Colectia de toamna iarna 2005(130)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia, Xandra, Joy, imi pare rau sa aud asemena vesti. Sa dea Dumnezeu sa va faceti repede bine, macar de sarbatori sa nu va mai chinuiti!

Xandra, nu stiu daca ai citit - noi am fost sambata seara la camera de garda a sp Grigore Alexandrescu (ma rog, nu prea era cazul, dar ne speriasem prea rau de halul in care se simtea Ilinca dupa ce varsase) si am ramas placut impresionata de modul in care ne-a tratat. Am dat peste o echipa de doctorite foarte amabile, blande si dupa parearea mea, destul de pricepute.

Camelia mortala fii-ta cu kk

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Xandra ,Joy ,Cami ,sanatate infinita copilasilor ,Doamneee nu pot sa cred cat de des se inbonavesc puiutii astia ,tare sensibili,mie mi-e frica de mor sa nu ajungem iar la febra ca tare ma pierd cind vad peste 39 ..,mamici fiti tari ,pupici !!
Cristina ,drum bun si Paste fericit !!Sa-ti traiasca piticii ca tare frumusei sint!
Noki ,ce tare ai fost cu ,,silent-ul'' :))) si mie mi-e frica de ce ne asteapta ,deocamdata al meu e ascultator ,nu face crize ,daca-i zic de 2 ori ,,n-ai voie'' nu mai face dar e prea mic totusi sa cer mai mult ,oricum ma consider norocoasa ca e asa cum e ..
Daca vrei sa aiba pitica pofta de mincare da-i Pikovit ,la noi a facut minuni ,dupa 2 sapt a inceput sa pape anumite mancaruri pe care pina acum n0-a pus gura!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza, multumesc de ideea cu Pikovitul. Taaare ma bate gandul, numa ca dr meu nu prea e adeptul vitaminelor. Sunt curioasa acuma la Bistritza daca nu cumva ii va fac ebine schimbarea de aer. Data trecuta a facut minuni. O s areincep si vitamina C si daca nu merge si nu merge, trec la Pikovit.

Si evident ca plecam sambata.Ce ma oftic! Speram sa decolam maine. Dar trebuie sa vad partile bune:
- imi va fi mai usor sa tin postul vineri din Buc decat de pe drum
- o zi in minus de mancat porcesc tipic bistritean!!!

Ce ma enrveaza astia de la site-urile de comenzi on-line. L-am intrebat pe un nenea de acolo daca au un anumit model de telefon si zice ca ma suna in 10 minute si astept de 2 ore ca proasta si nimik....

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

NOKI ,NICI EU NU'S DE ACORD CU VITAMINELE DAR A FOST CAZUL PENTRU CA NU MAI PAPA DELOC ,MI-A DAT DR PE LA 6 LUNI MULTISANOSTOL SI NU I-A FACUT NIMIC ,APOI I-AM DAT LA 9 LUNI DUPA BRONSITA CA NU MINCA DELOC VI-SOL CARE TOT ASA N0A AVUT NICI UN EFECT PINA AM DESCOPERIT PIKOVITUL CARE A FACUT MINUNI DE-A DREPTU'

SCUZATI CAPS-URILE DAR AM SCIS JUMA DE FRAZA ASA SI MI-A FOST LENE S-O IAU DE LACAPAT

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Si Ilinca dupa bronsiolita nu mai manca nimic. Dupa tura aceea de vitamine mananca bine si acum

Mama, doarme Ilinca de la 1,30. O trezesc, n-am ce-i face altfel diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, si Sarah face nani d ela 13.40!!!! Ceea ce la noi e record. Acsa zic, ca la mama mai dormea asa. Dar cred ca am descoperit de ce la ea dormea bine si la mine nu: ii era frig aici acasa. Mama o culca cu vestuta si dormea dusa. Io fara vestutza si se trezea in maaaxim 1.5 ore.
Dar acum m-am desteptat. Asta poate fi singura explicatie, pentru ca si ieri si azi i-am pus vestuta si a dormit de a rupt.

Io o las pana se scoala. Gata...se aude: dec nani total 3 ore si un sfert!

Fug in parc!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Moama, voi iesiti in parc!! Aici bate un vant si e asa de rece afara!!!
Poate s-o schimba si la noi vremea ... IN BINE!!!

Cami mami & Daria
Mami si Spiridushul jucaus! (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Camelia si aici e frig si de dimineata a batut vantul de mama-mama. Noi n-am iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola, hola si de la noi!

Multa sanatate bolnaviorilor!Sa se faca cat mai repede bine!

Madutza, am murit de ras cu concediatul mamei tale.Si mie imi vine de cateva ori pe sapt..Nu detaliez ca ma apuca nervii!Ce greu e sa depinzi de altii!!.

Noki, mama ta iti si spala?Esti o fericita!

V sta cat e ziua de lunga in curte, ia parte la insamantarile de primavara, sapa, grebleaza, pune flori etc si altele

Crize inca nu are, eu incerc sa rezolv in fasa orice incercare de=a lui.Ma enerveaza ca am ramas dereglati cu somnul de cand cu ora asta de vara si acum adoarme pe la 8, chiar si mai tarziu!

Ile 25 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

NCristina, mi-ai facut o pofta cu saratelele tale!

Ile 24 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput