Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata mi s-a eliberat dormitorul.asa ca m-am refugiat aici.nu fac eu mare lucru dar trebuie sa-i spun care pe unde trebuie puse si deastea.dar e super nashpa,parca as fi legata la maini.
lia si eu fac bb2 de imi iau femeie sa stea si cu mine si cu bb1.poate ne ajuta DD si nu mai trecem prin astea.deci o punem de o gasca pt bb2

alina 23+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Buna dimineata, s-a trezit si ratza! (adika io)

Gata cafelutza/ lapticu/ ceiutzu'?
Gata si la noi...pentru mamicile pofticioase de deserturi pt. Paste, am trimis una bucata reteta pe mailul comun si compun cu spor si pentru urmatoarele !
Pentru masa de Paste, eu m-am gandit sa etalez urmatoarele: (sa nu ma certati prea rau daca va fac pofta, da? ) drob de miel (de la Real hypermarket , este exceleeeeent!!!), ceapa verde, ridichii, oua rosii, verzi, albastre, etc., rosii umplute cu salata de vinete, cascaval, rulouri de sunca presata cu salata de cruditati (telina, morcov, mar, patrunjel verde, zeama de lamaie, ulei de masline), fripturica de miel, stufat de miel, placintica cu branza si stafide, cornuri cu finetti (din compozitia de cozonac, pe care le face mama)
Deja mi s-a facut un gol in stomac....aualeeeeeu, numar zilele pana la Paste! zuzu zuzu

Joujou18 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Joujou da' stiu ca ai un meniu super Nu-i asa ca primesti musafiri de sarbatori? Noi venim cu

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

neata fetele!

iaca si eu la raport cu "noutati". aseara am ajuns la dr deoarece tensiunea mea fost mare toata ziua de ieri. am primit indicatiile cu strangere de inima: dieta fara sare si fara grasimi,carne slaba, minim 2 l de lichide pe zi, daca tensiunea trece de 14 luam 2 pastile de Papaverina, daca trece de 15 un Atenolol si un telefon catre medic si pregatirea de internare ......asa ca sunt inca vesela ca suntem acasa si ca suntem bine, cu tensiune sub 14. Ioana, pana acum mingea este in terenul meu si sper sa termin cele "90 de minute" cu scor mare in favoarea mea si a Marei. dar sa trecem mai departe....cum s-a descurcat Miruna cu bona? eu sper ca bine pt ca stim cat de greu este sa gasesti pe cineva de incredere sa stea cu copilul. astept vesti.

.....apropo stiti langa cine am asteptat aseara sa imi vina randul la dr? langa fiica cea mare a dl Basescu....m-am simtit bine ca fac parte din "lumea buna" care apeleaza la serviciile dr de la clinica la care sunt "abonata"

luna, cum te simti acum cand stii ca bb este fetita? eu sunt din ce in ce mai fericita pe zi ce trece cand ma gandesc ca voi fi mamica de Xena.....ca la ce picioare imi da asa am poreclit-o . cred ca as fi socata daca mi-ar spune acum ca Mara e Matei.

vad ca vb despre mancarea de Paste...eu ma abtin de la orice fel de mancare in afara de pui si muuuulta salata.....cu muuuulta ceapa verde, vb lui Jadi....asa ca doar voi , voi mirosi, voi gusta putin putin si voi trece la dieta mea.

Andra
23/24 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Lavinia, usa mea e mereu deschisa (vorba vine [smile] )

uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata, vreau si eu cafea!

Andutzy si eu ti-am admirat burta su flacaul, super amandoi

Mioara ma bucur ca pot fi sursa de inspiratie (sotul mai degraba ca plodul nu seamana cu mine)

Stiu ca nu ar trebui sa mai rascolesc scandalul trecut mai mult decat trebuie dar honarind pe forum iata ce am gasit! Sunt "no comment"!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Lorina, saru mana de cuvintele frumoase! Atarna greu la un moral destul de scazut zilele astea!

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

jadiii, am postat in acelasi timp ! Multumesc frumos!

AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Joujou ma bag si eu la salate de vinete cu multa multa ceapa! Si la niste icre la fel cu multa ceapa, deja salivez!

Andra tine tensiunea aia in frau ca nu mai e mult !

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Mai vroiam sa scriu ceva dar m-am grabit sa dau vizualizare si am nimerit butonul de trimitere, ups! Deocamdata nu s-a anuntat nici un musafir, dar eu nu vreau sa ma prinda nepregatita si mai ales mi-e drag de mor de sarbatoarea asta, ca de fiecare sarbatoare, si imi place sa am bunatati pe masa. Sunt si o mica gurmanda de felul meu, recunosc...si gatesc cu drag pentru oricine, dar mai ales pentru Bubul meu (care, de loc intamplator, ma si alinta Bubulina)
Hihi, de cand vorbim de mancare, asta micu' a inceput sa se joace in burtica, deja nu ma mai inteleg cu el (ciudat, sunt din ce in ce mai convinsa ca e baietzoi)
Hai noroc burtici, de Paste o sa fim toate oua Kinder cu surpriza!

uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput