*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 24

lilky spune:
Ancamari Incerc sa stau cumintica in pat si recunosc sunt stresata in legatura cu ecografia,.de asta am ales sa o fac inainte de Paste, ca nu mai rezist emotiilor!Sper sa ma linistesc si eu, ca nu mai pot!
Chiquitita Imi pare rau ,intr-adevar din Octombrie daca stai e groaznic.Eu acum chiar nu mai am voie sa fac nici un efort, nici macar sa spal vase….Acum te simti bine?Colul e tot scurt, sau s-a mai lungit?
Cristalina Succes la tinutul picioare strans, cred ca o sa devenim experte, vai de barbateii nostrii care mai sperau ceva sau visau….
Pupici la toate burticile!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

chris27 spune:
Ce o sa faceti de Pasti?Eu m-am hotarat sa nu ma omor nici cu curatenia,nici cu gatitul...Doctorul meu pleaca azi din oras...Kay,tu ce mai faci?Ai fost sa vezi de casuta?Cat despre dezordinea din casa...ce sa zic...daca nu ai alta solutie,fa ca mine...mi-am coborat standardele si ma simt...incredibil de libera...toti nervii mi-au disparut....sunt fericita si ...casa pare mai curaTA...mI-AM DAT SEAMA CA ERAM PREA EXIGENTA CU MINE si ca sunt la fel de dezordonata ca si baietii mei...

ankaa spune:
Salutare gravidute.Am reusit sa intru si eu dupa multe incercari.
La multi ani PAFLO(cu intarziere)si DIDIALEX!Sa aveti parte numai d bucurii alaturi d bebeii vostrii.
Eu sunt f suparata ca maine e ziua sotului si nu va fi aksa pana noaptea tarziu.Am facut un tort si-mi vine sa-l mananc p tot de suparare.Mai am si arsuri de 2zile si nu trec cu nimic
.
ankaa

chris27 spune:
Cristalina,am vazut ca esti imediat pe listuta,dupa mine...Ai vorbit cu doctorul despre anestezie?Eu voi avea generala,intubatie...ti se va spune ca-ti dau oxigen,ca sa nu te sperii...dar tu vei inspira gazul fermecat...asta daca nu ai rahi ori epi...

lilky spune:
ankaa Puiule, nu fi suparata, lasa ca vine el acasa si o sa se bucure ca te-ai gandit la el si l-ai asteptat cu tort(are probabil mult de munca).Si nu ai voie sa superi bebeul, iar referitor la arsuri, uite un pupic din partea mea sa-ti treaca!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

chris27 spune:
Cristalina,am vazut ca esti imediat pe listuta,dupa mine...Ai vorbit cu doctorul despre anestezie?Eu voi avea generala,intubatie...ti se va spune ca-ti dau oxigen,ca sa nu te sperii...dar tu vei inspira gazul fermecat...asta daca nu ai rahi ori epi...

ancamari spune:
Chris, te rog descrie-ne si noua cum arata bucatelele de dop, daca nu te deranjeaza!
Cristalina, ce curaj ai! Ciudat e ca m-am uitat pe listuta noastra sa vad ce DPN ai (m-ai speriat cu lasatul burtii) si nu te-am gasit. Nu mai vad eu bine?
Zilele astea am citit tot dar v-am mai inselat cu Dr. Spock si cu mamicile de martie-aprilie. Ele sunt cam jumate-jumate cele care nasc natural cu cele care fac cezariana.
Ella - Eu la mine la serviciu pateam altceva: la inceput am zis ca vreau sa nasc natural si toata lumea se uita la mine ca la nebuni, ca ce imi trebuie sa trec prin durerile alea? Ca toata lumea face cezariana acum! Asa ca m-am hotarat sa zic ca abia la sfarsitul sarcinii o sa decida dr in functie de ultimele analize si de pozitia copilului.
Poohy - ai fost tare cu mosul si cu verigheta. Si la mine se uitau urat in autobuz pt ca nici eu nu o mai port de cateva luni, dar locul nu mi l-a dat nimeni in sarcina asta pana acum. Saptamana trecuta am zis ca ma duc la eco cu autobuzul (ajunge direct) dar nu am rezistat decat 2 statii, in asa hal m-au jucat in picioare, desi eu am ditai burta acum si abia ma misc. Asa ca m-am dat jos si am luat un taxi, mai bine am platit in plus decat sa mai suport toata lumea aia care ma presa din toate partile fara nici o jena, a fost o aventura pana m-am dat jos. Din punctul asta de vedere ma bucur ca stau acasa, e o masura de protectie in plus pt ca eu circulam mult cu autobuzul si mereu imi juca cate o baba pe burta, odata mi-a cazut un mos in brate si m-a lovit peste burta destul de rau. Asa ca aveti grija cu transportul in comun! Ca sa nu mai zic ca si in minimarketul din coltul strazii mi-a dat unul cu cosul (din ala mare pe roti) peste burta, ca se uita in alta parte.
Anca, 33s+ Andrei Cristian
burtica

lilky spune:
De data asta de Paste stau in pat si mananc ce vor produce soacra si mama!Ca s-au oferit anul acesta sa gateasca in plus si pt.noi!Si ne relaxam, ne uitam la un film pe dvd, cam asta mi-am propus sa fac.Si desigur bagajul pt.spital, ca nu l-am facut nici acum...
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

chris27 spune:
Erau mici bucatele gelatinoase,la mine incolore,fara urme de sange(De unde am dedus caau picat mici parti din el...).Nu seamana cu nici o scurgere specifica sarcinii(eu am avut o candidoza ,dar e diferit).La mine nu a ramas pe hartie,am gasit dimineata pe lenjerie...si normal,am tot asteptat sa se rupa apa...dar nimic...Si cu contractiile atea dureroase...a fost ciudat rau...ca nu ma asteptam sa dea inapoi,dupa ce au devenit regulate...Am reusit sa la pacalesc,stand intinsa in pat ma durea ritmic...Mi-am schimbat pozitia...m-amridicat in picioare si m-am plimbat prin casa iar la minutul cand trebuia sa doara din nou nu s-a mai intamplat nimic...deci au fost contractii false...nu s-au soldat cu nasterea...dar au scurtat putin colul...