Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 22
Hildegard spune:
Buna,
Va spun si eu cu intarziere HRISTOS A INVIAT!
Noi am fost plecati de vineri, azi am venit...totul a decurs bine. Steff a stat foarte mult pe afara si totul a fost ok.
Va doresc sanatate la toti si ceea ce va doriti sa vi se implineasca.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
madau spune:
Neata la toata lumea
Asa cum am promis ieri, va invit sa vedeti POZE DE PASTE LA NISIPURI

Impresii din vacanta:
- servirea, cazarea si mancarea la superlativ, de altfel nici nu ma asteptam sa fie altfel avand in vedere ca e cel mai de lux hotel din Nisipuri
- atmosfera placuta, singurii care si-au dat in petec de cateva ori au fost compatriotii nostri romani, care predominau in hotel si care isi faceau simtita prezenta![]()
- am avut senzatia sincer ca sunt pe plaja la Mamaia, peste tot se vorbea romaneste, inclusiv vanzatorii din magazine![]()
- plaja si faleza nu m-au incantat foarte tare, io-s obisnuita cu cea din Mamaia si nu se compara ca marime, insa e ok
- restaurantele sunt numai sub forma de terasa, nu gasesti nimic inchis, asa ca am avut noroc ca a fost cald, altfel trebuia sa mancam la hotel si nu era deloc ieftin
-preturile in statiune cam ca la noi, in magazinele din afara statiunii mult mai mici ca in RO
In rest, noi ne-am simtit foarte bine, ne-am relaxat si ne-am intors cu bateriile incarcate, asa ca ne consideram atins scopul ptr care am plecat![]()
Fug sa-i fac papa fetei, sper sa mai pot intra mai incolo, ca e tati in concediu si cam pune monopol pe comp
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Neata mamici si pitici ,HRISTOS A INVIAT!!!
Am revenit si noi din plimbari ,nu ne-au stat piciorusele toate zilele astea ,a fost tare frumos cu tati acasa ,azi a inceput munca si deja ne este dor de el :((
Duminica am fost la parinti,apoi ne-am plimbat ,dupa amiaza ne-au venit finii si nasii in vizita ,s-au intins pina pe la 2:00 ..iar dimineata am plecat la tara ,la bunicii sotului ,s-a distrat piticu de minune cu animalutele si pasarile din ograda ...,ieri am fost la padure ,Zoo unde fi'miu a fost superrr fericit ,in concluzie ne-a priit Pastele si liberul lui tati ,abia la vara ne mai intilnim cu atitea zile libere ...
Copilu' meu a fost ok ,a papat ,s-a jucat ,alergat non stop ,ieri la Baneasa era rupt de foame si a ras o portie de cartofi prajiti ,n-aveam altceva la mine asa ca atrebuit sa-l hranesc cu ceva ,ma gindeam ca-i va face rau dar a fost in regula ..
Cam atit despre noi ,aveti si poze aici http://new.photos.yahoo.com/popozuda1006/album/576460762397388572
Madau ,frumoase poze ,bine ati revenit acasica!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Cuscra la ce hotel mergeti voi?
Tare misto program ati avut..plimbare, Zoo, junk-food
.
Noi azi vrem sa mergem la IKEA, profitam ca am mai ramas cu ceva banuti din concediu, tati e liber pana luni asa ca abia astept sa ajunga acasa sa plecam..s-a dus nitel la birou, ca deh nu se descurcau fara el
, asa ma enerveaza de mor.
Fug la pitica sa o spal si sa ne imbracam...revenim mai pe seara

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Cuscra ,merem la Kristal ,l-ai zarit cumva??Cum e sttiunea ,ceva sa-ti ia fata sau cam ca la noi??
Am fost si noi simbata la Ikea ,ai ce vedea dar preturile nu's chiar asa mici ,pe mine m-au incantat niscai camere de pitici cu paturi suprapuse sau unele cu mobila super colorata si frumusica ,pentru cele suprapuse mai asteptam sa apara bb2 :),deocamdata cautam mobila cea mai potrivita pentru camera piticului ,in functie de spatiu ...
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Madutza10 spune:
Am mai pus poze la ,,Paste 2007'' ,enjoy!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
madau spune:
Cuscra pot merge cu carutul la IKEA, am loc? Ca noi cam prindem ora de nani a Mirunei si avem ceva de stat pe acolo
Madau si
Madutza10 spune:
Da ,poti ,erau multi copii in carucioare cind am fost ,noi nu l-am luat si am avut de furca cu domnu' ,am alergat de curgeau apele pe noi :)))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Paste 2007
camelia_daniela spune:
Madau, Madutza, super copii super poze !!!
Orlando e barbatel de-a dreptul !! ![]()
Va invidiez ca v-ati plimbat si relaxat ! Bravos!
Cami mami & Daria 
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)