Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 15
TERBITZA spune:
Marybell, multumesc tare mult pentru aprecieri! Costumasul verde e facut de mine si sunt foarte incantata de cum ii sta.
Pupici de la Letitia pentru bb Erik!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994
Messa spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
Ati auzit ca din 2008 nu vom mai manca miel de Paste? Iar pana in 2010, adio carne? Vom manca mancare ecologica Cred ca va incepe traficul de carne de pui.
Mey, a trecut 1 aprilie, potoleste-te! Sa-si bage in cur mancarea lor ecologica, eu vreau carne de carne si legume de legume, nu polimeri si poliperi de plastic. Dracu' sa-i ia. Deci eu una am sa fac revolutie. Nu-mi zice mie nimeni ce sa mananc!
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
marinar spune:
messa hai ca esti tare cu meniul de post...
helenutza stiu ca noi am fi scutite dar soata mea tine post sapt asta, asa ca ar trebui sa gatesc ceva ca sa nu stau sa-i fac in fiecare seara cartofi prajiti.
si eu as fi vrut o biserica la care sa fie numai botezul nostru dar nu am gasit, asa ca nu avem ce face. e adev ca nu am cautat in tot bucurestiu ca am vrut biserica aproape de casa. asta e
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
Noa, ca n-o bagat nimeni de seama ca ni s-o prajit
calculatorul si ca n-am mai fost p-aci. Ideea splendida e a celor de la Buleftrica, care ne dau zilnic pauze scurte si scuturatoare, s-o dus naibii sursa sambata.
AELITA, scurt de tot a fost prin E, descarcat si incarcat la Valladolid (asa se scrie?), tare i-o placut p-acolo.
ALINATXA, le-ai satisfacut fetelor dorinta de pacaleli...

MESSA, la noi cu botezul e altfel, programeaza cate un micut la fiecare ora, si fiindca era februarie nici nu s-a pus problema scaldatului.
Ai un super-meniu de post
, sa-ti fie de bine, ca eu ma cert cu punctele DANEI!
KATERYNA, felicitari pentru dintisor!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
adela2006 spune:
10 milioane ptr bona ? pai nu e cam mult ? nici nu iau atatia bani
voi ati primit alocatia sau cum io spune la aia 2 milioane ce-i aduce postasu ? ca eu am bagat dosarul in ianuarie prin 15 si nici acum nu au venit banii
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2569443
invitatie botez
poze alexia
rali spune:
quote:
Originally posted by marinar
helenutza stiu ca noi am fi scutite dar soata mea tine post sapt asta, asa ca ar trebui sa gatesc ceva ca sa nu stau sa-i fac in fiecare seara cartofi prajiti.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
- salata orientala, pilaf de orez, ciuperci, legume la gratar, mancarica de ardei copti, salata de vinete, zacusca, sarmale de post, spanac, salata de cruditati cu maioneza de post, fasole batuta, mancare de fasole, tocanita de cartofi, ciorbita de legume si poate iti mai spune Catalina ca si ea tine....
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
adela2006 spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2569443" target="_blank">alexia copilul meu atomic
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2569443
invitatie botez
poze alexia
adela2006 spune:
ca sa vedeti cu ce imi omor eu timpul liber ![]()
cristiana un
mare ca ne porti de grija nici eu nu am intrat zilele astea ; sunt in tratative cu al meu sa tragem o fuga pana la arad dupa haine ca nu mai incape a mea in nimic ; daca reusesc sa-l conving trecem pe la tine 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2569443" target="_blank">alexia copilu meu atomic
invitatie botez
poze alexia
Maryela spune:
Fetelor va multumesc mult de gandurile bune si sfaturi.
Pana la urma n-am ajuns la spital.I-am bagat aspiratorul de cateva ori si picaturi marimer, nazomer.Eu cred totusi ca i-ar trebui un siropel, ceva...nu stiu. Ziua e ceva mai bine. Oricum nu prea iese mare lucru din nasucul lui asa ca nu stiu de la ce e asa de fornait , respira asa de greu si tuseste.Saracutul, mi-e asa de mila de el cum se chinuie.
Azi am sunat pediatra si a zis ca 's-ar putea" sa ajunga mai pe seara.
Daca nu ajunge o sa mergem cu el la spital daca nu-i trece, sau la un cabinet de pediatrie.
Va multumesc tare mult inca o data.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
rali spune:
Adela linkul- alexia coplul meu atomic duce la o pagina de sign in ![]()
Maryela- o sa fie bine o sa vezi... poate are polipi... zic si eu
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)