*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

lilky, chiloteii de la tigex sunt facuti dintr-un material gen hartie cu marginile din elastic. de fapt nu e chiar hartie - e materialul ala din care sunt facute halatele de unica folosinta in spital sau mastile sterile pe care le poarta dentistul cand lucreaza - nu am alta comparatie! oricum parerea mea, daca nu e prea tarziu, poate poti sa astepti targul kidex si sa-ti cumperi de-acolo. eu port de regula marimea 40 si am luat acum marimea 42 - 44.

mica, si noi am cumparat inglesina zippy din bucuresti - pana la urma am negociat la 20 de mil. cu cei de la litaf - e tare fain si sa va bucurati si voi si bebele de el! ce vroiam insa sa-ti spun este ca am primit caruciorul ambalat in trei cutii foarte mari de carton (eu cred ca fiecare avea cam 10 kile) care au intrat destul de greu in masina mea. daca sotul tau se intoarce din italia cu avionul sa-i spui sa vorbeasca sa-i puna niste semne cu "fragil" pe cutii, sa nu le stice cei de la manipulare.

pepsi - multa sanatate iti doresc, cand am citit ca esti asa de bolnavioara, m-am gandit ca poate e si din cauza climei de acolo - banuiesc ca e frig o mare perioada de timp din an.

alyna si eu am avut ceva mancarimi acum o luna cand a crescut burtica, insa am bagat la greu crema de la mustela si s-au oprit. insa nu aparuse nici o iritatie pe piele.

ella, am vazut un comentariu de-al tau in capitolul trecut legat de un calcul gen salariu minim pe economie * 2 pentru ca avem studii superioare. poti sa-mi spui unde ai gasit acest coeficient de multiplicare al salariului minim? merci

va pup pe toate!

Andreea 27+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Alyna Puiule , mananci inghetata…ce-as mai manca si eu dar tot ma mai doare in gat.Si capsuni n-am momentan!
Ella 74 Si pe mine ma deranjeaza sa mi se faca clisma, sa mi se puna sonda uretrala, sa stau urcata pe masa pentru toaleta zilnica,etc.Inca nu stiu oricum cum voi naste si mi se pare lipsit de bun simt si chiar trebuia sa-i spui, sa fi privita de sus pt. ca faci cezariana si pe deasupra mai platesti si pachetul privat…Sistemul asta de la noi ma deranjeaza, sunt niste cadre medicale,ma rog unele lipsite de cel mai elementar bun simt, asta pt. ca nu le da nimeni afara, ca daca s-ar schimba sistemul, sa vezi ce amabile ar fi!

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mersik fetelor pt incurajarile dspre mancarimile de pe corp!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Lilky, acum nu pap dar azi sigur imi iau una de la Mc'D!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Amely
Alyna24, multumesc pt. raspuns! 14 RON/buc chiar nu este mult. Sa le porti sanatoasa si sa ai laptic din belsug pt. bebe

[quote]

Mersik mult!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Sobi,
referitor la salariul minim pe economie pentru cei cu studii superioare, gasesti informatia in Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pe 2007:
Art. 40. - (1) Se stabilesc urmatorii coeficienti minimi de ierarhizare, pentru urmatoarele categorii de salariati:a) muncitori:
1. necalificati = 1,
2. calificati = 1,2;
b) personal administrativ incadrat in functii pentru care conditia de pregatire este:
1. liceala = 1,2,
2. postliceala = 1,25;
c) personal de specialitate incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este:
1. scoala de maistri = 1,3,
2. studii superioare de scurta durata = 1,5;
d) personal incadrat pe functii pentru care conditia de pregatire este cea de studii superioare = 2.
(2) Coeficientii de salarizare de la alin. (1) se aplica la salariul minim negociat pe unitate.
(3) Salarizarea personalului incadrat conform alin. (1) se va stabili tinand cont si de standardele ocupationale corespunzatoare ocupatiei respective.
(4) Salariul de baza minim brut negociat pentru un program complet de lucru de 170 de ore, in medie, este de 440 lei, adica 2,59 lei/ora, incepand cu 1 ianuarie 2007.

Al.2 trebuie interpretat in sensul in care salariul minim pe unitate nu poate fi mai mic decat cel stabilit la nivel national, respectiv 440 ron.

lilky,
Tocmai de aia sunt dezamagita, ca asistenta cu pricina este angajata CMU, deci ar fi trebuit sa fie instruita mai bine, sa nu judece oamenii exclusiv prin prisma experientei ei; imi spunea pe un ton superior: toate femeile nasc natural si ea a nascut la fel si n-a fost greu; imi venea sa-i spun : da' lasa-ma duduie cu astea, ca io nu-s "toate femeile" si chiar nu ma intereseaza cum ai nascut tu; io sunt io si daca am ales cezariana din motive care tie nu ti se par rezonabile, ai tactul macar si tine-ti comentariile pentru tine; ca io nu ma duc sa platesc 2000 de euro la ei ca sa-mi spuna mie o asistenta cum sa nasc.

+34

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza

LA MULTI ANI, Paflo!!!
Multa sanatate, bucurie si mai ales un BEBE sanatos!!!

Mica, covorul l-am luat din NIRO... Cum intri in curte, se face o strada la stg... pe care mergi cu masina ca sa ajungi la parcare... Pe acea strada si pe stg si pe dreapta sunt covoare, perdele, cuverturi, etc. Covorul asta este din LANA si a fost 480 RON. Are 2m/3m. Aveau si din material sintetic (aceleasi dimensiuni la 250 RON)... dar nu erau culorile si modelul asta .

Motannel

Bogalina, IR=indici de rezistenta arteriala... In cazul nostru... se calculeaza pe ARTERELE UTERINE si OMBILICALA. Cu cat acesti indici sunt mai crescuti... exista riscul ca fatul sa nu se "hraneasca" cum trebuie (Nu suficient)... Dar daca el are o dezvoltare normala, armonioasa, se incadreaza in grafic, placenta ta este OK... medicul nu are de ce sa-si faca griji in privinta IR-urilor...

Alyna24, Lilky... NU sunteti singurele cu insomnii.... sau care va treziti matinal... Mai sunt si eu...

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

La multi ani, Paflo!Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si bebel sanatos!

Neata, Andrada![pup]A inceput sa ploua!!!!!!!!!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Andrada, tu n-ai schimbat saptamana???????Parca eram la fel amandoua!

Alyna 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Paflo!! Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput