***LA REDOUTE(16)***
Raspunsuri - Pagina 22
aissa spune:
Andreap stai calma, nu e nimic sa arda. Cred ca merg mutate la preferate dar eu am facut un document word in care am salvat lnikurile fiecarui obiect, nu stiu daca intelegi. Vorbim.
andreap spune:
Multam fetele..mult
...Aissa,"baga" atunci..incerc azi sa trimit comanda,daca nu maine sigur.Pup
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
cin spune:
Claudia...daca incapi, sa ne spui si noua
la cat costa, si la ce dulap ti-ai cumparat, nu mai ai loc sa tii tunica asta in caz ca ti-e mare? ![]()
edit: chiar o fi pt 1.74 m???? o avea si loc de 
vlada spune:
Arata f bine, ma gandesc ca la lungime vine ok, dar cred ca peste piept nu....sau io stiu...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
Da...cine se risca?
Dar ma uitati mai bine si la 1,74 e 9 euro..nu merita, doar asa, de proba... Am 19 euro de cheltuit si nu am pe ce...
Mi-as lua bascheti: http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324068075&documentid=321407&categoryid=28673356&single=&hasNext=1&hasPrev=0
Ma ajutati cu o parere, va roooooog, ce culoare?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by claujro
Daca mi-as lua o tunica de-asta 1.74 oare as incapea in ea?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324098508&documentid=321407&categoryid=23112477&single=&hasNext=1&hasPrev=1
andreea, muta-le la mes preferes.
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Si pe mine ma tenta, vezi ca au si cu maneca lunga.
Problema pe care mi-o pun eu este : nu prea vad sa aiba pense la sani, este cam dreapta acolo, asa ca nu stiu cum o sa stea.Vezi si tu pozele cu fetitele.
Asa ca astept sa o incercati voi .........

Edit: se pare ca am postat odata.........
si ca ne-am gandit la aceeasi problema

cin spune:
Claudia, mie in poze imi place cum arata cei bej... posibil si rosu sa fie ok, dar nu se poate vizualiza. eu mi-as lua bej...![]()
vlada spune:
Mie mi-ar placea tenisi, bascheti parca sunt cam dificil de purtat...ai tu ambitie sa cheltui banii aia, nu ? pt finuta nu ai vazut nimic ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
cin, multumesc! 
andreea, sunt bascheti asa ieftini? Las ca de-abia e in 6 luni, mai am timp...
Sotul e tare dificil la haine, copiii tocmai au primit de la matusa o sacosa de hainutze de la Z (luate la reducerile din iarna)...asa ca am ramas doar eu ![]()
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
lavi02 spune:
Nu-ti transpira piciorul in bascheti?
In dreptul degetelor au cauciuc.
Mie nu-mi plac baschetii.
madau, nu mi-am mai luat si am zis ca nici nu-mi iau, ca e riscul prea mare.
Oricum, sa-mi vina mie cele 3 colete in curs si apoi mai vad.