Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Ioana, eu sunt masochista sefa ca nu pot sa gatesc dar vorbesc despre asta si-mi ploua in gura. Si de cumparat nu am de unde, ce fac astia aici nu seamana deloc cu ce facem noi. Si nici nu are cine sa-mi faca .
O sa ne scoatem parleala la anul!

Mada, ti-am trimis PM.

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

cica azi dimineata s-au schimbat iar listele cu medicamentele compensate/gratuite! evident, centrum materna (pe care le iau eu) nu mai figureaza pe listele astea! m-am umplut de spume acu, cand am umblat in n farmacii dupa ele!! ca sa nu mai spun ca majoritatea farmacistelor mi-au spus ca, de fapt, nu se mai importa...acu, pe cine dracu sa mai cred???

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">24+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am vazut ca multe dintre voi luati Biomarin. Eu nu am apucat sa imi intreb dr. dar as vrea si eu sa iau asta. Oare exista vreo problema? Mie nu mi-a recomandat din start vitamine. Nu stiu cum sa fac.

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Eu vreau drob de mielllllllllllllll.
Asta e fixul meu in fiecare an,si mama nu-mi poate trimite decat poza cu el.
Am mai avut un fix cu zacusca,la inceputul sarcinii,dar mi-au trimis ai mei vro 6 borcane mari,super buneeeee.
La vama,au fost intrebati ai mei:dar,trimiteti mancare in Japonia?
Fetele,care va indurati de mine,va dau adresa;expediati una bucata drob miel.

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Eu de Pasti nu mananc nici drob, nici oua fierte...dar as gusta putina friptura de miel.

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu de pasti reusesc sa slabesc deoarece nu mananc miel de nici o culoare si nici rudele lui. Imi face mama pui sau gaina dar mananc foarte multa salata verde cu ceapa si ridichi (cu foarte multa ceapa as putea sa zic) si ca atare nu prea reusesc sa pun pe mine. Oua mai putine ca nu sunt bune si cozonac doar in prima zi cu lapte ca dupa mi se face rau.

Astept in schimb sa vad cum va reactiona asta micul la ciocnirea de oua .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Deni la o anumita ciocnire de oua tot a reactionat el Sa nu dati...

Lary eu nici macar nu stiu ce e ala drob de miel. Mama mea imi facea drob de ficatel de pasare sau de porc iar mielul era friptura - asta era lege

Am primit ceva fain de tot pe mail. Pun si pe mailul comun - sunt niste dulceti de copilasi

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Si noi facem drob, dar nu de miel ca-mi pica greu, facem cu organe de pui, vitel, porc si iese tare bun.
Samuray, tu nu poti sa-ti faci asa, sau vrei numai "the real stuff" ?

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Deni la o anumita ciocnire de oua tot a reactionat el Sa nu dati...

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ANTO-as face dar nu stiu.O reteta simpla,si fara miel ai?

Samurai-lady 22 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput