Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello si de la noi!
AM dat deja o tura matinala la Kaufland, maine poate deschid Selgrosul, ca sa-mi termin cumparaturile

Inulina, facem galerie pt sala, sa te tii de ea!Maria procedeaza ca Rachel la desfacutul si cotrobaitul sertarelor, dar io ma bucur ca in momentele alea am parte de liniste. SI in 5 minute am pus inapoi totul.

Vai de mine, ati deschis subiectul sensibil cu crizele de persoanalitate, care incep sa se arate si la mandra mea, cuminte de altfel, dar care face ca toti dracii cand nu obtine suzeta. SI ca urmare am inceput sa cedez insistentelor ei cateodata, numai sa nu o aud cum urla. Macar bine ca am cu ce sa o potolesc, deocamdata.

Drum bun la calatori si Paste fericit!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Martie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !!!
Inutza scumpa, iti multumesc de aprecieri! Sa stii ca eu nu am nicio reteta de slabit, si inca mai am de dat jos vreo 2 kg ... dar nu ma grabesc!
Fetelor, avem vesti nasoale, din pacate ... Daria e bolnavioara ! Azi-noapte a facut febra mareeeeeeeeeeeee! Dimineata iar temperatura 38.5 ! Dapa episodul de dimineata am mers cu ea la urgente la spital (doctorita ei este dupa-amiaza si am fost foarte multumita de doftoreasa din spital!) si ne-a diagnosticat destul de repede - AMIGDALITA PULTACEE si OTITA!!! Asa ca bagam Cexyl de 250 mg, 2.5 ml la 8 ore si otocalm in ureche! Daca DF nu scapam bagam branula si rezolvam asa! Poate trebuia sa-i fi bagat direct branula, dar asta e!

Feli, -am Ilincutza smecheroasa!!!!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, ce-mi vad ochii???Dezastrul plodesc abia incepe de la 2 ani in sus????? Pai ar fi bine sa ma sinucid de pe acuma.

Io ma tot gandesc: Titi face toate prostiile: nu mananca - iar e in crize la capitolul asta, fug e de mine, se tavaleste pe jos. Ce mai pote sa apara????? Epoca nu-ului? Pai si la ce-i foloseste ca zice? Acuma nu zice, dar tot "nu" face. Atata ca pe silent.

Ca duc sa-mi caut funie....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ia uitati ceva interesant, care sa va ridice moralul.

de ce traiesc femeile mai mult...

DE CE O IUBESC PE MAMA

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a
spus,” Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce
la pat.”

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru
a doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara
din congelator pentru cina din seara urmatoare,
verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune
linguritele si castroanele pe masa si pregateste
filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste
haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un
nasture care cadea la o camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din
sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de
telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune
un prosop la uscat pe bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se
opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara,
numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o
carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui
prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si
scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua
langa geanta ei.

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1,
isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti
si isi curata unghiile.

Tata ii striga,” Credeam ca te duci in pat.”

“Sunt pe drum,” raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si
se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina
e deschisa pe terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de
pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca
niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un
pic cu unul dintre copii care inca isi termina
lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi
aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de
la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri
foarte importante pentru a doua zi. Isi spune
rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta
nimanui in particular,” Ma duc la pat.”

Si o si face … fara nici un alt gand.

Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de
ce femeile traiesc mai mult?

PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA…( si nu
am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem
atatea de facut!!!)

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Of, Cami draga, ce veste trsita! Pupici mezinei si sanatate infinita!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Cami, sanatate multa piticutzei, sa se faca repede bine. Cred ca ce-o doare, saracutza. las' ca va fi bine, acum ca a fost depistata buba.

Feli, da, am avut grija de bona iar cand a plecat azi era toata zambitoare, cred ca a fost multumita.

www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!

cami, vreau sa-ti spun ca si noi avem amigdalita purulenta!
luni seara a facut temperatura 40 cu 4, am crezut ca lesin cand am vazut. acum suntem pe antibiotic, pare ca e ok, in sfarsit.
mai fetelor, eu cred ca poate ar fi bun un tratament naturist, ceva de imunizare, mi se pare un pic cam sensibil in ultima vreme.

in rest, m-am uitat pe poze pe albumul comun, ce mai, suntem niste frumoase, cu niste copii si mai si!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Anda, 40 cu 4????????????? Cred si eu ca te lua cu lesin. Cand a cedat febra, dupa antibiotic? Cred ca ati plecat la spital in zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Eu nu am timp sa stau la PC azi, dar am citit ce ati scris. Bogdan nu e nici bine, nici rau cu sanatatea. Cu crizele, este minunat, adica le face regulat, constiincios, ca sa ma obisnuiesc. Eu Nu si NU, nu vreau sa ma obisnuiesc, sunt tot mai obosita, iar acum tocmai am citit si ce a postat Pischi mai devreme ca sa ne ridice moralul... si am inceput sa plang!

A spune NU de la doi ani, vorba lui Noki, nu este iesit din comun. Bogdan parca e frate geaman cu Sarah, daca e sa ma iau dupa descrieri: fuge de mine, urla, se tavaleste, nu sta locului o fractiune de secunda, tot ce nu e voie face si se uita la mine incruntat si cu o privire provocatoare. Cand vede ca nu il mai bag in seama si nu mai vorbesc cu el, vine si ma strange inbrate si ma pupa, dupa care cand ma uit la el pue pe fata un ranjet din ala fals, fortat, maaaare, de actor. Si reincepe prostiile!

ok. Cam atat. Multumim de aprecieri celor care s-au uitat la poze. Nu sunt prea stralucitoare, ba dimpotriva, sunt mai obosita cu fiecare zi. Dar e bine ca asa se vede din afara! Imi mai ridica moralul.

Pupici si pe curand!

Gandacel 37+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

febra a cedat dupa nevralgin, dar a scazut incet, si n-a prea fost toata noaptea sub 38 juma. inca pe la 1 o luase iar in sus, sarise de 39, si-am inceput cu impachetari in prosoape, in fine, a cedat...
n-am zburat la spital, am chemat salvarea ca m-am gandit ca vin ei repede (pe naiba...)...
in fine, bine ca e bine acum.
va urez multa sanatate piticilor si numai bine!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput