Mamici de martie - aprilie 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Gata, am reusit sa termin decitit.

Buna fetelor!

Felicitari noilor mamici!!!

Ce sa va spun, ieri am vrut sa dorm dupa amiaza si sotul meu la fel si am constatat ca nu se poate. Gata! S-a dus cu programul de voie de duminica dupa-amiaza. Tudor a hotarit ca el nu vrea sa doarma cind vrem noi si vrea in brate! Asa ca a fost ca el, de imi venea sa-l trintesc nu a;tceva, imi cadeau ochii in gura si el nu si nu , parca statea in urzici cind era in pat!

Of! ai dreptate Sherbi sa fii atit de deprimata. Eu ies din casa dar nu mereu. Acum daca s-a indreptat vremea am inceput iar sa-l scot. Duminica am plecat cu el si prin Billa. Spuneti-mi in Carefour sau in Metro ma lasa sa intru cu carutul??
Ca daca intru si acolo.. e perfect. Pina acolo ajung cu masina si il pun in scaun pe bancheta din spate si gata. Pe asta nu am incercat-o inca dar incerc si va spun!! Eu am planuri mari, dar sotul nu e asa deloc. El e destul de reticent. Si mult mai speriat decit mine. Si acasa, eu ii pun copilului o paturica daca e mai rece, el vine si il inveleste cu 2! Si tot asa! Vedem ce o sa zica de planurile mele de "calatorie"!

Botezul il facem pe 14 aprilie!! Noi cel mai devreme?! Am dat deja invitatiile, cu textul 5, poza lui Tudor pe "coperta" si am mai cumparat niste marturii haioase de pus invitatilor la masa. Pentru cei care inca nu l-au gasit exista site-ul gesica.ro cu fel de fel de idei!

Va pup
Vorbim si miine

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Roxigeo eu gynipral nu am mai luat pana acum. Dr mea mi-a spus sa iau cate jumatate de pastila la nevoie, pana acum nu am luat am evitat , luam mereu nospa da noaptea trecuta am vazut ca nu e de gluma si am luat juma de pastila. Sper sa nu mai fie nevoie. Multa sanatate si tie.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor!!!

Vad ca mamicile se confrunta deja cu o multime de probleme,iar noi cele care nu am nascut inca traim inca cu teama ....cum vom trce peste asta,dar se pare ca ne asteapta altele si mai grele.....

ELYANNA tare dulci puiutii tai si mandra la fel sa va bucurati de ei.

Eu astept de la o zi la alta marea intalnire,sper sa fie cat mai curand...

la toate si numai bine

laura38+3arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salutare din nou,

mady, roxygeo: nu ma lasati chiar ultima . Mai e cineva cu dpn dupa al meu? Cred ca doar programarea lui Val_

Azi am reusit sa fac un fel de criza de plans (inca n-am facut niciodata de cand sunt ), singura problema e ca nu eram acasa si parca nu ma mai puteam opri . Dar a trecut si asta...

Va las, sper sa imi vina somnul mai repede azi, ca m-am saturat de admirat peretii pana la 2 in fiecare seara

Diana 36+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirachi spune:

[quote]Originally posted by roxanici

Is suparata de-a binelea. Copilu asta nu manca asa cum trebuie...oare cand s-o invrednici sa i se faca si lui foame calumea?!

Tzuna parca tu te confruntai cu pb asta, acu imi dau seama ce greu e....offf. Parca nici nu imi mai vine sa ii dau tzatza...dar momentan e tot ce am ptr el si m-as simti vinovata sa nu ii mai dau.

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor
[/quote

roxanici...
in primul rand feliciatari pt. bb si sa fiti sanatosi
incearca sa nu iti pierzi rabdarea si insista cu piepul pt.ca e cea mai buna alimentatie pt.bb...si mai concret la ce te referi cand spui ca nu mananca cum trebuie?
si eu am o bebelina de 6 luni si am avut ceva pb.la inceput cu alimentatia asa ca poate te-as putea ajuta cu ceva sfaturi

Mamica de alexuta mica
UITAREA ESTE ULTIMUL LEAC PENTRU LUCRURILE PE CARE LE-AI PIERDUT

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

NEPASAREA ESTE CEL MAI MARE HANDICAP

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gore78

Neata fetelor,

Felicitari noilor mamici si bb`lusilor, sanatate si numai bine le dorim
Azi ne`am trezit ff devreme, probabil am emotii pentru ziua de maine, se pare ca am sa raman in spital :), am toate sansele sa nasc (natural nu prin cezariana).
Fetelor care stau in sect.3, zona Vitan - Titan imi puteti recomanda un pediatru bun??Parca Tzuna, Elyanne daca imi amintesc eu bine stati pe la Titanscuze dak ma insel
Am oaresice emotii pt. maine dimi, sper sa reusesc sa fac tot ce mi`am propus azi si sa mai stea bb putin cuminte lool.
Intram mai tarziu, ca ne apucam de treaba
Imi zicea cineva ca, saptamana aceasta e f buna pentru nascut, pt. ca s`a luminat cerul pentru cine se nimereste
Roxanici, posibil sa primesti mess maine de la noi, pupici
Revenim mai tarziu

Cris 38+ Sabin - Andrei

multa bafta si nastere usoara

Mamica de alexuta mica

NU LASA SOTIA SINGURA LA NECAZURI,CA NU INTOTDEAUNA O GASESTI SINGURA SI LA BUCURII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Elyanne 10q pt. raspuns, dupa pasti vb. Maine dimi, dupa cum am mai spus, avem toate sansele sa ramanem in spital, sper sa fie totul bine . Pana revenim, pupam fetele care vor naste in lipsa noastra, nastere usoara la toata lumea, si sa auzim numai lucruri bune.

cris 38+ Sabin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Cris majorete pentru tine si multa bafta
Diana nu esti singura care benocleaza ochii pe tavan pana la 2, pacat ca dupa ce nastem o sa vrem sa dormim da nu o sa mai putem. Asta e.

Cria36+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Mirachi multumim frumos :)

cris 38+ Sabin-Andrei

Mergi la inceput

si pt.toate proaspetele mamici felicitari si sanatate pt voi si bebeii vostri iar pentru burtici nastere usoara...si in mod special pt brasovencele mele(pe care inca nu le cunosc,nici macar virtual)

Mamica de alexuta mica
faceti ceva pentru copiii abandonati http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97403

Mergi la inceput