Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

6, ca ne scrie Simo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

jadi - No comment referitor la subiectul indicat , l-am citit si cred ca spre binele tuturor sa ramana in aceasta faza .

Fetelor haideti sa ne vedem de ale noastre ca ca vine "BARZA" , PASTELE , ETC . nu e mai frumos ????

tuturor

am inceput saptamana 22Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andra, deci ai si mai mare incredere in clinica respectiva. Hai ca nu e asa greu cu dieta. Cu bona e bine, copilul a fost foarte fericit ca a avut cine sa-i sufle in coarne.
Simo, zi-ne ce ai cumparat ieri. Spor la cumparaturi in continuare!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Andra, rabdare multa si optimism, ca uite, bebelina ta te ajuta cum poate! Mai ales cu asa vecinatati, nu trebuie s-o faci de rusine!

(Fetelor, nu ma pot dezlipi de calculator de dimineata!!! Ce ma fac?)

Lia S23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana pai nu suntem (consatence, adik, macar la origini) ?

Andra uite daca vrei, tin si eu dieta ca a ta de Paste, in spirit de solidaritate Nu-ti mai face griji, ca si astea ridica tensiunea, mai bine inveseleste-te u o Totul va fi bine, ai sa vezi. Si eu de obicei sunt pocita la gura

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

6, ca ne scrie Simo!

Deni & Vlad & Tudor

Ioana, am luat carut (50$), o firma de a lor..bravo....foarte dragalas, usor (5kg) si cel mai important pot sa-l manevrez cu o singura mana, sa-i schimb pozitia si sa-l inchid/deschid. Sunt foarte incantata de el si aseara l-am desfacut si am pus o hainuta de iarna din aia intreaga in el si l-am plibat prin casa .

Am vazut la firma asta si un patut foarte fain (75 $) dar a zis soacra sa ne mai uitam si in alta parte sa mai vedem, ca pana acum ne-m uitat mai mult la carucioare. Am zis ca ne mai uitam, mai discutam dar eu ala il vreau. A ras si a zis ok, dar sa mai vedem totusi, sa nu gasesc altul dupa aia si sa imi para rau.

Am luat hainute de casa si body-uri pana la varsta de 6 luni, mai raman hainele de scos afara, care a zis ca pe masura ce vad ceva frums sa le cumpar.

Asta noapte a fost o furtuna grozava, cu ploaie si vaaaant...Acu e fain afara, asa ca va si ma pregatesc de plimbarica.

Simona 21+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lavinia. Poate ne vedem odata in localitatea de bashtina.
Simo, sa poarte bb sanatos tot ce i-ati luat! Vad ca nu pierzi vremea, bravo.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gata, a si disparut.... distractie placuta in continuare Simo.

Ma apuc si eu de munca, am lalait-o pana acum!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Gata, a aterizat si reteta nr. 2 pe mailul comun! Vaaaai, dar cat am mai muncit in dimineata asta la servici...off offf....maaaai maaai....

Joujou18 saptamani si crestem!
uite cat sunt de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Simooooo vreau si eu soacra ca a ta Spor la cumparaturi in continuare si sa nu uiti sa faci muuulte poze

Ioana of course

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput