin mai ai pina nasti ...,nu-mi vinesa cred cum a trecut timpul !
Leea ,bun venit acasa !Las' ca si io am mincat cat o vacutza ,poate nu ma mai incape costumasu' de nasa :)) ,mai sint 3 zile ,deci n-am cum sa slabesc pina atunci :)Despre pofyta de mincare iti pot spune ca lui Orlando i-a revenit dupa ce a luat 2 sapt Pikovit ,5 ml pe zi ,eram in aceiasi situatie cuvoi ,nimic nu-i placea ,nu minca mai deloc ,doar lapte ,iaurt si sticksuri iar acum haleste si pietre .

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

No, acu zbor dupa Pikovit.

Leea si Tudor David(19.12.2005)

POZE
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leea_cv

No, acu zbor dupa Pikovit.

Sper sa aiba acelasi efect ca la noi ,eu pina la Pikovit am incercat multeeeee dar n-a mers cu nimic

POZE

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by meems

Lavi02, LA MULTI ANI! pentru Virgil
Meems & Rianna (16 dec. 2005)

meems, nu cumva ati sarbatorit si voi in aceeasi zi?
madau, madutza, frumoase poze.
madau, cum se mai simte mama ta? Banuiesc ca se simte bine daca a fost cu voi in bg.
Leea, vitamina C natural nu a avut niciun efect? Si eu am in casa Pikovit, astept sa termin cura de vit c nat. si incerc si pikovitul.

Despre mancaruri nu stiu ce sa va zic... In ultima vreme i-au placut mai mult pastele facute cu piept de pui / vita tocata.

De alergat cu mancarea prin casa dupa ea... pe asta chiar ca nu am facut-o, in rest le-am facut pe toate. De vreo 3-4 saptamani mananca pranzul la masa cu toata familia si mai uita de jucarii. Dar tot trebuie sa aiba o lingura in mana ca sa bata in farfurie / masa... In ultima vreme nu ma mai agit asa tare daca nu mananca. Cand ma gandesc cum ma consumam io acum 8 luni

Crize de personalitate: ohoho. Azi s-a dus intr-un colt de camera, s-a trantit jos si a inceput sa bata cu picioarele in parchet. In timp ce urla ca muscata de sarpe, bineinteles. Or fi de vina si cei 3 colti de masele care se zaresc

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Maria-Alexia si

Roxi, Madau, Madutza - v-am admirat comorile

CristinaN, da, am sarbatorit si noi tot ieri. Am avut vreo 20 de invitati si am petrecut frumos. O sa pun imediat niste poze.

Gandacel, si Rianna a facut febra in zilele dinainte de Paste, la ea a fost reactie de la vaccin.

Edit: poze de la petrecerea de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Mamici de fetitze ia uitati-va aici http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/page31/

sau pag 16,17
OOOOOFFFFFF!

POZE

Leea, bine ati revenit!!! Lasa ca o sa manance si Tudor ... si Daria mea e la fel ! De mancat ea prefera maslinele ! Tot e bine ... ii dau in aproape orice combinatie!

Referitor la hainute, sunt superbe! Dar oare se pot comanda??? Ai idee???

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Madu sper sa mearga ca nu stiu ce altceva sa mai fac.I-am mai dat siropuri pt stimularea apetitului si nika
NCristina vitamina C nu i-a ajutat.Ii dau de vreo 3 luni in cure de cite 10 zile.Insa as zice ca doar l-a tinut departe de raceala si nu a luat-o de la mine. (daca mucoshenia ce-i curge in raiuri inseamna ca n-a luat-o) In rest,cu pofta de mincare nici o schimbare.De la 11 luni incoace maninca sub orice critica.

POZE

Mergi la inceput