*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)
Raspunsuri - Pagina 25

ancamari spune:
Cristalina, scuze, acum te-am gasit in listuta. Ai DPN cu 2 sapt inaintea mea, dar asa de repede se lasa burta?
Lilky, eu oricum stau la gatitul altora de cand sunt in pat, asa ca m-am obisnuit. Nu vreau decat sa stau cu barbatul meu si daca are cineva chef sa vina la noi, sper s-o faca cu ouale din dotare, ca o aluna, o maslina gata cumparate mai gasim noi de pus pe masa. In alti ani bucataream cate 2 zile inainte, dar acum nu se pune problema sa ne fortam, pt ca precis toti dr vor fi plecati din oras.
Anca, 33s+ Andrei Cristian
burtica

ancamari spune:
Multumesc Chris pt descriere. Citisem undeva ca poate avea culoare verzui f. deschis si in alte parti ca e cu firicele de sange. Macar sa stiu dupa ce ma uit...
Ankaa, si eu am arsuri de pe la inceputul anului si nu trec cu nimic. Dar am invatat sa le pacalesc: cum simt ca incep ma apuc sa mananc, peste cate ore tot asa, si de multe ori scap de ele. Mai rau e cand ma apuca noaptea ca atunci imi e somn si lene sa ma scol din pat. Pt dimineata am intotdeauna banane la indemana.
Anca, 33s+ Andrei Cristian
burtica

loub_erika spune:
buna seara,sunt insarcinata in 8 sapt si 2 zile,sunt la mamicile din noiembrie dar am tras cu ochiu pe la voi si as fi curioasa care ar fi simtomele sau semnele care ti-ar spune ca ai fetita,din cate am inteles tie chiguitita ti se tot spunea ca ve-i avea fetita,asa?! imi poti spune ce simtome aveai pe la 9 sapt?! stiu ca nu este 100%,dar sunt curioasa,atata tot!! va doresc la toate nasteri usoare si multa sanatate,noi din noiembrie mai avem cale lunga!!!
8+

chris27 spune:
Pt arsuri,eu v-am mai sfatuit sa luati Renie...sa sugeti tot cate-o firimita mica de pastila,de cate ori va arde...La mine o pastila ajunge si de 4 ori,in felul asta nu depasesc dozele,iau la nevoie sinu beau nimic sa nu se duca praful ala ce se depune pe gat in jos...Asa ca...apa ori lichidele le beau inainte de suge bucatica de pastila!Ajuta si laptele rece...

Motannel spune:
Salutare, burticute!
Astazi dimineata nu am reusit sa intru pe forum ... tot aveam mesaje de eroare!
Spuneti-mi, va rog, daca stiti ... e ceva de crema aia din melci Elezza? Costa 169 ron si parca e prea scumpa sa fac incercari si sa nu aiba rezultate! V-am spus inca de la inceputul sarcinii ca am ceva problemecu tenul ... am cosuri ... desi se zice ca sarcina echilibreaza si regleaza tenul ! Ma gndeam daca merita crema aia s-o incerc! Daca stiti ceva va rog sa ma lamuriti!
Alina, multumesc pentru incurajarea de a merge la stomatolog! As vrea sa rezolv maseluta sa nu se macine cu totul!
Elteka, Alyna, mie asa mi s-a spus ... din cauza fructelor bebeii pot avea colici! Elteka, multumesc pentru link-uri.
PAFLO, LA MULTI AI!
DIDIALEX, LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre!
Eimotto, am facut doar anti-tetanic! ATT parca mi-a scris in carnetul gravidei! Sau o fi ATP? AT se intelege clar ... a treia litera e mai neclara!
Monitza, mie mi-au zis de la farmacie ca Elevitul nu se compenseaza!
Eu iau calciu cu ulei de peste ca e naturist! Aproximativ 150 000 lei!
Fetelor, eu nu am contractii! Sau e posibil sa le am si sa nu le simt?! Am simtit cate una pe luna cred cand mi s-a intarit fara durere burtica si a durat maxim 1 minut aceasta senzatie! In ultimele 2 saptamani cred ca am avut 2 ... e rau ca nu le simt? Sau cand se apropie momentul se declanseaza ele oricum!?!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 32+,
Teodora

ella_74 spune:
ancamari,
Inteleg ca esti la dr. Radoi si avem amandoua eco vineri .
Abia astept sa merg, mi-e tare drag de dr. Radoi, e o persoana deosebita, si ma linisteste de cate ori merg la el fiindca e atat de calm si sigur pe el incat imi transmite starea de care am nevoie.
Si de fiecare data glumeste cu noi, ne inspira numai optimism.
Da, mi-am dat seama ca trage de timp , sa fie cat mai tarziu cezariana, dar asta cred ca e in interesul bebelushului.
Mi-a spus ca o sa fie prima zi din saptamana 40, adica pe 2 mai, dar acum 2 saptamani cand am fost la eco mi-a spus 3 mai, deci vad ca e "smecher".
Eu mi-am facut bagajul deja, fiindca am feelingu' ca n-o mai duc pana in mai, bebe e intors demult cu capul si infipt in pelvis; simt cand loveste cu capul in vezica si in col, isi ia avant cu piciorushele din ce in ce mai tare.
Acuma si daca se intampla mai repede, asta e, sper sa pot ajunge in viteza la spital, ca io natural nu vreau sa nasc ; stiu unde tre sa ajung, de fapt sotul tre sa nimereasca, stiu pe cine sa sun, mai departe sunt pe lista acolo la CMU si oricum vor fi anuntati inainte de persoana care se ocupa de rezervarea mea.
Asa ca stau linistita, atat cat poate fi cineva in saptamana 36.+35
ella

andicu spune:
Amely-iubita si Ioana, va multumesc mult!
Amely, trece timpul repede, intr-adevar, nici mie nu-mi vine sa cred ca mai ai putin si nasti! nastere usoara si bebe sanatos iti doresc si sa ne "auzim" si la Mamici!
La fel, tuturor mamicilor de Mai-Iunie, nasteri usoare si sanatate voua si bebelusilor!
Andicu

Poze cu burtica

ankaa spune:
Am revenit!
LILKY ms pt incurajari si pupic .Mi-a trecut supararea k nu vreau sa supar puiutzul din burtic
a.ANCAMARI mai reusesc sa pacalesc si eu arsurile cu mancare.Cel mai greu e noaptea,ca ma apuca inainte sa adorm.Atunci sa ma vezi cu biscuitii in mana,pe jumatate adormita
CHRIS27 ms si tie pt sfatul cu pastilele.O sa incerc si asta.
ankaa

ankaa spune:
Ioub_erika sarcina usoara in continuare si un copilas sanatos.Din pacate nu stiu sa-ti rasp la intrebare.Eu am simtit d la inceput ca bebe e baietel si asa a fost.
Andicu nastere usoara si tie si un bebel sanatos si mancacios
Eu de Paste n-am d gand sa pregatesc mare lucru,prefer sa petrec timpul ala cu sotul,daca tot are liber
ankaa

Motannel spune:
Noapte buna, fetelor! Sa aveti vise frumoase si o noapte linistita!!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel, 32+,
Teodora