Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi02, LA MULTI ANI! pentru Virgil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Va spun si eu cu intarziere HRISTOS A INVIAT!
Noi am fost plecati de vineri, azi am venit...totul a decurs bine. Steff a stat foarte mult pe afara si totul a fost ok.
Va doresc sanatate la toti si ceea ce va doriti sa vi se implineasca.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata la toata lumea

Asa cum am promis ieri, va invit sa vedeti POZE DE PASTE LA NISIPURI

Impresii din vacanta:

- servirea, cazarea si mancarea la superlativ, de altfel nici nu ma asteptam sa fie altfel avand in vedere ca e cel mai de lux hotel din Nisipuri
- atmosfera placuta, singurii care si-au dat in petec de cateva ori au fost compatriotii nostri romani, care predominau in hotel si care isi faceau simtita prezenta
- am avut senzatia sincer ca sunt pe plaja la Mamaia, peste tot se vorbea romaneste, inclusiv vanzatorii din magazine
- plaja si faleza nu m-au incantat foarte tare, io-s obisnuita cu cea din Mamaia si nu se compara ca marime, insa e ok
- restaurantele sunt numai sub forma de terasa, nu gasesti nimic inchis, asa ca am avut noroc ca a fost cald, altfel trebuia sa mancam la hotel si nu era deloc ieftin
-preturile in statiune cam ca la noi, in magazinele din afara statiunii mult mai mici ca in RO

In rest, noi ne-am simtit foarte bine, ne-am relaxat si ne-am intors cu bateriile incarcate, asa ca ne consideram atins scopul ptr care am plecat

Fug sa-i fac papa fetei, sper sa mai pot intra mai incolo, ca e tati in concediu si cam pune monopol pe comp

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata mamici si pitici ,HRISTOS A INVIAT!!!

Am revenit si noi din plimbari ,nu ne-au stat piciorusele toate zilele astea ,a fost tare frumos cu tati acasa ,azi a inceput munca si deja ne este dor de el :((
Duminica am fost la parinti,apoi ne-am plimbat ,dupa amiaza ne-au venit finii si nasii in vizita ,s-au intins pina pe la 2:00 ..iar dimineata am plecat la tara ,la bunicii sotului ,s-a distrat piticu de minune cu animalutele si pasarile din ograda ...,ieri am fost la padure ,Zoo unde fi'miu a fost superrr fericit ,in concluzie ne-a priit Pastele si liberul lui tati ,abia la vara ne mai intilnim cu atitea zile libere ...
Copilu' meu a fost ok ,a papat ,s-a jucat ,alergat non stop ,ieri la Baneasa era rupt de foame si a ras o portie de cartofi prajiti ,n-aveam altceva la mine asa ca atrebuit sa-l hranesc cu ceva ,ma gindeam ca-i va face rau dar a fost in regula ..

Cam atit despre noi ,aveti si poze aici http://new.photos.yahoo.com/popozuda1006/album/576460762397388572

Madau ,frumoase poze ,bine ati revenit acasica!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Cuscra la ce hotel mergeti voi?

Tare misto program ati avut..plimbare, Zoo, junk-food.

Noi azi vrem sa mergem la IKEA, profitam ca am mai ramas cu ceva banuti din concediu, tati e liber pana luni asa ca abia astept sa ajunga acasa sa plecam..s-a dus nitel la birou, ca deh nu se descurcau fara el, asa ma enerveaza de mor.

Fug la pitica sa o spal si sa ne imbracam...revenim mai pe seara

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Cuscra ,merem la Kristal ,l-ai zarit cumva??Cum e sttiunea ,ceva sa-ti ia fata sau cam ca la noi??
Am fost si noi simbata la Ikea ,ai ce vedea dar preturile nu's chiar asa mici ,pe mine m-au incantat niscai camere de pitici cu paturi suprapuse sau unele cu mobila super colorata si frumusica ,pentru cele suprapuse mai asteptam sa apara bb2 :),deocamdata cautam mobila cea mai potrivita pentru camera piticului ,in functie de spatiu ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Am mai pus poze la ,,Paste 2007'' ,enjoy!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

Mergi la inceput

Cuscra pot merge cu carutul la IKEA, am loc? Ca noi cam prindem ora de nani a Mirunei si avem ceva de stat pe acolo

Mergi la inceput

Da ,poti ,erau multi copii in carucioare cind am fost ,noi nu l-am luat si am avut de furca cu domnu' ,am alergat de curgeau apele pe noi :)))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, Madutza, super copii super poze !!! Orlando e barbatel de-a dreptul !!
Va invidiez ca v-ati plimbat si relaxat ! Bravos!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput