*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

LA MULTI ANI DIDIALEX!!multa sanatate si fericire.

andradap foarte frumos covorasul din camera bebeului.

chiqui sa-ti traiasca printesica.

poohy .

andradap ai grait adevarat in ceea ce ai spus despre calciu.

observ ca si acuma va mai ciondaniti pe tema calciului..eu de aceea m-am si retras, nu vreau sa particip la discutii contradictorii care nu fac decat sa ne tulbure.ma bucur ca sunteti toate bine si bebeii sunt grasuti si sanatosi, am sa mai intru dar mai rar.va doresc multa sanatate si mult curaj gravidutelor care au termenul in luna aceasta.

va pup

30+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Eu de ieri n-am mai reusit sa intru pe forum ... Am intrat pe e-mail sa vad daca mai are cineva probleme, dar cum nu era nici un mesaj, am crezut ca e de aici...

Pentru ieri:

LA MULTI ANI, Florina!

Pentru azi:

LA MULTI ANI, Alexandra!

Va doresc multe bucurii, sanatate si sa vi se implineasca toate dorintele!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Pauly, Pauly, Pauly ce bine ca ai revenit si esti bine . Acusi ma puneam sa te sun.

Cum e bebelina? Eu vineri merg la control, sunt curioasa cat a crescut.

Sa stii ca eu te-am "tradat"...am tot stat la 9kg, dar saptamana trecuta oscilam inspre 10, si azi dimineata aveam 11...Pe de alta parte, bebel e asa de mare, ca nu mai pot sa respir, am un gogoloi sub sani (are bebel un fund, sa-mi traiasca)...si cred ca nu mai am stomac deloc

Madi, si la mine s-au pus pe fund si coapse, incredibil, in schimb sunt exact la fel...Cand ma uit si eu la blugii de gravida...ma ia cu plans...Pai eu asa copane n-am avut in viata mea

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna !
Scriu repejor ca parca tot nu se incarca bine forumul.
Didi Alex - La Multi Ani! si nastere usoara la bb2!
Lilky, stai cuminte in patut ca mai ai putin si scapi! Dupa eco de vineri o sa te simti mai linistita, o sa vezi. Eu l-am vazut pe bebe acum o sapt si de atunci dorm bine, pe la 10-11 dimineata ma dau jos din pat.
Ella, chiar vroiam sa te intreb in ce sapt ai fixat cezariana cu dr nostru pt ca stiam ca el trage ca bebe sa se nasca cat mai aproape de termen. Vineri ma duc si eu la el sa-i arat eco si sa vedem ce zice de baietelul meu care sta exact invers decat ar trebui si nu da nici un semn ca ar vrea sa se intoarca. Te inteleg perfect cand vorbesti de pudoare si de oroarea de spital. Bravo ca ti-ai aranjat totusi ceva mai bine decat in Municipal, unde o sa plang ca vreau acasa instant dupa nastere, eu sper sa fie copilul bine ca o sa platesc oricat numai sa plec de acolo cat mai repede posibil.
Iar faza cu "fara chiloti" cred ca va fi de-a dreptul mizerabila. Sincer mi se pare de neconceput, la fel si cu toaleta facuta pe masa pe care nu o sa ma pot cocota (eu sunt si cam pitica si destul de grasa acum).
Chris, mai ai atat de putin! Pai daca zice dr ca e bebelina asa de micuta, de ce nu mai amanati cezariana? E contraindicat din alte motive? Eu de la mirosuri puternice si chimice imi e rau, imi vine sa

Anca, 33s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Androix, cu visul tau mi-am amintit ca facusem o promisiune sa zic ce scrie la cartea mea despre vise:

Visele de tip « hopa/uups »! (visezi ca nu iti mai amintesti unde ai pus anumite lucruri, ca ai uitat sa hranesti copilul, ca nu stiai cum sa faci anumite lucruri pentru bebe) exprima frica de a nu fi mama buna.

Visele de tip « au ! » (ca esti atacata, ca te ranesti, cazi) arata vulnerabilitatea.

Visele de tip « ajutor ! » (esti inchisa sau incapabila sa scapi dintr-o masina, tunel, piscina, camera etc) exprima teama fata de privarea de libertate pe care o va cauza venirea pe lume a bebelusului.

Visele de tip « ah, nu ! » (visezi ca iei prea mult in greutate din cauza sarcinii, ca bei si mananci alimente neadecvate) sunt specifice viitoarelor mame care incearca din rasputeri sa urmeze un regim alimentar specific in sarcina.

Visele de tip ”bleaks!” (visezi ca de vii neatragatoare, ca partenerul de viata isi gaseste pe altcineva) exprima teama ca sarcina te va face neatragatoare.

Visele de tip sexual reflecta diferite confuzii pe plan sexual in timpul sarcinii.

Visurile despre parinti, viata/moarte, pierdere sunt modul in care subconstientul face legatura intre generatii.

Visele despre viata alaturi de bebelus sunt modul in care incepem sa ne atasam de cel mic inca dinainte de nasterea lui.

Visele in care ni-l imaginam pe bebelus (cum o sa arate, sau potentiale probleme, cum o sa vorbeasca, cum o sa mearga, ce culoare vor avea ochii sai, cat de mare va fi) arata temeri cu privire la sanatatea bebelusului, preocupari cu privire la aspectul sau, la inteligenta sa, teama de incapacitatea de a naste.

Visele despre nastere exprima pur si simplu teama generata de faptul ca nu cunoastem ce ne asteapta (cum se va produce nasterea).

Este un foarte mic sumar in traducerea mea (scuze pentru modul de interpretare in limba romana a interjectiilor )a unor chestii foarte frumoase ale echipei de la What to expect.

In concluzie, indiferent ca sunt frumoase sau ne sperie, visele sunt normale si reprezinta modul in care subconstientul prelucreaza temeri si angoase. Curios - visele pot fi experimentate si de viitori tatici!

(asta apropos ca sotul meu visase ca al nostru bebel vorbea asa stalcit, intr-o amestecatura de 4 limbi pe care numai eu o intelegeam, ca eu le stiu pe toate )

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Ancamari,nici nu stiu daca mai sta bebelina pana atunci ,zilele trecute am tot pierdut bucatele mici din dop...si cum nici contractiile nu sunt de neglijat,au scurtat putin colul...In plus,capusorul ei tensioneaza tare de tot vechea operatie,mai ales cand se impinge ce piciorusele in coaste si isi ia avant...iar doctorul meu nu ar risca ,oricum ,o naster naturala dupa cezariana(Foarte putini isi asuma riscul unei rupturi uterine,in timpul travaliului)...Eu oricum ma bucur,stiu ca nu e mica si la 37 sapt cat voi avea,e la termen...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lilky si eu am colul scurt si am avut o mie de probleme in sarcina de la sangerari la coborari de sarcina. Stau acasa din octombrie dar nu mai suport sa stau in pat asa ca mai ies si eu la plimbari. Incerc acu sa stau cuminte pe ultima suta de metri si sper sa fie bine!
pauly ce mai faci?
chris iti doresc o nastere fara peripetii!
poohy

31+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

chiqui,mai tii minte cand iti scriam casimt ca vei face o fetita?Aveai pe-atunci vreo 9 sapt...Cum trece timpul...Imi inchipui ce greu ti-a fost...De Arthurana nu mai stiti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Grasana la raport pe inserat...(eu cred ca-s campioana cu aproape 30kg in plus...)

La multi ani Paflo!
La multi ani DidiAlex!
O nastere usoara si bebelusi sanatosi. Multa sanatate!

Ma dusei la doftor (evident cu masina...John avea treaba asa ca am luat o colega cu mine. Se inchina cum treceam pe langa o biserica "Doamne sa ajungem bine".)
Asta din cauza ca mi-a cazut burta de tot...Doctorul cand am intrat primul lucru pe care l-a zis a fost "sus pe masa ca a cazut burta!"
(daca-i ziceam ca am venit la volan ...o ora juma dus si o ora juma intors ca asa e traficul in bucuresti) cred ca ma lua la bataie...
De pe 16 aprilie (pana atunci cica sa stau foarte linistita ca sa nu avem surprize. Sa nu uit sa-i transmit Mariei!) incep telefoanele zilnice sa vedem cat putem sa lungim pelteaua ca sa nastem cat mai tarziu...

Doctorul era tare ingrijorat de probleme mele cu dintii, cred ca ii era frica sa nu ma apuce la nascare...cand i-am zis ca am avut probleme de la inceputul sarcinii si am vizitat dentistul mai des decat l-am vizitat pe el s-a cam uitat cash

Chris27 cred ca e cap de pluton...(eu tin picioarele strans si incerc sa stau cuminte dupa Pasti...:)))
Chris, sanatate multa si sa nu mai ai contractii dureroase pana atunci!

O seara frumoasa tuturor!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Chris, chiar asa. Multa lume mi-a zis ca e convinsa ca fac fetita si eu simteam ca e baiat.Chiar asa, ce mult a trecut!

31+Luiza

Mergi la inceput