Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madutza am vazut ieri aspiarator in Cora Lujerului.

Noki super telenovela, am ras de m-am spart mai ales la faza cu claxonul blocat si copilul urland... mi te inchipuiam in trafic cu capul banita!
Las' ca a trecut 4 aprilie, a venit 5

Ina multumim de urari
Cam asa si nati cu ordinea

Vestea proasta e ca la 2 ani nu se potolesc, atunci se nasoleste treaba.

Adica, acum e problema ca isi baga nasucurile peste tot, cerceteaza tot, misuna, o iau in directii aiurea pe strada/parc/etc.

La 2 ani incepe epoca lui NU. Cand il descopera pe NU sunt fericiti si incearca sa-l foloseasca cat mai des

Pe la 3 ani se calmeaza, lucrurile se aseaza pe un fagas.

Bineinteles ca depinde si de parinti, ca daca parintii cedeaza la circ si scandal, circul si scandalul se perpetueaza in timp.

---------
Noi plecam la Alba maine pe la 15-16, cand reusim sa incarcam totul in masina.
Pana atunci am tone de treaba, teme pt studenti de inventat, de raspuns la intrebari la alte teme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,merci mult ,chiar azi ma duc in Cora ,aleluia !!!Ma gindeam ca o sa caut tot Bucurestiul ca fara el nu vin acasa la cat ma dispera :)
Mihaelutat,croitoreasa e super aglomerata in perioada asta si pina in vara dar am s-o intreb daca iti poate face si tie ,daca da iti dau nr ei de tel ,are atelierul pe la Socului .
Lavi ,tu cum ai procedat cu Silvia in perioada critica ??Eu am tot vazut in timp copii tavalindu-se pe jos atunci cind parintii nu le fac pe plac ,mi-e groaza sa nu ajungem la asa ceva ,nici nu stiu cum sa procedez ..da-ne un sfat celor ce n-am trecut prin asta ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madutza saru'mana. Poti sa imi dai si un pret asa aproximativ? Oricum eu nu am nevoie decat de o toaleta in vara, ca a doua nunta e la sf. lui septembrie deci mai e timp.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Madutza saru'mana. Poti sa imi dai si un pret asa aproximativ? Oricum eu nu am nevoie decat de o toaleta in vara, ca a doua nunta e la sf. lui septembrie deci mai e timp.
Mihaela

Mie de exemplu mi-a luat 150 ron pentru costumatia de botez ,materialul era cumparat de mine ,am sa pun poze cu el dupa botez sa vezi daca-ti place sau merita banii

album dn Titi

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Si eu am tot citit de perioada critica din jurul varstei de 2 ani, "the terrible 2s" cum le zic americanii, cand ei isi formeaza personalitatea iar noua ne scot peri albi. Se pare ca ceea ce noi numim acum "crize de personalitate" sunt nimic fata de ce urmeaza .
E clar ca va trebui sa aprofundam subiectul, sa ne gaseasca momentul pregatiti. Mamici cu experienta si d-na psiholog, aveti ceva recomandari bibliografice ?

Madutza, simpatic foc Orlando cu aspiratorul lui . Crezi ca daca-i iei unul de jucarie o sa scape de obsesie ? Din cate am vazut eu, ei vor sa se joace cu obiecte reale, replicile de jucarie nu li se par la fel de interesante...

Alinush, Lavi, drum bun si daca faceti cumva un mic popas prin Sibiu, ne-am bucura tare mult sa ne vedem .

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

maria_alexia ,stiu ce zici dar vreau sa incerc cel putin,sper sa-l ,,prostesc''/:))

Io tre' sa plec si mama nu mai apare ,ce ma enerveaza ,..ce se mai coiesc femeile astea dupa o anumita virsta ,mamei mele ii trebuie vreo ora sa se pregateasca ,asta cind vine pina la mine care stau la 2 blocuri distanta ,ginditi-va cind pleaca la vreo petrecere (mai rar :) sau cumparaturi ...off off ,mai mai ,ce-as vrea s-o ,,concediez'' dar n-am o varianta mai buna ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cami, Ina, Noki, pentru aprecieri.
Noki, ti-ai luat portia de ghinion 10 ani de-acum inainte. Elise nu a plans mult, maxim 2 minute. Dar e obisnuita cu busiturile. Iar aia a fost una foarte dureroasa
Ina, retetele le gasesti aici. Facem galerie sa amortizezi cu folos abonamentul la sala. Pupici la Rachel naazdravana si pt mami ca tare mi-e drag de tine.
mara, E de belea si Flavia. Doamne, ce dragi mi-s la varsta asta! Tare-s nazdravani. Mai ca as mai face si eu un bb. Ptiu, puschea pe limba mea ca asta-mi mai trebuie...
Lavi, spor la treburi. Lasa studentii in pace! Sa le priasca si lor vacanta. Drum bun si sa sarbatoriti cu bine!

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Mama, mor de ras: tocmai am certat-o pe Ilinca, ca deschidea tv-ul si ma distreaza de fiecare data reactia ei - pe cand ii tot zic eu "nu e voie" ea incepe sa-mi zambeasca si sa se gudure ca un catel, doar-doar imi trece supararea. Si daca nu-i zambesc sta in sufletul meu pana ii arat ca mi-a trecut. Mare smechera!

Noki naspa zi, si mie mi se intampla sa am n chestii nasola la rand. Dar trece

Pischi multam de urari, si tie la fel!
Ce noroc ai tu cu bona, asa mai rar! Ai grija de ea de Pasti

Ina gym cu day-care? oho, sa te tot duci. La munca!

Revin!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madutza super pret ce sa zic.... ma asteptam la mai mult sa fiu sincera . Abia astept pozele. Sunt convinsa ca vei fi o super-nasa, ca si eu de altfel.....
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza o sa revin asupra subiectul cand o sa am timp, acuma nu

ncristina nu-i plange tu pe studenti , temele astea au termen 3 saptamani, dar trebuie date acum.

maria-alexia la ducere sigur nu, ca ne grabim sa intram prea rau in noapte, oricum pe la Sibiu o sa fim pe la 8-9 seara cred. Sa vedem la intoarcere; inca nu stiu daca ne intoarcem luni sau marti. Problema e ca marti e ziua lui Virgil si o sa o lungim cat putem de mult la Alba sa sarbatorim, asa ca probabil tot pe fuga vom fi cu drumul.

Daca totusi se iveste posibilitatea, te sun!
Daca nu, ramane pe data viitoare, vara-i lunga si multe drumuri o sa facem.

Mergi la inceput