***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 23
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by claujro
cin, multumesc!
andreea, sunt bascheti asa ieftini?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Claudia, cauta in Cora. Eu am vazut, dar nu stiu cum sunt calitativ, i-am luat celui mare si pana acum sunt OK. Sper sa ma tina o vara. Au costat 15 ron
vlada spune:
Caut si io tenisi sau balerini...dar ce imi place cica apar in N saptamani....de cand tot astept...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Bine, nu-mi mai iau...m-ati convins
. Caut altceva ieftin...
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324068044&documentid=321407&categoryid=28673356&single=&hasNext=1&hasPrev=1 astia?????
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
Claudia, esti fenomenala...

neaparat azi vrei sa-i cheltui?? am incercat sa intru la "totul la mai putin de 10 eur" si nu e accesibila momentan...poate lucreaza la ea ...![]()
madau spune:
Mie imi plac baschetii...sunt fan...am 3 perechi acasa si nu-mi par deloc dificil de purtat..de ce ziceti ca transpiri la varf, ca io nu patesc asta

CLAUDIA io voez ptr baschetii bleumarin...sua ptr aia bej. Dar mai mult aia belumarin ca merg la blugi![]()
Clar, vad ca apar colete din 22, 23..al meu nu mai vine..noroc ca nu stie sotul de el 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Pai nu va dati seama ca NU POT sa stau cu banii pe card...Nici sa dorm nu mai pot. Azi m-a sunat fina de la banca sa-mi zica ca acum am 19.22, pana acum aveam vreo 9 si stiam ca nu am nici o sansa sa comand sub 10 euro...dar acum ma manaca...rauuuu.
mada, multumesc, albastri nu au decat 38 si eu port 37, daca imi sunt mari si arat ca o ratza in ei.. As vrea o culoare care sa mearga la orice, de ex rosii ar tb sa-i port cu ceva rosu...etc. Dar aia cu floricele mici nu va plac? Eu nu am nici o pereche de bascheti in casa...nu ar tb pt la vara? Cu niste pantaloni 3/4, cu o fustita... 
cin, da sunt scumpi, imi iau din piata mai ieftini...
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Claudia pai ia alta culoare...tu stii ce haine mai ai pe acasa sa le asortezi...chiar si rosu merge foarte bine la blugi..mai ales ca se poarta combinatiile astea mai traznite de culori. Rosu cu rosu nu mai e la moda![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Da, dar nu mai am 18 ani...am o varsta, mama serioasa cu 2 copii acasa
si cu bascheti rosii in picioare.....Mai bine ma uit la sectiunea aia 40 de ani si alors...parca asa ii zicea... Acuma, serios, ma mai uit pe la ieftinelile de la Aubaines...poate gasesc ceva. Daca nu, asta e, dupa Paste.
Va multumesc oricum...
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Hai ca io fug o tura pana afara cu pitica ca deja face zambre prin casa...revin dupa aceea.
Madau si