*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cum ma sa nu mancati fructe cat alaptati? Eu singurele alimente de care m-am ferit au fost: fasolea, varza si capsunile. In rest am mancat orice fructe mi-au picat in mana. Pai mi-e de-ajuns ca nu pot capsuni dar macar astea trec repede, dar nici zmeura, piersici, caise
Apropo de colici si alaptat eu am ajuns la urmatoarea concluzie inteleapta, evident dupa multe sapaturi si studii de caz pe forum: copilul poate sa aiba sau nu colici, indiferent ce regim alimentar are mama care il alapteaza.
Stiti ce e cel mai trist? Faptul ca pana ajungem noi la diversificare singurele fructe care mai sunt disponibile sunt merele si bananele. A mancat fi-miu la banane de ma mir ca nu i s-a acrit. Sunt si celelalte fructe, din import, dar nu sunt la fel de gustoase ca cele romanesti din sezon.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI! Florina
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de nastere usoara si bebelina sanatoasa si frumoasa.

Pepsica, io cred ca l-as strange de gat pe cumnat. Tu cu servici, cu copil bolnav plus insarcinata sa il mai duci si pe el in spate. Vant frate ii fac. Vorbesc serios. Io nu am un cumnat ci o cumnata din seria asta si fuge cand ma vede. deh, sta la noi, dar in bucuresti.Asa ca atunci cand venim noi ea dispare. Putin imi pasa ca ma considera nebuna. Folosesc lozinca: io is seful, io fac regulile.

Androix, bebelina ta este bine dezvoltata, mai ai probleme cu IR-urile?

Ella sa stii ca te inteleg fff bine. Daca as avea minte de acum si as fi in locul tau as reclama-o pe nesimtita aia. Asta sa nu isi mai permita sa faca aceesi gafa cu alte paciente. Pur si simplu nu te consilia madam. Cand am nascut io m-am intalnit cu fosta prietena a unui amik de aici. Ea isi facea practica anului 6 la Giulesti. Imi spunea ca asistentele nu fac rautati numai pacientilor ci si medicilor. Si intr-adevar le auzeai in sala de nastere. "Noi muncim si vine ala, adika medicul, si ne ia banii." Culmea e ca dr meu saracu era si fara cost si fiind si duminica nu era platit nici de spital.
Daca vrei sa nu ai nervii prastie dupa nastere va trebui sa te impui. Ele isi permit doar cu fineturi asa ca tine. Iti tin pumnii.

Uraaaaa, bine te-ai intors Sobi, purtatoarea lozului bleu. Nu ne-ai povestit cum a fost la Instambul si ce ai cumparata din mall?!

Elteka, stai fara grija. Fructele sunt recomandate in sarcina. Dar la noi sunt inradacinata niste idee ca asa nu. Io am evitat, dar nu exclus, varza murata, fasolea boabe, pepenele. In rest am maincat cam tot fara sa fac excese intr-o directie. Bineinteles fara cafea cu cofeina, bauturi carbogazoase. Despre capsuni am citit mai tarziu, sunt recomandate si la bb mai tarziu.
Documentata beton, ca de obicei!!!Multzam de link-uri.

Anca, nesimtit mosu. Din pacate sunt multi si nu neaparat din varsta a 3-a. Asta e mentalitatea si greu le-o schimbi.
Uneori imi dau seama ca si io am un comportament "deviant" in legatura cu rasismul. Nu ii suport pe arabii din DE, dar sunt si la ei oameni super. Ma abtin mult pt a nu-i transmite lu R. Imi fac educatie si morala

Andrada, superb covor. Chiar daca ai dat mai mult fiind din lana e mult mai bun.
Dar vad ca ne-ai lasat cu okii in soare sa murim de curiozitate in legatura cu mobila instalata. poate te induri de noi si sui o poza pe net.

Nu mai stiu ce era de scris/comentat si io imi fac griji in legatura cu Pauly si ma gandesc ca o fi suparata dupa ultima discutie avuta.

mai vb..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Am reusit si eu sa ma trezesc, mi-am facut ceva de mancare si am venit pe DC Ah, de cand imi doream sa fac lucrul asta!

La multi ani, Paflo!

Madi, imi pare rau pentru mama ta! Sper sa se faca bine repede.

Liviana, ma bucur ca Matei se simte mai bine!

numai_eu, am citit mesajul tau si nu prea stiu nimic legat de problemele tale. Imi pare rau! Sper sa fie totul bine!

bogalina, da, mi-ar face placere sa mergem impreuna la cumparaturi . Numarul tau e in listuta de telefoane? Si poate facem cumva sa ne intalnim si cu mary_lou. Daca nu mergem la cumparaturi, macar sa ne intalnim toate trei, sa ne vedem face to face

pepsi, dupa calculele mele nu ar trebui sa intri in prenatal pe 25 mai (nu iunie)? Ca m-ai bagat in ceata...

Ieri am trecut si pe la starea civila sa intreb ce acte am nevoie pentru declararea copilului. SI tipa de acolo ma intreaba "Dar pentru ce aveti nevoie?" Oare nu e destul de evidenta burta mea? Sau credea ca sunt doar grasa?

Valentina 35+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Vali5

Madi, imi pare rau pentru mama ta! Sper sa se faca bine repede.

Multumesc Vali, si eu sper acelasi lucru!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

..din nou apropos de kilograme, eu m-am speriat de dimineata cand m-am urcat pe cantar! Aveam 59 de kg!!!!! (de la 45) In ritmul asta cred ca ajung la 20 de kilograme peste! Si nu cred ca mananc foarte mult, doar ca, e adevarat, in ultima perioada am cam simtit nevoie de dulce. Cred ca va trebui sa ma abtin serios!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

Androix, bebelina ta este bine dezvoltata, mai ai probleme cu IR-urile?

Hehe, am uitat aseara sa va zic si vestea asta buna: au scazut si sunt ok. Una era 0.41 si cealalta 0.6, fata de 0.5 si 0.68 luna trecuta. Medicul a zis ca sunt beton!

A si azi-noapte am visat. De ieri ma gandesc numai la prostii, am auzit cum ca medicul meu e din ce in ce mai greu de gasit la telefon, din cauza ca are muuuulte paciente si nu-si mai vede capul de treaba, asa ca ma gandesc la toate alea, daca nu-mi raspunde cand o fi sa nasc? Asa ca atata m-am gandit incat azi-noapte am visat ca nasteam. Si evident nu reuseam sa dau de el. Nu-l sunam, il apelam pe messenger dar imi spunea ca-i pare rau dar el a fost de garda si acum doarme, sa ma descurc cum oi sti Si nu era, fetelor, asa cum imi tot imaginez eu ca nasc in 5 minute, dura ceva mai mult Atat de mult incat n-am mai apucat momentul expulziei ca m-am trezit...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Ce tare ai fost, Androix, cu visul tau! Nu te mai stresa, o sa vezi ca vei naste cu doctorul tau!

Valentina 35+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

ManuC, multumesc inca o data pentru oferta. M-am hotarat sa ma duc maine la ecografie. Ti-am trimis datele mele pe mail pentru ca nu ai PM activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Buna dimineata!
]Paflo
Amely multumesc mult pt lamuriri! Daca ai timp trimite-mi si mie pa PM mai multe informatii Pepsi merci si tie! Am si inceput tratamentul!!Mi-e tare ciuda ca m-am pricopsit cu asta taman acum si-mi fac griji pt bebe!! Eu fac oricum cezariana si vroiam sa stiu daca scad riscurile!! Andrada HELP!!!
Numai eu am vazut ca iti cedeaza cineva programarea la eco! Eu zic sa stai linistita ! Ma rog sa va fie bine!!

cristina 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

dragi mamici. am si eu nevoie de ajutor. cum dor sanii cand ramai gravi? tare? in parti sau tot sanul? cum deosebesti durerea de BB c cea de CM?

http://tt.lilypie.com/IHAcp2.png

Alexandra

Mergi la inceput