Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Maryela spune:
Adela, nu se vede...;(
Ma pune sa ma inregistrez..:(
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
adela2006 spune:
maryela sper sa ajunga pediatra daca nu incearca la spital sa te linistesti 
mi-am luat si eu batista bebelasului abia astept sa o folosim deseara
ziceti ca bebelasii vostrii stau cuminti cand o folositi ? sper sa stea si a mea ![]()
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2569443" target="_blank">alexia copilu meu atomic
invitatie botez
poze alexia
Liuda spune:
MARINAR mai noi am facut botezul si eram doar noi - dar smecheria este asta - citeste la toti odata si baga pe rand copii la apa, sa nu credeti ca ii da si cu sampon - l-a bagat si la scos - in 10 minute poate asa sa scalde vreo 30 de copill, ca tre sa ai viteza mare ca unii tipa de te doare creerul!
MARINAR - noi mancare de post prestam nimic!!! Asta mai li[psea sa mai fac si de post, si asa fac doar cand apuc si ce e mai usor, daca mai tin si posturi..... la anu' tata! Anul asta mancam ce apucam!
SHINE - eu am bona si ii dau 5 mil pentru de la 9 la 5 seara, dar sa nu credeti ca in tot timpul asta lipsesc de acasa! Plec la 11 la 1-2 sant acasa sa hranesc si sa scot fata afara si apoi de la 3-la 4-5 mai lipsesc. Uneori la 4 sant acasa, uneori doamna pleaca pe la 3 uneori la 5 dupa 5 nu prea - pentru ca nu stau eu linistita... de la 4 ma mananca sa ajung mai repede acasa.
MIHACARM - cu mielul nu ma intereseaza ca nu mananc carne de oaie, miel- orice numai nu asta!
RALi ia-o mai incet cu meniurile ca ma apuca dracii, eu nu apus sa fac minic de mancare da voi scriti pe aici nu stiu ce ciudatenii... cand pusca mea mai reusiti sa faceti si mancare, daca e treaza fata tre sa stau cu ea ca mai mult de un sfert de ora nu sta - cauta vorba si cand doarme nu foiesc sa nu fac galagie si sa doarma si sa ma mai odihnesc si eu!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
bits spune:
aveti un spor la scris moammaaa,moammaaa.nu pot tine ritmul.
felicitari tuturor celor care au numele de floare!LA MULTI ANI!
noi suntem bine,buricutul a mai dat inapoi ,se pare ca hernia noastra va fi ok pana la urma.in rest Amon e un zambarici,toata ziua rade(astazi a ras pt prima oara in hohote) am facut progrese in sensul ca ne intoarcem de pe burta pe spate iar dupa ce elimina nesuferitele de gaze rade si tipa semn ca s-a usurat
.
apropos de laptele de mama congelat eu am citit in LA LECHE LIGUE ca se pastreaza fff bine si nu-si pierde proprietatile.
monu spune:
help!!! am mosafiri la fiecare 13 zile! asta e a 3-a runda din 6 martie!!!! aveti idee ce poate fi?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
rali spune:
Liuda nu te enerva
- eu nu am gatit nimik si frigiderul meu e gooollllll, doar am zis ce poate sa faca de post
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
Liuda spune:
monu - eu zic ca stie doctorul
fati drum pe la gineco... daca poate ti s-a si facut dor!!! Ca dupa 9 luni de vizite frecvente - acum parca duc dorul doamnei mele doctor care e o draguta si scumpa si tare imi placea sa stau cu ea la taclale, ca e atat de optimista si radiaza veselie incat orice iti trecea dupa vizita la ea.
Va pupic pe buric.
adela2006 spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
sa speram ca acum se vede
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2569443" target="_blank">alexia copilu meu atomic
invitatie botez
poze alexia
cristiana70 spune:
MONU, du-te neaparat la medic, sa nu te trezesti in curand toata mustati si barba!
ADELA, haiati ca va asteptam, noi am fost saptamana trecuta pe acolo, au reinceput sa bage haine, mai multe de fetitze, spre ciuda mea! Bine ca n-ati venit in ianuarie, a fost de-a dreptul jale, au schimbat astia vanzatoarele (toate) ca a iesit cu bucluc la inventar, o luna n-au avut nimic in toata hala aia!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Liuda spune:
aaaa RALI asa da!!! ca denumiri de mancaruri e va ametesc pe toate!!! credeam ca asta faceti vi - pai nici cand eral libera si disponibila nu faceam asa mult ca, de, oboseama. Ap acum cu gargarita care cat e treaza tare cauta vorba si tre sa stau pe langa ea, iar in bucatarie in carut nu sta frate cu mine. ea cauta la albinute zburatoare, la ursuletii care misca,sa rada cat sta mama alaturi si vorbeste pana nu mai are saliva in gura, a si acum mai nou mai sta la muzicuta, la cutiute muzicale pentru copii ca zice ca vorbesc eu cu ea si gangureste.... credeti ca sta ea ca fraiera cu mine in bucatarie si ma lasa sa fac treaba?!?!
Va pupic pe buric.