Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am facut programare pe 12 aprilie. Mustati si barba?! adica menopauza?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

monu bun venit in club credeam ca sunt singura cu problema asta ; cand spun si eu ca am scapat apar musafirii din nou

cristiana eu mai insist dar al meu are asa un program tampit la lucru

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

la noi sant 20 de grade, bine frumos, dar moata e agitata rau ca nu stiu ce are, oare o fi de la vaccin? ca de vineri de la 4 nu a avut nimic, nici sambata, iar duminica si azi e agitata.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

eu am programare pentru miercuri la gineco, sa ne vada la operatie, la uter, dace e strans, daca nu, daca e bine, facem un eco eventual,

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ieri am cazut pe scari,am crezutca raman lata acolo ,ca am simtit o durere in coloana si cateva secunde nu m-am miscat si nu puteanm sa respir.
mi-a trecut.gabriela tu esti ca mama cu mutatul mobilei.o sa se dea babatu-tau cu capul de sifonier,noaptea,cand s-o ridica din pat dupa vechea schema.
mi-a scimbat mie mama asa odata patul,de muult.eu il aveam pe mijloc si ea a sucit tot si l-a pus la perete.nu va spun ce senzatie de panica ,pt cateva secunde,cand,coborand pe partea pe care coboram in fiecare noapte,sa merg la baie,AM DAT DE ZID!pipaiam zidul cu palmele si pt o clipa m-am crezut in cavou.intuneric bezna ,si zidul f aproape de mine..pana m-am prins sa o iau inapoi,unde am gasit iesire..
alinuk:"valeu io abia astept tantica la curatzenie miercuri..ptiu sper sa ma trezesc dimineatza sa-i deschid..sa-mi amintiti sa-mi pun ceasu' sa sune!!

" asa as fi si eumcapabila sa nu deschid!
suna telefoanele la mine in nestire : NU RASPUND!

terbitza: baga aici un copy [ url="http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994" ]poze[ /url ] si apropie parantezele,si pune la semnatura .

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adela si ai fost la dr? e normal?
Aelita cum ai reusit mami? bine ca nu s-a rupt ceva.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

AELITA eu si fara cazaturi am dureri de spate de nu se mai poate, nu stiu de ce, poate dupa sarcina si greutatea sarcinei isi revine coloana, dar seara la baie cand ma aplec la fata sa o spal, sa o imbrac nu ma mai pot dezdoi.... mai car si carutul pe scari, ... asta e ! mai lipseste o cazatura ! ai grija fat-o ca Sofia o mamica are!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

monu nu am fost cand voiam sa sun aparea ceva si apoi imi trecea si nu mai mergeam ; dar sunt curioasa ce-ti zice tie

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez

poze alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marinar - s-a nimerit azi de post si e mancare de ciuperci proaspete cu cartofi. Daca primesc si o reteta de spanac fac si de ala ca am prea mult si am tot facut salata.
helenutza - eu m-am alimentat mereu cu combustibil, si din pacate dupa nastere nu am dat jos decat 1 kg +copilul dar tot mananc cu toate ca vine vara, asta e! Cand o fi vb de regim, regim sa fie, dar acum nu!
bonele - la Mangalia costa cam 5 mil pt 8 ore, dar nu vad decat de copil si e destul, zic eu...
adela- daca si la tine e ca la mine, alocatia vine dupa 4 luni!!!
rali- cum e mancarica de ardei copti? vreau si eu...
maryela- cred ca poti sa ii dai un panadol, dim si seara cate 2,5 ml. Eu am vb cu dr si e ok. doar daca apare febra e problema...
monu- daca afli ce e cu mosafirii tai, da-mi si mie de veste.
adela- aaaa, si tu cu mosafiri? si io care credeam ca-s singura...incearca sa faci pozele mai clare, ai rabdare la focalizare (nu mereu) Vaaaai, ce-mi place in costumul cu carouri si cu boneta e bestiala!

gasesc niste mucisori in nasuc la bb (cojite): iesim sau ba?

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna fetele!

vin si eu repede sa va salut. am o zi cam naspa. e urat afara. si thea se poarta cam ciudat. de ieri a mancat la 4 ore, pana acum se schimbase la 5. noaptea se trezeste pe la 3 si nu mai adoarme pana nu o iau langa mine. ce o fi cu ea. era asa cumintica. acum parca e smiercaita asa nu stiu... azi pe la pranz a inceput sa urle rau fara oprire. pana n-am scos-o afara nu a tacut. eu cred ca ii place afara da daca e vreme naspa unde naiba sa ies cu ea. si am iesit pana la urma, am stat doar o ora si pe banca . si ea a tacut acolo malc, statea cu ochii jumate deschisi, se prefacea ca doarme asa. de obicei protesteaza daca nu ne miscam dar acu doar a tacut acolo ca nu am avut chef de mers.

acum mi-am facut o cafea sa ma linistesc ca si eu sunt cam intr-o toana mai naspa.

macar in weekend a fost super frumos. va pup fetele, mai citesc ca nu stiu cui sa raspund. ati scris mult rau.

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput