Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
carmen94 spune:
fetelor am intrat sa va scriu ca marti sau miercuri sunt programata ptr.inducere,asta ptr.ca azi am intrat in panica si am avut o fricaaaaaaa~~~era ora 12 si eu nu-l simteam pe bebe.am manacat,am stat intinsa 30 minute pe partea stanga si nimic.......am fugit de urgenta la spital si mi-a venit inima la loc cand la monitorizare i-am auzit inima lui bebe.la ora 1 aveam programare la tanti doctora.i=am povestit prin ce am trecut,mi-a verificat colul care este moale si dilatat 1 cm si am stabilit impreuna sa apelam la inducere avand in vedere ca eu mai am la activ o poveste trista.in plus nu mai reusesc sa ma stapanesc si intru imediat in panica cum nu-l mai simt pe bebe.
acum merg sa=mi verific bagajul si sa ma odihnesc.ma simt de parca as fi tras la coasa toata ziua.
va pupic pe toate/sper ca totul sa se termine cat mai repede si bine
Carmen 39cuDarius
madybulancea spune:
Neatza...diana stai linistita ca nu o sa fii ultima...eu cred k o sa fiu ultima...adik mai e si val...deci...stai linistita!
In sfarsit o noapte buna...am dormit far sa ma trezesc sa ma duc la baie si cand ma intorceam nu ma mai durea asa tare...in sfarsit m-am odihnit si eu k oamenii normali si mi-a revenit si buna dispozitie!!!
Sper k si voi ati dormit bine!
aaaaaa......am pus poze cu patutul si cu burtik mea de 35 de sapt!!!
Puup!
Mady 35+ cu
radcarmen spune:
Buna dimineata fetelor!
Diana eu am DPN pe 27 aprilie, adica dupa tine si, la fel ca si al tau bebe nici al meu nu e intors. Deci cred ca eu voi fi ultima si voi toate veti impartasi experiente de mamici.
Va doresc o zi minunata!
Carmen 36 sapt si 4 zile cu Vlad Gabriel
paxela spune:
neata, o cafeluta? eu una am mare nevoie, doar ca eu nu beau,
azinopate m-am culcat pe la 1-2, ca am stat si eu sa fac o baieeeeee lunga si fierbinte fara copii pe cap, la 4 sa trezit domnisoara la 5 fimiucare a venit langa noi in pat, la 6 sotul sa plece la munca si la 7 a trebuit sa ma trezesc ca vin niste prieteni sa il ia pe fimiu sa il duca sa ii faca o analiza ca oricum merg cu baiatul lor, si nefiind vorba de sange am zis sa mearga cu ei sa nu mai scot si fata sa ma trambalez cu amandoi, si acum mai dormi daca poti
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
Cris pentru tine nastere usoara refacere rapida si bebita sanatos
eu trebuie sa merg la control mai devreme ca am inteles de la sotul meu ca as mai avea un firicel la taietura, nu ma deranjaza cu nimic dar mi sa pare aiurea sa mai fie acolo la 3 saptamani de la nastere, probabil a uitat sa il scoata
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
karla32 spune:
Buna dimineata mamici si burtici si...pupici!
Cumplita noapte am mai avut! Niciun fir de somn! Nimic!
M-au durut toate cele si copchilu' asta m-a jucat in picioare! La un moment dat imi venea sa urlu de durere! Mi-a zapacit vezica, mi-a mancat ficatii, s-a gogoloit tot in stomac, mi-a distrus splina si mi-a atacat un nerv pe piciorul drept de ziceai ca sunt bagata in priza! Si dupa ce s-a foit vreo 4 ore a scos un picior (cred) cam prin dreptul apendicelui de m-a umflat rasul plansu'! Oare ce mi-o face cand o iesi de acolo!?Si cand o iesi oare???!!!
Val, Diana, Mady si radcarmen cred ca si eu o sa nasc tot dupa 20 aprilie! Nu-mi stiu DPN-ul, dar e clar ca 10 nu e! S-ar putea cam pe 23, daca sta colul inchis! Daca nu... Poate aflu maine mai multe cand ii fac o vizita medicului meu!
In rest imi doresc ca toate sa fiti bine si bebeii sa fie perfecti!
Nishte pentru cine urmeaza si curaj!
Va sarut! O zi excelenta va doresc!
Raluca 37+ cu Luca
elyanne spune:
Amma multumim inca odata. La multi ani pt. mama ta
elpower bine ati revenit acasa! La o sapt. ai mei papau intre 50 si 70 de ml.
Absoluta chiar zilele trecute scria Krrisy ca se pare ca laptele e valabil pana la 10 ore, la temp. camerei... nu-si schimba proprietatile. Eu l-am tinut si de la o masa la alta... 3-4 ore adica.
gore78 punem majoretele la treaba? Tinem pumnii sa fie totul bine.
carmen94 si punem majoretele si pentru tine
Se pare ca iese soarele... aveam o grija ca azi e inorat.
Azi ies singurica cu bb-ii , sper sa ma descurc... Mandra e la gradinita... ar trebui sa nu fie foarte greu doar cu doi
si sa aveti o zi frumoasa.
Albinutzza spune:
Am intrat peste voi ca sa urez bun venit (cu intarziere, e drept) fetitei lui GeaninaElena, sa-ti traiasca sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii si sa va bucurati de aman2.
Si lui Katink nastere usoara, sa veniti rpd acasa si sa fie bine pt aman2
Si pt restul nastere usoara si voua si copii sanatosi
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
sherbi spune:
multumesc fetelor pt. raspunsuri!
sa stiti ca mi-am adus aminte ca in ptrimele 2-3 zile, mama i l-a infasta si a dormit neintors 2-3 ore, asa ca o sa-l infas un pic, mai ales noaptea.
ALIA- sa stii ca eu il dau pe bb cu albastru de metil pe bubitze si ii trec in aceeasi zi, numai ca apar altele si altele.
si al meu bb mananca tare haotic. noaptea, ca sa ma scutesc de dat jos din pat de cate ori vrea el sanul, prefer sa-l culc cu mine. asa, doar ridic bluza si ii dau sa pape , culcata pe o parte.
sper sa-si regleze programul de masa. am inceput sa nu-i mai dau completare, mai ales ca am vazut ca are pampersul plin de fiecare data.
kk nu prea face des, 1-2 pe zi. o zi n-a facut deloc si i-am pus si eu supozitor, dar nu as vrea sa-l invat prost.
noi ne chinuim noaptea cu respiratul. nu are muci, dar se infunda si respira greu. voua vi se intampla?
va mai scriu ca-i dau lui bb sa pape.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
diana_jors spune:
Neatza,
gore78:
carmen94:
Sa vedem care din voi va fi prima mamica de aprilie
Fetele cu DPN la sfarsitul lui aprilie: multumesc pentru sustinere. La un moment dat ma apucase aproape isteria ca toate o sa fiti cu bebei in brate si eu inca Kinder cu surprize Mai ales ca al meu sta foarte comod si tare mi-e teama ca daca stau dupa el o sa si depasesc DPN-ul...
O intrebare: copilul trebuie inscris si la un pediatru si la un medic de familie? sau doar la unul din ei (care)?
Diana 37+ cu Mihai-Alexandru