Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
kateryna spune:
Acesta este www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070402&ctime=005154" target="_blank">primul nostru iepuras. Scuzati data de pe poza (am uitat sa o setez) si calitatea pozelor...nu am avut iepuras cooperant (se tot ascundea sub limbutza) si nici aparatul nu e prea destept (la pozele facute in casa, ca afara nu are nicio treaba). Sper sa se vada.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Acesta este www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070402&ctime=005154" target="_blank">primul nostru iepuras. Scuzati data de pe poza (am uitat sa o setez) si calitatea pozelor...nu am avut iepuras cooperant (se tot ascundea sub limbutza) si nici aparatul nu e prea destept (la pozele facute in casa, ca afara nu are nicio treaba). Sper sa se vada.Kateryna si
Sa-l stapaniti sanatosi!
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
miciurin spune:
Mady, Lizuca mea este o rasfatata si cu cat se mareste cu atat isi cere mai mult drepturile la rasfat. Drept urmare, daca tati continua sa o tina in brate cat sta cu ea, facem schimb, ma duc eu la munca si el sa stea cu Lizuca acasa si sa vedem cum se descurca cu alaptatul si cu urmarile rafatului!
mady23 spune:
Aoleu Miciurin instruieste-l pe tati sa-l lase incolo de rasfat ca tot tie o sa-ti fie greu cu ea daca o inveti asa. Stiu ca e greu ca la cat e de scumpa cred si eu ca ar vrea sa o tina numai in brate si sa o rasfete. Cam asa patim si noi cu bunicii dar norocul nostru e ca o vad cam 1 zi la 2 sapt.
cristiana70 spune:
KATERYNA, in Arad banii vin la trei luni dupa depunerea dosarului, s-ar putea sa fie la fel si-n Timisoara, daca nu-s ei mai cu motz, ca dureaza nu stiu ce atata vreme. Din pacate, daca bine am inteles, atata se asteapta si pentru primii bani de CIC...
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
nadiutapm spune:
mey, fetelor, m-a capiat copkilu' toata ziua a tinut-o numai in oaauuuu a dormit ceva afara si atat, si nu se indoaie de burtica sa zici ca are colici, pt ca atunci cand o iau in brate tace instant, sa se fi invatat in brate, eu incerc pe cat posibil sa nu o tin in brate, decat strictul necesar.
pupam mamicile si comorile 
nadia
de 
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea
mihacarm2002 spune:
Messa, legat de interdictia la carne. Am auzit ieri la TV insa azi o vecina mi-a spus ca a fost o pacaleala (dupa ce am postat mesajul). Nesimtiti!
Eu chiar o luasem de buna!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Adela, tare frumos filmuletul si tare nimerita melodia.
Gabriela_s, de mult vroiam sa te intreb. Cum se numeste melodia din ASA INCEPE O MARE IUBIRE?
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
kateryna spune:
Mihacarm, melodia din filmul Gabrielei se numeste Voices de Dario G.
Kateryna si