Mamici de martie - aprilie 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
paxela spune:
Eliana ti-am admirat comorile baietii sunt niste dulci, si ince sa se vada oarece diferente intre ei, nu sunt identici , iar mandra, e o adevarata printesica si are niste ochi superbi
avem si noi poze http://family.webshots.com/album/558422146XKTZNJ?start=0 din ultimele zile si plimbarica din Herastrau de duminica
eu chiar nu pot intelege cum unele dintre voi puteti sta in casa , eu cred ca as intra intr-o mare depresie, tot respectul si admiratia pentu voi ca puteti tine de obiceiurile babesti, dar pe mine una ma depasesc
fetele din titan, pantelimon, poate ne vedem si noi pe afara la o plimbarica cu bebeii, sper sa se indrepte vremea asta ai repede ca atat de schimbatoare este... ieri la pranz termometrele din oras aratau 21 de grade si azi e rece
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!
Io azi sunt somnoroasa tare...ne-am culcat si tirziu, dar de dimineta de la 5 pina pe la 6,30 n-a fost chip asa mai adorm...si ma mai durea si burta...asa ca la ciclu...si uneori si spatele...acum am o mare nedumerire...durerile astea au legatura cu contractiile??????? Ca uneori tin mai mult, alteori mai putin...da` nu exista o regularitate in aparitia lor...sau pooate nu-mi dau eu seama
Va pupic si va doresc o saptamina buna
Roxygeo 36+ MARIA
paxela spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!
Io azi sunt somnoroasa tare...ne-am culcat si tirziu, dar de dimineta de la 5 pina pe la 6,30 n-a fost chip asa mai adorm...si ma mai durea si burta...asa ca la ciclu...si uneori si spatele...acum am o mare nedumerire...durerile astea au legatura cu contractiile??????? Ca uneori tin mai mult, alteori mai putin...da` nu exista o regularitate in aparitia lor...sau pooate nu-mi dau eu seama
Va pupic si va doresc o saptamina buna
Roxygeo 36+ MARIA
http://community.webshots.com/user/roxygeo
daca doare ca la ciclu si doare si spatele , si se inareste si burtica, sunt contractii, incearca sa stai mai cumintica si fara efort sa stea bebita la caldurica mai mult
daca sunt neregulate inca nu e grav dar ele duc la deschiderea colului daca se intampla des suna doctorul si spune-i
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
alia_ro spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Fetelor, si eu sunt necajita tare. Al meu copkil da laptele afara in continuu.Azi tre sa-l sun pe dr, mi-e groaza sa nu fie ceva rau.Si scaunele sunt tot explozive.Aproape diaree.O parte apa, o parte "graunte" galbene. Aseara mi-a stat la san vreo 40 de minute, a dat afara putin a adormit vreo ora si dupa aia iar ii era foame.I-am dat vreo 10 minute, i-am facut baie, ca era deja 10 ceasul si a dormit pana la 3.L a3 i-am data sa manince, mi s-a parut mie foarte putin si s-a mai trezit la 6.Atunci parca a mancat mai bine.Urmatoarea masa la8 jumate cind a mancat vreo 35 de minute si a dat afara mult.Acum doarme de pe la 10 jumate.Sa vedem cit il tine ca se tot foieste. I-au aparut niste punculete rosii pe piept, saptamana trecuta avea pe burtica acum are pe piept. Offf, offff!
Roxana, eu zic sa ramai la dispozitia lui cind vrea sicit vrea.Asa manca si Lucas si eu aveam senzatia ca nu se ingrasa si cind m-am dus la cantarit avea cu 750 de grame mai mult. Mi-a zis dr. sa stau linistita ca el nu se infometeaza si daca nu i-ar ajunge laptele ar urla. Doar ca are stomacelul mic si tre sa manince des.
Alexis al meu are 10 zile si papa la fel ca si al tau...mie una mi se pare ca f. putin, am incercat sa ma mulg, dar mai mult de 30 ml nu ia, restul il da afara. Are momente cand suge si 30 min, sau dupa 5 min adoarme instant...sau se trezeste dupa o ora si cauta iar sfarcul, ori doarme si 3 ore. Ce sa zic, am remarcat ca daca il schimb in max jumate de ora de cand mananca, da afara laptic, asa ca prefer sa il las cu kk (face in timp ce mananca, tot apa cu bobite galbene, ca mustarul, si cu explozie).
Nu e bine sa ii faci baita imediat ce a mancat, sigur va regurgita.
Plus ca are bietul un eritem, am zis stop servetelelor umede si acum il bag iute la chiuveta.
Dupa ce am iesit din spital, la vreo 2 zile, s-a umplut pe fata de bubite mici, ca niste cosuri, i-am dat cu panderm, cu bepanthen, dar degeaba. Azi merg sa il inscriu la pediatru, sa vedem ce imi recomanda. Eu sper sa fie de la lapte. Cu betadina sau albastru de metil nu indraznesc sa ii dau. AM incercat aseara cu apa de la tarate, fiarta juma de ora...sa vedem daca o sa treaca.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
Selene spune:
Oau ce viteza aveti la scris... :)
Eu va citesc cam in fiecare zi, dar cand e sa scriu se trezeste puiul sau apare altceva si nu mai apuc. Asa ca acuma profit de liniste...
Absoluta, eu ii dau 2 pic. de vigantol, asa a recomandat pediatra. Am inteles ca nr de picaturi de stabileste in functie de marimea fontanelei si cat de repede se inchide. Eu i le dau cu lingurita; nu prea reusesc sa i le pun direct in gurita ca nu prea sta locului.
Am vazut ca vorbeati despre garmastan. Pe prospectul in limba romana scrie ca nu e nevoie sa te speli, da pe cel in limba germana scrie ca trebuie sa te speli pe san inainte de alaptat. Asa ca eu prefer sa ma spal, tot chimicale sunt pana la urma... Rebiana, spuneai ca nu iti trec ranile cu garmastan; incearca si Bepanthen, dar la acesta neaparat sa te speli foarte bine inainte sa ii dai lui Luca sa suga!
Sherbi, si eu mai am uneori exact aceleasi ganduri! In special ca suntem primii din grupul nostru de prieteni care au bebe si ei continua sa iasa in oras, isi programeaza acuma concediile pt la vara, iar noi stam acasa... Dar in schimb sunt alte parti frumoase, pe care nu aveam cum sa le cunosc altfel... Sotul vorbeste deja de al doilea copil, ca nu vrea sa fie diferenta mare intre ei. Il las sa vorbeasca, ca oricum nu poate sa il faca singur
In rest, Alexandra e cuminte, doar seara dupa baita e mai agitata si adoarme destul de greu, dar prefer sa se agite pana la 12-1 si sa doarma bine dupa aceea decat sa faca scandal in timpul noptii. Problema cu adormitul doar in brate sau la san in timp ce mananca o avem si noi; sa vad cum reusesc sa o dezvat.
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Poze
Selene spune:
Era sa uit!
Am stabilit si noi data pt botez - 5 MAI.
Voi la ce ora faceti programarea la biserica? E bine la 12 - 1? Si de la 3 la restaurant?
Am gasit textele astea pt invitatii pe net, pt cine e interesat:
Text 1
Salutare,
Sunt noua venita pe lume
si ξmpreuna
cu parintii mei
.. si
va invit
pe data de
.. sa ma vedeti
cum fac baita ξn apa sfintita
de la biserica
din
., la ora
Petrecerea va avea loc la
.
Va astept!
Text 2
Dati-mi voie sa ma prezint
sunt fiul familiei
. si
.
ma cheama
Odata cu venirea mea pe lume va spun "Bine v-am gasit!"
si va invit sa ma vedeti facβnd baie ξn apa sfintita
duminica
.. la Biserica
la orele
.., unde ma vor tine ξn brate nasii mei:
si
..
.
Pe dvs. va voi cunoaste ξn aceeasi zi la orele
.
cβnd va invit la petrecerea care va avea loc
la Restaurantul
.
Va astept cu drag!
Text 3
Ma numesc ......................,
am pasit ξn lume ξn data de .................... ξn jurul orelor ......,
si consider ca a venit vremea sa intru si eu ξn rβndul crestinilor.
Alaturi de parintii mei
.... si
...
va asteptam ξn ziua de
..., ora .....
la biserica
...,
sa ne fiti alaturi la acest eveniment
atβt de important pentru mine.
Alaturi ξmi vor fi nasii
.... si
.
Text 4
.
va invit la ... un biberon cu lapte eu,
un pahar cu sampanie voi,
... la o gustare voi,
un biberon cu lapte eu, apoi...
eu voi dormi, voi veti dansa ... ξmpreuna
cu nasii mei
si cu parintii mei
.
la restaurantul
.....
pe data de
.., ora
...
Botezul va avea loc
la biserica
.. la ora
...
Va astept cu drag!
Text 5
Buna!
Eu sunt
.. ,
m-am nascut pe
..,
de aceea pe dumneavoastra nu va cunosc ξnca.
Trebuie sa rezolvam acesta problema!
Pentru aceasta, mami si tati, adica .............. si
,
ξmpreuna cu nasii
......... si
.
,
va invita sa participati la botezul meu,
care va avea loc la Biserica
.........
ξn data de ..................., ora
........,
iar daca ma veti ξndragi, sigur ma veti onora cu prezenta
la petrecerea organizata la restaurantul
......, ora
.....
Va multumesc pentru ca mi-ati acordat atentie!
Cu drag,
..
Text 6
Distinsa si frumoasa doamna si stimate domn,
Sunt bebe
.,
cel mai scump si mai frumos,
cel mai dulce si gustos,
cel mai mic si armonios membru al familiei
si
..
si ξmpreuna cu simpaticii mei nasi,
. si
.
.,
va aspteptam sa participati la ceremonialul magic,
cβnd voi primi taina botezului, la Biserica
..,
sβmbata
, ora
.
Desi cel mai probabil eu nu voi putea veni,
deoarece sunt alintat, mofturos si somnoros,
parintii mei dau o petrecere la restaurantul
.. ξncepβnd cu ora
si sunteti poftiti sa beti un pahar de sampanie ξn cinstea fericitului eveniment,
care este aparitia mea ξn viata lor.
Va pup dulce si va doresc distractie placuta!
.
Text 7
Sβmbata
. , fiica noastra
.
Ξsi face simtita venirea ξn lume ,
Prin binecuvβntarea pe care I-o da Dumnezeu
Ξn Biserica
. din
.. , la ora
. .
Nemarginita bucurie va fi marcata prin sarbatorirea
La restaurantul
. , ξncepβnd cu ora
.
Evenimentul va fi onorat de participarea nasilor
si
Text 8
O raza de soare a poposit ξn casa noastra
si cu multa dragoste ξi uram bun venit lui
Va invitam la primul eveniment din viata fiicei noastre
care va avea loc la Biserica
,
ξn data de
., ora
.. .
Cu mβndrie ξmpreuna cu dumneavoastra
Noi
. si
.
..
si nasii
.
vom ciocni paharele la
ξncepβnd cu ora
. .
Text 9
Eu sunt
.
Am aparut ca dintr-o poveste
ca sa va fac viata mai frumoasa.
O sa ξncerc sa nu dorm
ξn
,
.. (ziua, ora).
Adresa o stiti,
Biserica
din
Text 10
.. si
.
Cu bucurie ξn inimi va anuntam
sosirea printre noi a fiicei noastre
..
Va invitam sa ξmpartasim ξmpreuna
binecuvβntarea botezului ξn ziua de
,
la Biserica
.. la ora
..,
iar apoi vom sarbatori minunatul eveniment
la restaurantul
, ξncepβnd cu ora
.
Parintii
si nasii
Text 11
Ma numesc
..
Ochisorii mei au vazut lumina zilei
la data de
Sunt foarte cuminte.
Mama si tata
si
..
sunt complet topiti de fericire,
ca si nasii mei
.. si
..
De aceea va invit sa sarbatoriti
minunatul eveniment
la restaurantul
., ξncepβnd cu ora
.
Text 12
Urmβnd cuvintele Mβntuitorului
"De nu se va naste cineva din apa si din Duh,
nu va putea sa intre ξn ξmparatia lui Dumnezeu" (Ioan, 3,5),
rarutu-ni-s-a noua cuviincios ca micuta .................
nascuta ξn ziua de
...,
sa fie renascuta prin Taina Botezului
ξn ziua a ................, a luni
. din anul
.
Toti cei ce doresc sa ni se alature la acest fericit
si de Dumnezeu binecuvβntat moment, sunt invitati sa ni se alature
la slujba ce va avea loc ξn jurul orei ...............
ξn biserica
.... din
.
Si, spre a ξnmiresma aceasta Taina dupa datina stramoseasca,
familia
.. si ............................... (nasii)
au bucuria de a va invita si la petrecerea
ce va urma la
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Poze
paxela spune:
Selene multumim pentru texte, textul 4 l-am avut pe invitatia de botez a baiatului
Rebiana27 spune:
Selene sunt foarte frumoase textele pentru invitatii. Multumim! Eu chiar m-am gandit sa le personalizez si sa pun o poza cu Luca pe invitatii. Mai am ceva timp pana atunci dar cu siguranta gasesc eu ceva haios.
Alexa cred ca eu sunt singura care sta in casa pana la botez. Nu credeam ca voi face asta inainte de nastere mai ales ca sunt o fire foarte activa dar am citit un indreptar pt spovedanie in care se spunea ca e pacat sa iesi chiar si cu molifta facuta si de cand il am pe Luca vreau sa fie totul bine. Nu sunt o fire bisericoasa dar pt copilul meu as face orice inclusiv sa stau in casa si sa-l scot la geam numai. Nu ma plang. Mi-a fost greu in prima saptamana, acum m-am obisnuit. Si, oricum, la noi e destul de racoare afara, fiind un orasel la poale de munte. Si la fereastra mi se pare uneori frig. De iesit afara iesim peste cateva saptamani... si cand o sa iesim...
Rebiana, mami fericita de Luca Andrei (14 martie 2007, 11:30)
cria_bv spune:
Roxigeo putem sa ne luam de mana. Noaptea trecuta m-am simtit nasol de tot, dureri de burtica, spate , mi se intarea burta, ma durea si inauntru colul parca ma intepa. Am luat nospa si gynipral, acum vad ca sunt mai bine, nu vreau sa nasc inca ca e prea devreme. Am lasat toata treaba balta si stau in pat cuminte.
Majorete pentru cele care e vremea sa nasca.
Cria36+ cu Vlad
cria_bv spune:
Ce frumoase sunt pozele cu copii, Eliana ai o familie fumoasa. Alexa ce haios e Silviu surprins cu lingura la oala de bunatati. Sa fie sanatosi cu totii.
Cria36+ cu Vlad