Mamici de iulie-august 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, mersic. Plimbare placuta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Hielou fetele,

Ioana , sunt ok. Am mai descoperit ieri ceva ce nu voi mai manca dar macar nu mi-a fost rau mult timp dupa aceea.
Bafta cu Miruna si bona.

Luna, sunt foarte frumoase numele alese .

Joujou, retetele mentionate de tine suna f bine, mai ales daca zici ca sunt sdimplu de facut.
Propunere: sa le trimiti pe email-ul comun si sa facem eventual un folder separat pt retete. Si o sa vedeti ca-l vom folosi si mai tarziu pt mancarea de bebelusi, da Doamne!

Mada si noi tot Panetone vom lua de Pasti. Daca vrei iti spun cum fac eu placinta(tarta) cu branza, cu foaie cumparata si cottage cheese, ca doar sunt cam aceleasi produse in supermarche-urile de la noi.

Am si o reteta de cozonac care nu se framanta, dar chiar si asa dureaza sa-l faci.

Lorina, daca vrei o renovare simpla, nu da calciul jos, vopseste peste. Noi asa am facut in apt mamei din lipsa de timp si nu s-a umflat dupa aceea, eventual mai cere sfatul cuiva din bransa, dar iti zic ca se poate si asa, e mai rapid, ieftin si macar schimbi culoarea si improspatezi camera.

Pup fetele, o zi buna,

Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Anto vreau, vreau reteta!!! Merci!!!

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

Anto vreau, vreau reteta!!! Merci!!!

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

care, de placinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Da de placinta! La cozonac m_am hotarat nu ma bag!!

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madabout2003

Da de placinta! La cozonac m_am hotarat nu ma bag!!

MADA 18+, cu

Poze de vacanta

ok, ti-o scriu pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto. Multumesc ca scrii reteta pe PM si nu ma supui la chinuri. Azi ma duc sa-mi cumpar o bucata de placinta cu brinza de la patiserie ca sa nu mor.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anto mersi de sugestie. O sa pun in discutie problema. Nu stiu de ce voia sotul neaparat sa scape de calciu (maaama ce uituca sunt , sa-mi fie rusine ) desi eu am propus exact ce spuneai tu.

Otim, Sorina eu am gasit deja un pediatru pt bebelina mea, ca dr de fam sigur nu vine. Pacat ca nu e Anya din Iasi

Luna uitasem sa-ti spun ca imi plac numele alese pt printesica ta, sunt delicate amandoua Important e ca stai la casa ta si poti sa renovezi cand poti si dupa gusturile tale. Lasa ca bucataria o faci tu, bine ca nu sta bebe acolo

Cu riscul de a ma trezi cu ceva in figura, pot spune ca mie nu-mi place cozonacul Si nici ouale fierte, chiar daca sunt vopsite ochios . Ma innebunea bunica-mea (pe care o iubesc, de altfel, e f inimoasa) cu cozonacii si ouale rosii incat am acum un fel de repulsie pt ele. N-am mai mancat un ou fiert de nici nu mai stiu de cand Dar nici ca-i duc lipsa

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ce coincidenta! Si eu mi-am luat placinta inainte sa ajung acasa azi! Mooooamaaaaaaaaa ce buna a fost!

23+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

fetele mele dragi,

Ma bucur sa vad ca va tenteaza sa gatiti. Asta inseamna ca va simtit mai bine, iar asta e foarte bine. Felicitarile mele!

Anto ma bucur ca esti in parametri.

Ioana, eu ma chinui sa tin tensiunea sub control, dar nu preareusesc....insa pana la urma tot eu castig batalia cu ea Bafta cu bona si cu Miruna! sa speram ca se vor readapta repede.

Brazuca, sa stii ca si eu am dat in trecut peste dr ca a ta si cand am avut ocazia sa ii schimb am facut-o cu draga inima. Mor cand trebuie sa ii invat eu pe ei medicina...unii cred ca au facut facultatea la FF......desi nu exista asa ceva....

Luna, frumos nume pt viitoarea domnishoara Fisher! Eu deja ma intreb daca bb2 va fi tot fata, ce nume ii voi pune? ca nu sunt pregatita cu nume pt 2 fete.....

dupa cum vedeti eu niic macar nu l-am nascut pe bb1....si deja ma gandesc la bb2..... sa fie hormonii sau lipsa acuta de ?

Andra
23/24 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput