Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Mai dar liniste e pe aici, nu mai spuneti nimic?

Pisi , voi ce faceti? Cum merge Sebi cu dansul? Tu tot asa aglomerata esti la munca?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Salut!
Ce faceti, va reveniti? Si noi, ca am profitat de zilele frumoase si ne-am plimbarit cat s-a putut, si la prieteni si la parinti, si in parc... Ilinca a fost in culmea fericirii, noi cadeam rupti seara.
Vesti despre noi:
- am inceput sa caftim copiii in parc si sa facem crize de plans daca ne iau jucariile
- am incercat s-o invat sa bea cu paiul, dar degeaba ca ea sufla in loc sa traga. Mai incercam.
- face pipi ori de cate ori o pun pe olita (cand imi aduc aminte si am chef)
- are tot mai multa si mai multa si mai multa energie... Vai de capul nostru! Dar daca o bagi in seama e copil bun.

Madau frumoase poze (dar unele cam intr-o dunga), se vede ca e statiune civilizata. Ce ati mancat bun?

Madutza Orlando pescar se face, se vede ca i-a placut acvariul. Insa nu stiam ca sunt si pesti la zoo.. Ehei, trebuie sa mergem si noi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Salut! Am revenit dupa aproape 2 saptamani de absenta, din motive de curatenii, facut mancaruri, facut vizite de Pasti etc. Va zicem si noi Hristos a inviat!
Mancare - suntem la etapa in care alergam cu castronelul de mancare toata casa dupa musiu Albert, doar, doar, va mai lua o gura-doua. Mananca bine o masa pe zi, dupa cum are toane, poate ciorba, sau cereale sau crenwusti sau mar ras cu biscuite... dupa care pauza. Ar manca pufuleti, napolitane, ciocolata sau mai stiu eu ce dulciuri. Am refuzat sa-i mai cumpar, dar merge ca milogu prin parc pe la copiii care au si tot isi face norma (copilul asta n-are sa moara de foame, vreodata). De asemenea mai bea si 2 sticle de lapte (aproape 500 ml) pe zi.
In rest e bine-sanatos, in schimb eu sunt la raceala cu numarul 4 pe anul asta. Ce sa fac sa-mi intaresc sistemul imunitar, ca sunt varza?

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Fetele Madau si Madutza - superbe pozele!
Olitza - Albert face din cand in cand la olitza (saptamana trecuta, chiar a facut pp la WC), iar caca spune de obicei, dupa ce a facut in pampers. De luna viitoare as vrea sa-l las prin casa fara pampers si incet-incet sa se invete sa faca la olitza.

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Madau, se vede ca v-a priit la Nisipuri, sa va fie de bine. Frumoase poze.

Madutza, ce pesti faini la Zoo. Si Orlando ce incantat era de ei. Dar ce plimba sticla de whiskey

Feli, pai noi nu tre' sa avem energie de 10 ori mai multa ca ei? Teoretic, ca practic..... Uneori asa-s de bucuroasa ca a adormit sa mai prind si eu un pic de somn.

Parca a fost demult tare Pastele, dupa 2 zile de servici.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Adelina, eu nu prea alerg cu mancarea dupa ea, dar daca la jumatatea mesei, cand incepe sa faca moatze, nu-i dau ceva in maini sa o mai tin locului, gata papa. Bona cam alearga, ca vrea sa-mi zica cum a papat Alex tot-tot.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Bun gasit dupa vacanta!
Frumoase poze, parca timp asa insorit ca anul asta n-am mai avut demult de Pasti.

Meems, superba Rianna in alb de Pasti! Si mamica ei la fel .
Mada, m-am bucurat si eu sa vad pe unde v-ati mai plimbat, frumoase locuri, speram sa ajungem si noi pe-acolo odata si odata. Si domnisoara Mirunica tot in toaleta alba, frumoasa foc!
Am vazut-o si pe domnisorica Alexia, chiar ca pare fetita mare!
Si nu in ultimul rand pe Orlando la Zoo, cred ca a fost extrem de interesant pentru el pe-acolo! (La noi din pacate gradina zoologica e tare mica si saracacioasa, deprimanta de-a dreptul )

Am profitat si noi din plin de soare, am avut niste zile full cu Cristi, musafiri, iesiri... Din pacate cam scurt, de marti deja noi ne-am intors la serviciu. Ieri a stat toata ziua la parintii mei, care inca mai aveau liber si au vrut sa-si petreaca ziua cu odorul. Drept care aseara eu eram cam crizata de lunga despartire (asa multe ore - 9! - n-am mai stat departe niciodata ) iar Cristi un munte de nervisori. Pana n-am apucat singurei, sa ne facem rutina in liniste n-am avut pace cu el.
In ultima vreme au cam inceput si la noi crizele de personalitate, am inceput sa-mi amintesc de ce nu-mi placea cand eram mica si de-abia asteptam sa ma fac mare: pentru ca trebuia intotdeauna sa fac cum spun parintii, nu cum vreau eu! Aceeasi frustrare o vad acum si la Cristi, si inca inzecit!

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cu mancarea preferata... grea tema.
La 8-9 luni manca mai mult si cu mai multa placere decat acum!
Cert e ca i s-au schimbat si preferintele, de piure nu se mai atinge.
Mananca destul de bine supa de pui cu taietei sau galuste si carnita taiata fin prin ea. Morcovii ii ia intregi in manuta si ii musca
Iarasi mai merge ciorba cu de toate (de vita sau numai de legume), cu legumele cubulete, pe care le luam cu manuta, cu lingurita...
Carne, ou mananca mai putin decat acum cateva luni.
Mai tolereaza pestele cu legume la cuptor, pilaful cu morcovi si dovlecei, uneori mamaliguta cu branza si smantana, rarisim piure cu ficat... Cam astea i le rotesc saptamanal...

Masa de dupa-masa merge cel mai bine, ceva cereale cu lapte si fructe (milupa - 7 cereale la care adaug eu lapte si banana ii plac mult), gris cu un strop de gem, iaurt (cu pufuleti daca n-am nervi sa insist cu mancarea )

Faza cu alergatul cu mancarea dupa el... sorry, dar eu n-as tolera-o. Scaunelul de masa mi se pare investitia cea mai utila de pana acum (alaturi de carucior) si de cate ori suntem in deplasare ii simt lipsa. Oricum, nici Cristi n-are prea mare interes pentru mancare, daca n-are ceva interesant de "mesterit" nu sta la masa ...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Cristos a inviat!

Eu inca nu am apucat sa citesc din urma, dar o s-o fac imediat.
Despre noi: Pastele ne-a prins destul de linistiti, insa cu Bogdan fff agitat si plangacios, nemancacios, si chiar duminica a facut febra 39,7, i-am dat de toate sa-i scada, a doua zi 39,6... asa ca marti eram la doctor, unde l-a cautat pe toate partile si nu avea nimicutza. Ne-a dat sa facem sumar de urina si urocultura, ca sa elimine si suspiciunea asta. Singura care mai ramane este eruptia caninilor, mai ales ca de doua zile nu a mai facut deloc febra, desi nu l-am tratat cu nimi, iar sumarul de urina a iesit ok! Un canin deja a scos capul iar al doilea sta sa iasa. Deci probabil inca vreun episod-doua din astea si scapam.

Deci, suntem destul de linistiti, de fapt asa e felul nostru. Ne-am mobilizat, am luptat cu febra, am biruit-o (de doua saptamani tot asa am tinut-o, cand cu febra, cand fara...) si mergem mai departe.

Dupa cum v-ati dat seama, inca nu am nascut. Gangania mica probabil vrea sa ii faca concurenta lui Bogdan la greutate, iar eu ma bucur din suflet, chiar daca imi este tot mai greu. Mult mai greu decat la el. Probabil din cauza pozitiei in care sta. Mai e putin totusi, asa ca nu ma plang.

Acum iau o pauza, ca sa citesc ce ati mai scris.

Gandacel 37+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Bineinteles ca am uitat sa "maresc" burta!
Am citit tot din urma, insa nu prea am ce sa mai raspund. Despre ce si cat mananca Bogdan, cu atat mai putin...
Despre subiectul colectivitate, am cam epuizat ideile, deci nici pe frontul asta nu mai am nimic de zis!
Pozele le-am admirat si sunt superbe. Au un aer de vacanta incofundabil. Sper ca in curand sa apar si eu cu cateva. Ca Bogdan, cu toata febra lui, numai pe afara voia si are o energie care nu inteleg de unde vine, asa nemancat si nedormit cum se tine in ultimele doua saptamani.
In rest, e un scump.

Va pupam pe toate inca o data!

Gandacel 38+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput