Colectia de toamna iarna 2005(130)
Raspunsuri - Pagina 9
pischi2003 spune:
Canuta, ma bucur ca pana la urma s-a dat pe brazda piticul cu gradi. Si la noi a mai tras niste chiote, in primele zile, cand am lasat-o cu bona, dar s-a obisnuit. Chiar se hlizeste la ea.
Feli, esti o harnicutza, e clar, iar Ilincutza s-a gandit sa va ofere un Paste linistit, fara boli. Bine a facut.
Noki, offff, ce s-au mai adunat. Da' cine se alege cu telefon nou de Paste?, ca sa privim partea buna a lucrurilor.
Madutza, sa va fie de bine naseala, pentru 14 apr. si tinuta de nasa. Noi atunci mergem la fina, in Suceava, ca face 2 ani.
Hilde, esti cea mai avansata, de-ai trecut si la praji. Noi facem papa vineri-sambata, pana atunci ce se mai poate prin casa.
Mara, bine ca te-ai mai reparat. Tine-o pe Flavia aproape, sa te ajute la greu.
Mi-a facut bona o bucurie. Desi eu i-am zis ca n-am pretentie sa-mi fac nik prin casa, ci sa stea cu ochii pe Alex, o mai apuca harnicia si mai vad ba cate ceva curatat, ba lustruit... Vin azi, ele erau afara la plimbare si eu bucuroasa, las' ca sterg geamurile in liniste. Cand ma uit, erau luna. Asa ca am trecut la faianta, alte zone...E fain sa mai gasesti cate ceva rezolvat, mai ales cand nu te astepti.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
madau spune:
Cuscra acum am citit mai bine si am vazut ca ti-ai luat tinuta de nasa..sa o porti sanatoasa si sa stralucesti de-a dreptul in ea. Si sa vii cu poze ca daca nu te mananc!!!!!
Edit: na ca ma facui albastra..dau o
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Ina869 spune:
Neata’ colectie de mamici minunate ( si bb-ii aferenti)
Am incercat sa intru pe DC ( aseara, parca) si mi-a fost “accesul restrictionat” . Ma gandeam; cine stie ce boacana am facut, pe cine am jignit, de m-au dat astia afara.
Am vazut pozele cu mezina colectiei, ochioasa si dulce. Iar mami Cami se tine intr-o forma tare buna, sa ne dea si noua reteta (de slabire).
Bulucico, sper ca ai ajuns cu bine si Simonelul a suportat drumul si a fost cumintel.
Alinusa, drum bun, sa aveti un concediu de neuitat!
Fee, chiar ma gandeam la tine zilele trecute, ce bine ca ai mai dat un semn!
Meems, concediu placut si LMA in avans lui Mircea! La cit mai multe petreceri si sarbatoriri!
LMA si lui Virgil al lui Lavi !
Nokisorule, da’ chiar ca ai patit-o rau, draga de tine! sa speram ca ai avut intr-o zi cit pe tot anul si s-au terminat toate ghinioanele.
Mie de-asta mi-este cel mai frica, sa fiu prinsa in trafic cu rachie in masina…urechile mele ar ceda nervos, saracele.
Bine ca ati scapat de infectia la unghiuta.
Mada, Lavi, drum bun – si fetelor care mai pleaca – Noki- Bistrita?- sa aveti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!
CristinaH este ocupata cu serviciul, copiii, asa ca nu prea mai are timp la dispozitie.
Cristina, pup cucuiul Elisei scumpe si dulci!
Mititica de ea, tare m-a impresionat!
Am admirat pozele cu Elise, cu papica ( ah, ce frumos ai prezentat tu totul, parca ar fi o expozitie culinara!) cind ai timp poate impartasesti reteta de saratele si cu pestele in folie, tare bine aratau.
Mara, intarcare asa cum iti doresti tu ( rapida sau lenta!)
Ioana, de ce nu pui anunt in fata geamurilor tale? “ iti bati covoarele, imi speli si geamurile!” si gata, asa o sa ai parte de spalat geamuri de citeva ori pe zi.
Curatenia de Paste…eu fac zilnic curat, dar cu geamurile mai greut. Am apucat sa le spal doar pe cele din bucatarie si cam atit, ca pe cele de la dormitoare trebuie sa mi le scoata barbatul cind o sa vina acasa mai devreme ( adica prin iarna ce vine, probabil! ) si nici de urcat pe scara sa le spal singura nu pot, mi-e frica sa nu cad ( pe-afara, ca pe dinauntru le pot spala) este si frig ( astazi iar a nins !!!!!!!!!!!!! )
M-am saturat de vreme asta pina peste cap; mai nou mi-am facut abonament la o sala de gym si incerc sa trag acolo de aparate ca sa-mi elimin frustrarile si nemultumirile ( ca daca nu, cad pe barbat, saracul, pe cine altcineva? ) Daca nu o sa mai dau o perioada pe aici, stiti unde ma gasiti. Au si daycare, asa ca rachie sta cu mine, o pot vedea tot timpul, s-a obisnuit , ii place, totul este sa imi rezolv treburile pe acasa (gatit, smotruit, firma) ca altfel ma simt vinovata ca imi fac de cap si treburile zac. Nu-mi convine doar ca am facut contract pe un an, altfel nu se putea,initial am vrut doar doua-trei luni, asa ca trebuie sa merg (barbata-meu m-a conditionat "ai platit, acum trebuie sa te duci! - asta a fost cadoul meu de Florii ...). Si cum eu nu sint deloc genul sportiva, tare m-as mira sa ma apuce doua luni pe-acolo
Pischi, Maria ta este cumva sora cu Rachie?
Acum doua seri am gasit-o intinzand vaselina in dormitorul nostru, juma' de borcan era pe jos ( eu il folosesc pentru pielea ei uscata, asa mi-a spus dr. si vad ca a ajutat-o). Tot in acelasi dormitor in care face pp pe jos de cite ori o las fara pampers, in care a varsat o sticla de detergent ca-i placea cum curge lichidul colorat din el, dormitor in care imi intinde cremele pe covor cind are sansa sa le suteasca.
Rachie s-a facut o smecheroasa fara pereche, ii place sa fie dragalita de cei din jur, se uita pe sub gene sa vada daca prietenii nostri o pupa, daca o lauda rade pe sub mustati satisfacuta, stie cind ma supara si se uita cu ochisoii mari la mine sa-mi vada reactia, dar chiar si cind face boroboate ( nu prea mari) , tot bijuteria mea este. Vrea sa ajute in permananta asa ca incerc sa o implic si ea, chiar daca face totul pe dos; astazi am vrut sa asez tricourile lui taica-su in dulap si si-a pus si ea o bluzulita dupa ce a tras jos vreo doua mormane de tricouri. A cotrobait si la sertarul cu ciorapi si i-a scos pe toti afara. A dat o raita si pe la caseta cu bijuterii si si-a bagat nasucul pe acolo. Cand a vazut ca nu mai are fun s-a dus la traistuta ei de voiaj ( in care tin pampersi, servetele, biscuiti, grisine, citeva jucarioare, pentru cind iesim afara) de unde a tras servetelele, grisinele, pampersii. De abia terminasem in dormitor, asa ca am luat-o de la capat si in sufragerie.Cit timp am fost ocupata acolo, si-a luat bocancii plini de noroi uscat si s-a dus in bucatarie sa si-i puna in picioare. Si uite asa, fata mea ma tine permanent in conditie fizica.
o zi buna tuturor, cu energie si mult spor!
Editez: ca am vazut pozele lui Gandacica: tare bine iti sta gravi, stralucesti! iar Bogdan iti seamana leit,deci probabil ca tati de abia asteapta fata
Aoleu, Nokisorule, nu am vrut sa-ti fac concurenta, zau! ca noi doua scriem mai cu "aplomb" (... dar tu cu folos )
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.
Rachel(Nov.23,2005)& Ina
mara95 spune:
Buna dimiineata!
Apropo de ce spun Dordia, cu "lapte-n tite": soacra mea ii spune povesti Flaviei, printre care si capra cu trei iezi si ajunge la faza:"ca mama v-aduce voua/lapte-n titi.."(cuvantul magic pentru Flavia) , dupa care trece la controlat soacra pe sub bluza.Controleaza toata suflarea femeiasca dupa "titile ei".
Era mai bine de intarcat mai devreme, dar imi place si mie (si ei ) sa o alaptez.Asa ca am ajuns aici.
Noki_Lara spune:
Mneatza! Sper ca va fi o zi mai buna...
Deci v-a placut telenovela de ieri, ha?
Inutza- spor la gym! Ce suuuper ca au loc unde s-o plasezi pe Rachel. Oamnenii de acolo la toate se gandesc. La noi nici nu am auzit de asa ceva. Si vad ca Rachel s-a facut o nazdravana, model Sarah!Da' cum adica io scriu cu folos? Si adica tu nu??? Ia vezi ca amu scot nuielusa de Mos Nicolaie. Chiar daca vine Pastele!
Alina- drum bun, fruntea sus si o sa vezi ca va fi totul ok! Pupam fetele dragi. Asa de tare ma oftic ca sunteti departe de Bistrita si de Bucuesti...O indiviez sincer pe Lavi, ca o sa va intalniti!
Creme-cafele-alte balarii- io m-am ars cu Sarah cremuita peste tot dupa cum bine stiti, asa ca le-am cazat pe toate frumusel in locuri unde nu are acces.
Cristina Negara- yuuui, atata de draga imi e Elise! Pupa mama cucuiul ei mov. A plans rau, saracutza?
Madau - faza tare ieri seara in parc - era o mamica in jur de 40 de ani cu o Mirunica de 2 ani si jumatate, inaltuta si mai plinutza asa. Nu grasa, pur si simplu tzapana asa...si ma gandeam la voi, ca si aia era o habauca. Si se alerga cu Sarah de numa'. Si mamica ei ma intreaba la un moment dat cat are Sarah si cand a aflat cat e de mica zice: "vai, si e atat de activa si miscacioasa si fuge asa... La care eu: mie-mi spunetzi? Nu vedetzi ce fatza am?"
Si am inceput o discutie cu ea din care-mi povestea ca a ei papa bine - iar asemanare cu Miruna si ca copiii astia au o perioada dificila raaaau intre 1 an si 2-3 luni si cam 2 ani, in care e dezastru cu ei. Apoi se potolesc si incepi sa te intelegi muuult mai bine cu ei. O fi adevarat?
Ca io tare as sari peste etapa asta...nu puteti sa ma congelati putin si sa ma treziti peste vreun an?
Azi dupa-amiaza aflu daca plec sau nu maine la Bistritza, cum era in plan. Dar evident ca respect traditia plecarilor stresante in care niciodata nu stiu cand si cu ce plec, deci depind de Adila si treaba lui. Nasol e ca sambata era ziua lui buni a mea si vroiam sa fiu toata ziua acolo. Daca plec insa sambata, auung dupa-amiaza. pe de alta parte e mai bine asa, ca-s in post si nu ma tenteaza bunatatile facute de ea.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Noki, m-ma ingrozit cand am citit. Sper ca s-a dus raul sa vina binele acum.
La Steff ii place foarte mult sa se deie cu hinta mare in parc, asa cuminte sta si sta!...nu vrea sa se deie nicicum prea iute jos.
Vrem sa mergem in parcul de copii din oras ....poate ne alegem cu vreo julitura!
Bate vantul afara de ridica tot praful sus....nu stiu cum mergem afara.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 5 luni
Madutza10 spune:
Noki ,da ce zi de neuitat ai avut ,bine ca s-a incheiat fara chestii mai grave !
Cuscra ,promit sa vin cu poze :) !Cind plecati in Bulgaria ,vine Pastele si voi tot aici sinteti??
Mai fetelor imi cer scuze ca nu raspund decat la ce-am citit in ultima pagina ,n-am timp deloc sa citesc din urma ,mereu ca pe linia intai ,vai de capu' meu ,intr-o ora tre sa plec din nou de nebuna ,am niscai treburi de rezolvat si nitel shopping ..
Am si eu o maree problema ,va rogsa ma ajutati ,unde gasesc aspirator pentru copii?Al meu plod are manie cu aspiratoru' ,urla toata ziua sa i-l dau si nu numai ,il vrea in functiune ca sa poata umbla cu el prin toata casa ,de cind se scoala pina se culca tipa ,,piatouuuu'' sau ,,atouuu'' ,VA ROG AJUTATI O MAMA DISPERATA ,TRE SA-I IAU LA OM ASPIRATOR !
fUG CA A FACUT KK SI MIROASEEEEEEE
Noki si sormea imi tot povesteste de perioada asta a copiilor si nu numai ,cica dupa 2 ani ,totul este ..NU'' la ei ,,nu vreau'' si cam atit ,acum cica-ar fi raiul pe pamant fata de ce urmeaza :(((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Mihaelutat spune:
Buna dimineata fetelor!
Noki vecina sper sa iti mearga mai bine azi.
Madutzadaca nu e cu suparare poti sa imi dai si mie contactul croitoresei tale? Ca sunt nasa de doua ori anul asta si trebuie sa imi fac vreo 3 rochii. Eu am o croitoreasa foarte buna in orasul meu natal, in speta Targoviste, dar imi este cam peste mana, ca trebuie sa ma duc la probe si asta inseamna ca trebuie musai sa fac o serie de vizite la Targoviste cu catel cu purcel. Asa ca daca poti sa imi dai si mie detalii, eventual pe Pm (si un pret deaca se poate).
Multumiri anticipate.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Noki ti-a raspuns la palnagerea ta inaintata primarului sect.2 legata de accesyl pe iarba in parc?
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Neata
Ina multumim ptr urari, adevarul e ca abia astept sa ajungem, chiar sunt convinsa ca ne vom incarca bateriile in mini concediul asta, e fix ce ne lipseste ca sa mai iesim putin din rutina. Felicitari ptr gym, subscriu si eu la ce a zis tati..sa nu care cumva sa nu te tii de treaba, e pacat..mai ales cand spui ca au atatea conditii acolo..ce m-as duce si eu dar astia aici abia daca au vestiare, d'apoi daycare. am Racheluta cocheta si gospodina!!!!
Noki tare faza cu Mirunica si mamica ei, la noi faza asta a inceput de dinainte de 1 an (si la voi la fel de altfel) asa ca sper ca se va termina mai repede de 2 ani..daca nu...las' ca ceva bun tot iese de aici, ca ne mentinem siluetele.
Cuscra sambata dimineata plecam in Bulgaria. Cu aspiratorul...nu stiu unde ai putea gasi, da-i si tu un search pe google
Sa va spun mai nou de Miruna care deja a atins apogeul perioadei "totul cu mama"..mai nou nici apa sau mancare nu mai vrea de la altcineva, decat de la mine..of, of, mai, mai...asa-mi trebuie daca i-am cantat atat in coarne.
Acum ce credeti ca face, sta incaltata cu adidasii si bantuie prin toata casa, nu e chip s-o descalti
Fug la bagaje, revin dupa ce culc maimutza
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2