Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Lili, pana la ora 13, 5 mil + 600.000 transport dus-intors. Acum am adus-o de la gradi si am culcat-o. A fost cuminte si nu a plans.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Alinutzo, ai noroc ca a fost 1 aprilie si ca e de presupus ca oamenii isi fac farse, ca altfel, pentru o astfel de pacaleala (de era sa-mi stea creieru-n loc, ca eu am propovaduit utza dar n-am batut shaua si de contraceptie), asa iti luai niste nuiele ude la funduletz... incepeam sa ma simt si vinovata ca am facut atata reclama la utza! Dar ma revanshez:

Faceti utza, buna-i...
Insa nu uitati caciula.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

multumesc, monu! Cam tot pe acolo... dar la noi nu se inghesuie lumea, cica sunt doar vreo 6-7 copii, cel putin atatia erau in oct 2006.

messa - jos la semnatura ta ar trebui sa scrii "fac ce fac, dar stiu ce fac!" Nu am nici o indoiala ca dai gres, tocmai tu!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

lilimicule, se zice "fuck ce fuck dar stiu ce fac!"

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am fost sa iau banii astia pe care-i da statul si ce credeti????? nu i-am luat pt ca nu era casierita desi avea program mi-a zis gardianul ca poate revine pe la 2 si desi are program pana la 5 cel mai sigur o gasesc pana la 4...maine mai fac un drum poate am noroc.

intrebare pe fetele care au facut deja botezul: au mai fost botezuri in acelasi timp cu al vostru? e balamuc mare cu mai multi copii...si fiecare cu familion, etc?????

mai dar mancare de post ce prestati?????

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

ca tot veni vorba de gradinita, ma tot tin sa intreb fetele care au bone....
cam cati banuti primesc "duamnele bone" ca sa stea 8-9 ore cu un copil???
eu am auzit de 10 mil, si mi se pare enorm. Daca va stresati sa ziceti sume, dati PM. Ca eu fac sondaj aici pe forum, si apoi in parc, si in imprejurimi :)

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Marina, cu botezul cu mai multi copii e asa - face popa o singura slujba pentru toti, baga in caldare intai baietii, ca na, avem o religie misogina, si pe urma fetele. De asta eu am zis clar sa nu mai fie alt bebe de botezat odata cu fi-mea, ca mie nu-mi baga popa in caldare copilu' dupa ce l-a bagat pe altu'. Punct.

Mancare de post eu fac asa: ciorbitza de perisoare de vaca, friptura de pui cu sote de legume si ca desert inghetata.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

anis intrebam de lapte congelat pt ca am vazut ca ati dicutat si din cate am intelesIoana zicea ca nu se recomanda congelarea. vroiam sa stiu de ce, care e problema. ca eu am concelat. muult

marinar eu nu tin post. alaptez si stiu ca femeile de alapteaza sunt trecute la categ "scutit de post"

fetele de cand alaptez bag la conbustibil (n.r. adica mancare) la greuuu. sunt bucucroasa ca in sarcina nu am avut placerea asta pt ca mi-a fost greata pana pe la final... si cu toate ca bag la greu nu am pus pe mine.. asta ma bucura si mai mult la voi cum e? mancati mult? in plus mai beau si 4 litri de apa pe zi + 1 litru si ceva de lapte...pur si simplu simt nevoia, mi-e sete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Marinar, am ales o biserica unde in ziua respectiva sa nu mai fie alte botezuri pt ca nu am vrut sa fie bagata in apa dupa altcineva. Asa ca bb mic a fost solo la scaldatoare.

Shine, pe vremea cand cautam bona pt Alexia ,pt 10 ore cu mine in casa doamnele cereau cam 8 mil. Dar sa stii ca am gasit pe cineva si cu 5 mil (atat am zis noi ca dam si nimik mai mult) dar am renuntat pt ca am dat-o la gradi. Si sa imi fie cu iertare dar intre 8-10 mil mi se pare f mult pt ca nu presteaza prea mult. Orele sunt multe dar munca nu e. Acu dati cu rosii cine are!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Messa, cu asemenea meniu, tot sa ti post!

Ati auzit ca din 2008 nu vom mai manca miel de Paste? Iar pana in 2010, adio carne? Vom manca mancare ecologica Cred ca va incepe traficul de carne de pui.

Helenutza, si eu mananc mai mult si mai in nesimtire decat inainte si nu am pus nimic pe mine. Dar nici nu am mai dat jos kg decat sapt trecuta (-2kg) cand m-a stresat sanatatea mandrei.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput