Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
otim spune:
jadi - No comment referitor la subiectul indicat , l-am citit si cred ca spre binele tuturor sa ramana in aceasta faza .
Fetelor haideti sa ne vedem de ale noastre ca ca vine "BARZA" , PASTELE , ETC . nu e mai frumos ????
tuturor
am inceput saptamana 22
Laurentiu
Ioana75 spune:
Andra, deci ai si mai mare incredere in clinica respectiva
. Hai ca nu e asa greu cu dieta. Cu bona e bine, copilul a fost foarte fericit ca a avut cine sa-i sufle in coarne
.
Simo, zi-ne ce ai cumparat ieri
. Spor la cumparaturi in continuare!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
liadorian spune:
Andra, rabdare multa si optimism, ca uite, bebelina ta te ajuta cum poate! Mai ales cu asa vecinatati, nu trebuie s-o faci de rusine! 

(Fetelor, nu ma pot dezlipi de calculator de dimineata!!! Ce ma fac?)
Lia
S23 
lorinaoo1 spune:
Ioana 
pai nu suntem (consatence, adik, macar la origini)
?
Andra uite daca vrei, tin si eu dieta ca a ta de Paste, in spirit de solidaritate
Nu-ti mai face griji, ca si astea ridica tensiunea, mai bine inveseleste-te u o
Totul va fi bine, ai sa vezi. Si eu de obicei sunt pocita la gura ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by jadi
6, ca ne scrie Simo!Deni &
Vlad & Tudor
Ioana, am luat carut (50$), o firma de a lor..bravo....foarte dragalas, usor (5kg) si cel mai important pot sa-l manevrez cu o singura mana, sa-i schimb pozitia si sa-l inchid/deschid. Sunt foarte incantata de el si aseara l-am desfacut si am pus o hainuta de iarna din aia intreaga in el si l-am plibat prin casa
.Am vazut la firma asta si un patut foarte fain (75 $) dar a zis soacra sa ne mai uitam si in alta parte sa mai vedem, ca pana acum ne-m uitat mai mult la carucioare. Am zis ca ne mai uitam, mai discutam dar eu ala il vreau. A ras si a zis ok, dar sa mai vedem totusi, sa nu gasesc altul dupa aia si sa imi para rau.
Am luat hainute de casa si body-uri pana la varsta de 6 luni, mai raman hainele de scos afara, care a zis ca pe masura ce vad ceva frums sa le cumpar.
Asta noapte a fost o furtuna grozava, cu ploaie si vaaaant...Acu e fain afara, asa ca va
si ma pregatesc de plimbarica.Simona
21+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007
Ioana75 spune:
Lavinia
. Poate ne vedem odata in localitatea de bashtina
.
Simo, sa poarte bb sanatos tot ce i-ati luat! Vad ca nu pierzi vremea, bravo
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
jadi spune:
Gata, a si disparut.... distractie placuta in continuare Simo.
Ma apuc si eu de munca, am lalait-o pana acum!
Deni &
Vlad & Tudor
Joujou spune:
Gata, a aterizat si reteta nr. 2 pe mailul comun! Vaaaai, dar cat am mai muncit in dimineata asta la servici...off offf....maaaai maaai.... ![]()
Joujou
18 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!
lorinaoo1 spune:
Simooooo vreau si eu soacra ca a ta 

Spor la cumparaturi in continuare si sa nu uiti sa faci muuulte poze 
Ioana
of course ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 25+