Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
stefania_97 spune:
Buna dimineata viitoare mamici si bebeci,
Sa aveti o zi frumoasa plina de bucurii!!!
Beti o cafea si pt mine.
Eu acum am lectie de condus ma duc sa calc pe cineva cu masina asa ca daca aveti tinte desemnate spuneti-mi si le lichidez 
pt voi.

stefania sapt.22 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
LIA-eu,prima sarcina,de dinaintea lui Ken am pierdut-o;apoi la Ken am avut iminenta de avort si am stat numai in pat vro 4 luni,cu pastile de diferite forme si culori;la sarcina asta vad ca pana acum nu am probleme,poate s-a indurat Dumnezeu si de mine sa-mi dea o sarcina fara probleme.Iti tin pumnii la a doua sarcina sa fie totul perfect.
Samurai-lady22 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
! Asa o sa mi se intample si mie cu sarcina urmatoare, sunt sigura! Si eu am pierdut-o pe prima, asta e deja a doua! Dar trei e numarul magic, se pare... Lia
S23
aylin_tarcan spune:
neata! va multumesc inca o data tuturor pentru incurajari.
andutzy, nu s-au terminat ginecologii, dar am fost la inca doi pana acum si au ridicat din umeri. se pare ca eu stiu mai multe decat ei la capitolul obstetrica. nimeni nu a stiut sa imi explice, poate nici nu e nimic de explicat.
cel mai greu pentru mine este acum sa ma gandesc ca o sa las timpul sa treaca (pentru ca altceva mai bun de facut nu am), cum zicea Anto, sa nu stiu ce se va intampla in urmatoarele cinci minute, sarcina creste creste pana cand o pierd iar. cu cat va fi mai avansata va fi mai groaznic pentru mine (stiu ce am patit data trecuta - ce 26 de ore de chinuri am avut), plus lunile pierdute efectiv. daca as avea 22 de ani poate ca nu m-as mai gandit la lunile alea. basca faptul ca nu se stie niciodata daca voi mai ramane pe cale naturala.....
in plus ma gandesc la fotbalista de la mine din burtica si vreau sa fie bine. imi garanteaza cineva asta?
pur si simplu imi vine sa ma apuc sa car niste saci de ceva, si sa o iau peste 3 luni de la capat.
In Dumnezeu cred, in felul meu, dar nu inteleg cu ce am gresit atat de tare.
din pacate, cum spuneam, este foarte posibil ca la ecografiile urmatoare sa nu se mai surprinda perioada de bradicardie. de acum si pana la sfarsit. dar asta nu inseamna ca e totul bine. asa ca nu imi ramane decat sa las fiecare zi sa treaca. nu se stie pana cand si cu ce finalitate.
dar ajunge cu mine.
felicitari, luna, pentru bebelina
anto, stai cumintica pentru ca vad ca totul merge inspre bine
alina.a, nu mai munci, fatuca draga...stai si tu mai cumintica
lia, bine ai revenit
Aylin,
20+ 
otim spune:
Buna dimineata si
tuturor si de la noi .
olguttza - de unde stii ca s-au schimbat listele cu medicamente compensate ???
liadorian - BINE AI VENIT ACASAAAAAA
estecri - vezi ca ti-am trimis PM (sub format txt ), daca mai sunt nelamuriri .... te astept si cu alte intrebari
am inceput saptamana 22
Laurentiu
lorinaoo1 spune:
Buna dimineata fetelor! 
Andutzy sunteti frumosi toti si burtica ta e delicioasa 
Lia
bine ai revenit! Imi place ca esti optimista, inseamna ca ti-a priit "Dubaiul"
Si ce norocoase, ati stat numai 4 in salon...
Alina.a ia-o usor cu curatenia, ca nu cad peretii daca nu pui tu mana la treaba, ok?
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
mychydutza spune:
neatza fetele. am vazut ca vb de masa de paste. eu abia astept sa ma duc la mama si sa mananc friptura, salata boef, oua umplute, drob, sunca cu salata de sfecla rosie si hrean, oua rosii, cremsnit, si ce s-o mai gasi pe akolo. o sa manc si o sa dorm! ce frumos! sa aveti o zi buna.....................
+20
mihaela
poze
liadorian spune:
Pupici pentru fiecare dintre voi, dragelor! Numai cat am stat in spital mi-am dat seama ce mult mi-ati lipsit. Stiu ca suna tare "dramatic" ce spun eu aici, am si eu o viata, prieteni, familie, dar daca nu ies din casa, lucrurile se mai schimba... Asa ca voi imi sunteti acum cel mai aproape!
(Dupa bebe, sot si mama!
Fara suparare, da?
)
Lia
S23 
liadorian spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
neatza fetele. am vazut ca vb de masa de paste. eu abia astept sa ma duc la mama si sa mananc friptura, salata boef, oua umplute, drob, sunca cu salata de sfecla rosie si hrean, oua rosii, cremsnit, si ce s-o mai gasi pe akolo. o sa manc si o sa dorm! ce frumos! sa aveti o zi buna.....................+20
mihaela
poze
Wow, ce meniu apetisant ti-ai pregatit!!
Eu cred ca va trebui sa inghit multa salata cu cate o bucatica de friptura slaba, ca numai in spital am luat vreo 2 kg... Mai mare rusinea, dar ce sa fac? Am papat ce mi-au adus ai mei, nu puteam sa fac si mofturi...Lia
S23
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Lavinia, nici mie nu-mi place cozonacul si nici ouale fierte; parca am fi consatence, zau
. Si nici carne de miel nu maninc
.
Andra, sigur ca ai sa cistigi in batalia cu tensiunea
. Mersic pentru incurajarile cu bona.
Lia, bine ca ti-au facut injectii cu optimism in spital
.
Stefania, bafta la condus!
Anto, Simo
.
Azi ma duc si eu la dr de familie sa imi dea analize si elevit gratuit.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Cum a venit pe lume Samurash bebe
!