***LA REDOUTE(16)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...deci....se poate sa imi ajunga si mie sapt asta comanda din 24??? Ca si pe mine ma mananca degetele de o noua comanda dar...o astept pe prima ca sa vad ce masuri se potrivesc la fi'miu.

Offff....pana vine se duc toate produsele pe care le vreau eu!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324068930&documentid=321407&categoryid=23109729&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Mi-or incapea in masura 40? Ati vazut voi altele dragutele si mai ieftine?

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

claujro, esti teroare! Lasa dom'le banii aia pe card la caldurica pana apar marile reduceri de pe aubaines. Acu' ce faci, comanzi orice numai ca sa cheltui banii? Bag de seama ca-ti cam luasei gandul de la ei si acu' ca tot i-ai recuperat, ai senzatia ca ai castigat la loto

cristina d.

Mergi la inceput

Daca la mine in "Suivi de commande" scrie ..."en preparation" inseamna ca inca nu a plecat de la ei???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Daca la mine in "Suivi de commande" scrie ..."en preparation" inseamna ca inca nu a plecat de la ei???

Si la mine scrie en preparation si le-am primit inca din februarie. Stai linistita, e o eroare de-a lor...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu, scrie en preparation si la colete care au ajuns deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia ce masuri ai luat, la ce? Ca iti zic eu daca-i vin lu'ginerica sau nu

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aissa,am inceput sa pun produsele la 'preferinte',dar cred ca au ceva probleme si deocamdata nu ma mai lasa...tu trimite la mine link-urile,pe mail,si maine rezolv eu cumva.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Pai...merci mult fetelor de raspunsuri ca...ma cam speriasem.

Felicia i-am luat 94 si chiar 102 desi fi'miu are 85 cm inaltime. m-am sfatuit cu Addya si mi-a zis ca 86 ar putea fi mici iar 102 am luat ca nu aveau 94 si....mi-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Andreap nici pe mine nu ma lasa sa bag unele produse la "mes pref", nu stiu de ce. Nu am multe produse (vreo 6), asa ca ar fi loc destul

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput