Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, Pischi, multumesc de gandurile bune!!!

Noki, ce zi ai avut si tu ieri, plina de peripetii ! Mai, dar Daria mea deja l-a luat pe "nu" in brate!

Of, Xandra, si voi??? Imi pare rau! Doamne, te cred si eu ca te-ai speriat ! Ce antibiotic ii dai tu? Pupam puiul mic !

Sa vedeti faza ieri ... statea pe langa mine si se concentra sa faca kk. Zic "Daria, ce faci mami, kk?" , ea raspunde "nu - nu" , eu "de ce minti?", ea raspunde repede "ba da, ba da" si alearga repede la olitza!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

vlad a facut dimineta la 07:00 febra...38.5 luata in ureche.
a scazut dar...destul e tarziu, abia dupa vreo 2 ore era bine, la 12:00 avea iara 38.5, i-am dat panadol si la 13:00 avea 39.3
in fundulet am reusit sa o iau cu chiu si urlete si era 39.7, dar fiindca urla de aia cred ca era maricica asa.

a inceput sa scada abia pe la 14:00 a adormit saracu' si nu i-am mai dat nevralgin.
il sun pe s acum sa vad ce kk imi zice, ori ma duc la el azi, ori maine ori la spital daca mai face febra asa mare.

am citit pe MEGA DIAGONALA, CAMELIA si XANDRA sanatate PRUNCILOR

Joy 15+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

cami, eu ii dau augmentin, initial i-am dat 5 ml la 12 ore, acum doar 3 ml la 12 ore.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Joy, si voi?????????? Dar pe langa febra ce mai e? Ati facut de curand ROR-ul, ca noi cu asta ne-am prajit. Sanatate multa

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

PISCHI nu, ROR-ul l-am facut in 26 februarie...
noi am terminat marti antibioticul. si io si el.
si chiar daca am zis ca suntem fffff bine, uite ca nu-i asa. pe mine m aincearca iara gatul, am secretii si in nas si in gat de abia le scot, parca incepura iara sa fie galbui...

si el are nasucul infundat. adica de curs nu ii curge decat daca plange. dar se aude sforaind. si mai tuseste un picut cand alearga si se mai aud si secretii in piept. dar numai cand alearga.

diseara la 20:50 ma duc la dr. daca este mai bine, fara febra de asta mare rau, ma duc maine dimineata la spital.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alooooooooo, ce faceti, nene? Va imbolnaviti pe capete?????Pai piticii astia nu stiu ca vine Pastele si cica e rost de petrecere?

Of-of-of...sanatate infinita micutilor!

Cuscra - a reinceput Valdy sa pape? Ca noi de cateva zile suntem in greva. Iar!Am gasit acelasi hotel la 65 de euro pe noapte. Ce zici? Dupa nunta aia vii?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

intru si eu, ca magarul ala disparut in ceata, sa va anunt ca plecam la tara. si va dorim tuturor
PASTE FERICIT!!

cu intarziere, multumim fetelor care si-au amintit de noi in mod special de florii, si ne-au intrebat de sanatate. dordiei, inei, catutei, feliciei si lu' cuscra gandacel-care-sta-sa-nasca.

sanatate bebeilor "incinsi", ca numai pe pagina asta am zarit vreo 3 care probeaza limitele termometrelor. sper sa aveti totusi un paste "rece".

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sefa...chiar ma gandeam la tine azi. drum bun si paste fericit si voua. Ce a crescut Iris. Si s-a maturizat.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

CRISTINA ca de obicei esti o dulceata.
ai doi copii superbi.

PASTE FERICIT SI VOUA!

anunt ca i-a scazut febra piticului!!! sper sa numai faca ca o iau razna de tot.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daria, Vlad & Vlad sanatate multa!!!

Mergi la inceput