Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 21
canuta-om-sucit spune:
Mandy asa e. Eu deocamdata am de ales. Asa cum e bona mea, dar macar stiu ca o pot controla si nu zbiara la copil si nu ii vorbeste urat. Cel putin inca asa cred, poate vezi ca descopar cine stie ce. Daca e pana la urma stau eu cu el acasa dar nici sa ajunga sa se muste singur nu il las, ce naiba un copil am. Asta e. Intr-adevar sunt multe avantaje: copilul are un program, mananca sigur pentru ca intervine colectivul, invata chestii repede, are activitate cu alti copii, una e sa ma joc eu cu el si alta e sa vorbeasca cu alti copii pe clingoniana dar cum la noi inca nu exista personal calificat pentru cresa... exista un singur psiholog pe toata cresa aia. Pai aia saraca merge in fiecare grupa in rest personalul este format dintr-o asistenta si necalificate care se numesc infirmiere sau ingrijitoare, care nu au nici o specializare in pshiopedagogia copilului. Si chiar si asa nespecializate dar sa aiba tata frica macar ca daca vorbeste urat unui copil sa stie ca zboara in 2 timpi si 3 miscari din cresa si nimeni nu o mai angajeaza. Eu inca nu m-am intalnit cu directoarea ca am sa ii povestesc, chiar daca asta inseamna sa stric anumite relatii.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
joy04 spune:
CANUTA naspa rau daca si cu cresa e ca si cu bona...imi pare tare rau dar ai luat decizia buna.
Joy
16+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Of, Aura, ce rau imi pare!!!
Ai luat decizia buna!
Bafta cu bona!
Cami mami & Daria 
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
gabitaco spune:
Intrebere-intrebatoare... mai papa cineva numai blenderuit???/ Ca Mateea nu vrea altfel, isi face greata pana vomita daca ii dau bucatele. Papa in schimb painica si biscuiti. Nu stiu cum sa mai fac... mi-e si teama sa ii dau neblenderuit...macar asa papa fffffffffffffff bine.
Imi pare tare rau de experinta cu cresa Aura
.
Multa sanatate la cei bolnaviori.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
pischi2003 spune:
Sa va fie de bine sarbatorile, cozonacii, pasca si toate bunatatile.
Gabi, noi eram la capitolul totul blenduit, doar de putin timp ii dau supica de legume zdrobita bine-bine cu furculita si carnita suvite mici. E adevarat ca mananca mai putin asa, ii dau cu teama ca-si face mult mai repede greata asa, sper sa apuc ziua, cat mai curand, cand va musca ea singurica si va mesteca
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
roxisialexia spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsuri
-salisa,catalina,meems
Avem poze noi, ne puteti vedea aici
Un mic raport dupa 5 zile de stat acasa, copil cuminte ...mama odihnita.Am avut noroc de vreme frumoasa si am stat foarte mult afara, am lasat-o sa faca ture -ture peste tot..noroc cu tati, faceam cu schimbul ![]()
noki, madau ati revenit ??? Asteptam pozele..
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
camelia_daniela spune:
Roxi frumoasa foooc Alexia!!!
Ce matura pare!!!! 
Cami mami & Daria 
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
roxisialexia spune:
gata, nu stiam de ce nu se vad toate pozele...erau private![]()
Multumesc Camelia 
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
madau spune:

Inapoi acasa....am petrecut de minune, totul a fost la superlativ, am avut noroc de o vreme minunata

. N-am apucat sa citesc nimic din urma, iar acum n-am timp ca trebuie sa fugim intr-o vizita. Poze avem cu duiumul, diseara ma ocup si de asta si maine le aveti la vizionat
.
Multumesc tuturor celor care mi-au dat SMS din pacate eu n-am avut tel la mine, asa ca nu am putut raspunde
. Sper ca ati petrecut bine, toata lumea e sanatoasa si mult mai odihnita
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2