Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
ALINATXA spune:
UFFFFF am scapata fara nuiaua messei si fara mustruluieli.Hai ca va pupacesc pe toatili ca sunteti de gashka
Anis despre ce respiratie vorbeai?
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta
ylilimic spune:
ba, io le-am vazut! pletoase fete mai aveti, zau daca nu ma oftic!
auzi, da alexia nu se incurca in usile de la dulapuri? ca de era matei acolo... vedea toata lumea continutul!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monu spune:
eram in vizita acolo.
dar nici acasa nu face deranj. doar la ea in camera la haine.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Haricleea spune:
mmmmooooama cat ati scris!!!!
conexiunea mea la internet e de caca!!!!de toata jena

cand sa intru si eu hopa ca nu merge...........sper sa nu mai am probleme!!!
Nu stiu cat o sa reusesc sa recuperez din ce ati scri dar macar de aici incolo sa pot tine pasul cu voi...
relatia cu socrii e la pamant!am sa va povestesc eu...
David e bine.asteptam dr sa ne spuna daca avem nevoie de ortoped.l-am nascut cu piciorusele flectate-in interior pt ca nu a avut loc in burtica.Ceea ce ma cam sperie este ca tresare foarte tare in somn!!!nu stiu ce sa-i mai fac!adoarme cateva minute si se trezeste de la tresarit!!!am fost de 3 ori la preoti sa-i citeasca si degeaba.
Ai vostri tresar????
Laptic mai am ceva,putin...ce trebuie sa fac as am laptic ca vreau sa-l mai alaptez cateva luni?!!!
Va pup ca s-a trezit,mai intru diseara dupa baie!!!
pupici
Shine spune:
deci suntem 4: adela . monu, lili si eu...
dar eu sunt mai smechera, mie imi curge sange si din nas

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
kateryna spune:
quote:
Originally posted by adela2006
10 milioane ptr bona ? pai nu e cam mult ? nici nu iau atatia bani
voi ati primit alocatia sau cum io spune la aia 2 milioane ce-i aduce postasu ? ca eu am bagat dosarul in ianuarie prin 15 si nici acum nu au venit banii
adelade alexia maria ( 13.01.2007 )http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2569443
invitatie botez
poze alexia
Adela, trebuia sa primesti banii pe 15 martie. Vezi ca daca nu te gaseste postasul acasa trebuie sa mergi la posta sa-i iei. Asa ca baga tu o plimbare pana la posta sa verifici.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
livia72 spune:
Fetelor,
Cu postul ca si cu postul, dar de Paste cum iesiti fata curata cu mancarea? Ca nici timp nu am, nici nu pot sa zic ca as fi mare fan bucatarie, dar ceva mai de sarbatoare trebuie sa fac. La dulciuri scrie pe mine cumparat cu incredere. Dar ce ma fac in rest?
Livia, mami de Alex (10.11.2002) si Irina (19.01.2007)
mady23 spune:
Buna idee Miciurin!Ce mai faci? Ce face Lizuca ta frumoasa?
Eu m-am scos ca ma duc la tara la soacra si la parintii mei asa ca sunt linistita in privinta gatitului.