Mamici de iulie-august 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
Antoanela23 spune:
Aylin, partial inteleg prin ce treci, stiu cum e sa traiesti zilnic cu frica-n san, fara sa poti controla in vreun fel situatia si fara sa stii ce se va intampla in urmatoarele 5 minute.
Insa e o situatie cu care pur si simplu te inveti sa traiesti, fara sa o constientizezi permanent, probabil ne ajuta instintctul de autoconservare sa nu o luam razna.
Tu, draga grupului nostru, incearca sa fii cat mai optimista, nu pune raul inainte pentru ca nu ai un diagnostic definitiv si probabil nici nu-l vei avea, bebelina va fi bine, o sa vezi.
O sa-ti tinem pumnii pt joi cand mergi la doctor sa ne aduci numai vesti bune dar pana atunci fruntea sus, zambeste si fii curajoasa.
Noi suntem alaturi de tine,
Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Fetelor (adica Anto mai ales) trimiteti-mi si mie retetele alea pe Pm sau trimiteti-le in mailul comun sa fac si eu bunatati sa-mi impresionez sosu'!
Ma bucur ca va plac numele noi ne gandeam ce ne facem daca e baiat ca ne blocasem pe Adelyse.
Jadi nici eu nu mamnanc nici miel nici rubedenii cum zici tu ale lui insa ma bag la porc sau pui. Rulade si chestii d'astea iti plac?
Fetelor nici eu nu mananc oua fierte decat de Paste daca puteti sa credeti, numai alea vopsite imi plac parca au un gust aparte.
Sa stiti ca eu diseara nu mai pot si mananc ficatel de pui prajit. Sunt terminata de pofta asa ca mananc, am zis!
Mada da ai dreptate, dar stii ce poate fi? Exista model 2006 si model 2007 asta 2007 cica are un sistem de prindere in plus (cand e strans) deci s-ar putea sa fie 2006 si d'aia sa fie mai ieftin. Arata exact la fel. Deci nu cred ca mi-ar pasa ce model e. Oricum intreaba-i ce model e.
Sunt terminata, m-a alergat Cosmin prin parc, prin magazine etc. Mi-e foame dar mi-e si lene sa mananc daca ati mai pomenit asa ceva.
Luna 20 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelyse Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
stefania_97 spune:
Buna seara fetelor,
Cu toata discutia asta despre mancarea de paste mi s-a facut o pofta de cozonac de nu mai pot.
Aici nu exista asa ceva e f greu sa gasesti si ingredientele necesare.
Trimite-ti si pe la mine 2 cozonaci va rog.
stefania sapt.22
liadorian spune:
Buna seara, fetelor! Ne-am intors acasa teferi! Faceau aia curatenia de Pasti la spital si a trebuit sa eliberez patul... Nici mie nu-mi vine sa cred ce spun acum, dar dupa o luna petrecuta acasa in pat, singura aproape toata ziua (ca doar lumea munceste, nu cloceste, ca mine, oul fermecat! ), astea 5 zile la spital, cu trei colege de salon simpatice, au fost exact ce-i trebuia moralului meu! Am ras de m-am prapadit toata ziua - bine, numai cat sa nu-mi provoace contractii! Mi-au burdusit fundul cu injectii, dar asta deja nu mai e o noutate...
Promit sa citesc tot din urma, sa aflu cum va merge - daca Luna a aflat ce-i pruncul ei, cum se mai rasfata Simo, daca Anto e bine etc. Stiu ca am uitat pe multa lume, dar ma intorc dupa ce citesc. In seara asta am voie de la sot un capitol intreg, recompensa ca am acceptat sa revin in caminul conjugal!
Lia S22
estecri spune:
otim - asta vreau sa fac sa scimb medicul de familie dar sa-i dau inainte cu legea in cap...ca nu am timp sa stau toata ziua pe la ea prin cabinet (mai si lucrez inca). Dar unii dintre ei chiar sunt nesimtiti!!Ca sa nu-mi aduc aminte ca in primele 4 luni am fost la ea de doua ori si am stat la usa de fiecare data cate 2 ore ...in contextul in care sunt gravida, dar am zis sa trec peste si sa inchid ochii dar chiar depaseste orice prag de nesimtire...
fetelor scuzati limbajul dar chiar m-am enervat...cum e posibil fiind dreptul nostru sa ne spuna in fata ca nu se da compensat? Darile pe care le platesc statului din salariul meu se ridica la 6 milioane si cand e sa am nevoie sa iau niste amarate de vitamine se trezeste una care habar nu are pe ce lume se afla si spune ca nuuuu, nici poveste ...cum? elevit compensat ...pai cine a mai pomenit asa ceva!!!
va pup
sorina 23+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
brazuca25 spune:
estecri vad ca toate sunt la fel! Si eu tot asa astept de fiecare data la medicul de familie, pt ca am noroc numai de bosorogi in fata mea...si iti dai seama scandal daca vrei sa intri in fata! Si culmea e ca mai si scrie pe usa fff mare "Gravidele au prioritate". Azi la ora 11 erau 2 babe la rand la medicul de familie, desi programul ei incepea la ora 13.30!!!!!!!!!!!!
23+ Maria
poze cu noi
estecri spune:
da brazuca dar chiar nu mi se pare corect. Unii batrani intradevar au nevoie de doctor si ii vezi ca sufera ...dar altii nu vin decat sa stea la barfe si la distractie . Se plictisesc oamenii acasa ca doar ce-o sa faca!Sa nu ma intelegeti gresit ca mie imi sunt dragi batranii dar cateodata te scot din pepeni! Sotul meu a facut scandal a treia oara cand ne-am dus si acum intru direct , dar degeaba intru daca nu am facilitatile care mi se cuvin!
Ioana 75 multumesc din suflet pentru informatii!
pup fetele
sorina 23+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
jadi spune:
Luna mananc porc, pui si vita mai rar in ultimul timp ca imi plac steak-urile un pic in sange si nu am voie. Doar ca de pui m-am saturat ca il am la cantina in toate formele, porc as manca dar sigur nu gateste mama de pasti asa ca raman nemancata .
Mie numai mirosul de miel imi face rau si asta cand nu eram gravida sper sa nu fac vreo minune chiar acum. In schimb nu povestesc de placinte, mama e experta la asa ceva.
Lia bine ai venit acasa! Acum sa stai linistita sa nu mai fie cazul sa te intorci... dor liticele nu?
Lavinia ultima data cand i-am studiat ouale domnisorului, inca nu se conturasera de spart . E o intreaga filozofie si cu coboratul oushoarelor! Dar mi-a zis mama de A-uri sa nu ma sperii ca mai am timp (le-a studiat bine, cred ca s-a uitat si mai sus nu de alta dar de-o fi sa se dea la fisa sa stie si mama ).
Sambata cand am fost in vizita la prietena mea am primit o carte, "cel mai simpatic ghid de sarcina". Super cartea, scrisa de o americanca cu 4 copii care chiar stie ce e aia sarcina, avand 4 copii in 5 ani... este scrisa cu umor si sfaturile chiar sunt bune!
Deni & Vlad & Tudor
andutzy spune:
Luna, saru mana ca ne-ai vizionat pozele, multumim de aprecieri! Ma laud si eu cu familia mea, mai ales cu piticul, ca orice cioara ce-si lauda puiul..... In cazul in care mai vrea cineva sa le vada, le-am adaugat in albumul de jos in capitolul "aprilie" si la "vine bb2".
Aylin, de ce nu mai consulti si alta opinie de doctor? S-au terminat ginecologii la Tutunaru sau MIhalache? Curaj si multa bafta!
Am avut azi o zi super plina, cred ca mai vroiam sa mai zic multe, dar nu ma mai simt in stare!
Noapte buna!
AndraSapt22 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Antoanela23 spune:
Lia, bine ai revenit, sper sa nu mai ai nevoie sa mergi la spital.
Waw, Luna, de la mine vrei retete? Pot sa-ti trimit ce i-am scris lui Mada, tarta cu branza, dar e cu frantuzismele de rigoare (adica lenea de a traduce numele produselor din supermarket).
Ar mai fi reteta de cozonac dupa care o sa sap maine. In rest nu am retete, eu cand trebe sa fac ceva o sun pe mama si-mi spune atunci pe loc, ca sa vezi ce pricipita sunt .
Eu le astept pe cele de la Joujou, ca sunau tare bine .
Somn usor la fete,
Anto 25 siVictor (8 octombrie 2005)