*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 22

chiquitita spune:
La Multi Ani, Didialex!!!
Pana acum nu mi-a mers deloc forumul.
Lilky sotul meu are 27 de ani (si eu la fel). Tu de ce trebuie sa stai in pat?
Pup fetele care mi-au zis ca e bebita mare ca eu o vedeam miiiiiica!!!31+
Luiza

lilky spune:
mica0307Am cumparat doar cateterul, asa mi-a scris pe reteta doctorul.Si a costat 71 Ron, destul zic eu...
chiquititaLa multi ani la amandoi, sotul meu deja a facu 30, eu de abia in August la sfarsit fac!
Eu stau in pat din Ianuarie cu risc de avort spontan si acum mai nou de nastere prematura.Asta ca n-am putut sta chiar in pat, am mai iesit si eu.Si miercurea trecuta la control mi-a spus ca am colul aproape deschis, eu oricum il aveam scurt si am burtica tare si ca nasc acum si nu e fetita dezvoltata, asadar sa stau numai in pat!Iti dai seama ce greu imi e..noaptea nu dorm, stau si ma uit pe pereti, ziua n-am ocupatie, ma doare burtica, iau pastile si altele!Sa avem noi bebei sanatosi zic eu, ca mult nu mai e...
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

ioana29 spune:
Andrada, nu inteleg de ce a trebuit sa fii rautacioasa si ironica. a fost doar o parere, nu am dat cu parul.in fond, nu asta facem toate aici?! ne spunem parerea, ne impartasim propriile experiente. eu am spus ce stiam eu si ce mi-a spus dr. meu. si eu am o sarcina fara probleme, fara contractii, si cu toate astea dr.a zis ca prefera sa iau calciu din alimentatie.
pana la urma monytza a cerut o parere, iar eu asta am facut. mi-am spus parerea mea, care nu trebuie neaparat luata de buna. iar daca ea nu s-a suparat, chiar nu inteleg reactia ta.
Ioana28+

Mamibiutza spune:
LA MULTI ANI Didialex!
Nastere usoara si un bb sanatos, cumintel si mancacios!
Am tras o sperietura pe cinste acum doua zile si nici acum nu mi-am revenit complet... mi-a iesit si mie pozitiv streptococul de grup B ... Cristinamaria, din pacate suntem "colege" de suferinta
In sfarsit, am fost ieri la dr., mi-a dat tratament si a reusit sa ma linisteasca intr-o buna masura...
Andrada, te inteleg perfect... tu ai ce ai cu luna aprilie asa cum eu am ce am cu luna mai...eu am DPN pe 8 si sunt nascuta pe 11... la inceput chiar ma gandeam cum ar fi sa mai stea printesa trei zile peste termen... dar de cand cu problemele cu colul m-am impacat cu ideea ca poate nu ajungem nici macar pana in mai... ce-i drept nici eu nu prea mai am rabdare... asa ca nu ma mai stresez... sper doar sa termin tratamentul asta si pe urma vedem...
cam asta ar fi...ah, am uitat sa va spun ca ieri am implinit 35 de sapt...
multi
Mamibiutza 35+ cu
Maria Eleonora

ella_74 spune:
Mamibiutza,
dar vad ca esti de aceeasi varsta (sarcina) cu mine, si eu tot ieri am facut 35 de saptmani.
Dar DPN-ul meu e pe 9 mai si sunt programata la cezariana pe 2 mai.
eu sper sa nasc tauras si de asta ma rog sa stea pana pe 23 aprilie cand se termina zodia; sper sa nu se supere berbecutzele dar un baietel taur pentru mine e mai nimerit decat unul brbecutz, ca io-s peste si nu sunt compatibila deloc cu berbecii, cu mici exceptii+35
ella

lilky spune:
M-ati intrecut fetelor,
Eu de abia azi pe seara fac 35 sapt. si de maine intru in 36!
Aveti mila de mine, ca eu trebuie sa nasc in Aprilie si devin invidioasa pt. o zi in minus....
Mie doctorul mi-a spus ca fetita e dezv. total la 38 de saptamani, asadar mai am de rabdat 2-3 sapt.
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

ella_74 spune:
lilky,
fii pe pace, daca suntem deja in saptmana 36, pericolul a trecut; tot premturi se cheama si acum dar bebe deja poate sa respire singur in 99% din cazuri , rinichii functioneza , etc.
mie mi-a spus dr. ca nu-mi face cezariana decat in prima zi din saptmana 40, deci tre sa stau 39 fix...stie el ce stie; io sunt oricum pregatita , cu bagajul la picior in caz ca bebe se grabeste.
Vineri o sa merg si eu la eco si o sa vad de data asta cu cat a luat-o inainte; acum 2 saptamani avea in medie cu o saptmana si ceva mai mult, si spun medie fiindca softul arata pe unele oase mai multe zile, pe altele mai putin iar greutatea era doar cu cateva zile avans; am tras concluzia ca bebe e mai mult lung decat dolofan +35
ella

lilky spune:
ella_74Incerc sa stau linistita, dar ca si tine vineri merg la ecografie si am emotii.La 24 sapt.am facut ecografia interioara.Abia astept ziua de vineri sa schimbam impresii, sa vedem ce fac bebeii nostri.Doctorul meu a zis 38 sapt.fix, dar oricum e mult.EU STIAM CA DIN SAPT.37 E OK DACA NASTI!
Liliana +35 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mamibiutza spune:
Ella si eu as vrea ca printesa mea sa fie taurita ca mine... in linii mari ma inteleg bine si cu berbecul (sora-mea e berbeaca, chiar azi e ziua ei) totusi avem personalitati puternice amandoua si de multe ori ies scantei...
nu prea ma pricep la treburi din astea, dar eu stiam ca pe 21 aprilie se intra in zodia taurului... asa ca ar fi chiar mai putin de asteptat
Mamibiutza 35+ cu
Maria Eleonora

chris27 spune:
La multi ani,Didialex si sa dea D-zeu sa ti se implineasca tot ceea ce doresti,sa nasti usor si sa te bucuri de minunea din burtica!...Eu mai am 12 zile pana la nastere,am fost azi si am vazut bebelina...la calculul initial doctorul mi-a spus ca are 2kg 700,dar a masurat din nou si a zis ca nu intelege cum iasa asa mult,si ca ar trebui sa aiba in jur de 2kg 200...A refacut masuratorile si pana la urma a iesit cum a vrut el...dar eu cred ca la 35 sapt si 2 zile prima varianta e cea corecta...De ce i se pare asa imposibil sa aiba 2,700?Ce se intampla nou?Contractii dureroase noapte de noapte ce tin cam 4 ore...si a revenit pofta mea ciudata de la prima sarcina,PETROLUL...Stau cu nasul in sticluta,il miros la nesfarsit ,pun pe betisor de ureche si imi tamponez narile pe dinauntru ,mor de pofta cand vad sticluta,imi lasa gura apa si...cateodata mai si il gust putin...Ce imi doresc de iepuras?Cadou special...crema de ghete ceausista,benzina si diluant....Voi nu aveti pofte legate de mirosuri?M-as unge cu petrol peste tot ,in par,pe corp in loc de lotiune...toata transpir cand vad sticluta...