Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

neata fetili
bey, am tras o sparietura de mi-a stat ceasul
plangea odorul, il iau in brate, il pun pe perna langa mine si cand in gura SANGEEEEE. Va dati seama ca am inlemnit.
Suna pedi, nu raspunde, suna tati, raspunde dar si ce daca, e, macar am spus cuiva. Asta micu obosit plangea si se oprea numai daca il luam in brate verical. Ma mai uit odata, nimik. Pana la urma mi-am amintit ca inai te isi bagase pumnul in gura si iar i-au crescut unghiile. Asa ca deocamdata m-am linistit, am vorbit si cu pedi si e ok.
Era obosit si nervos, pana la urma l-am, ametit si l-am adormit.
Uffffff, pana creste o sa ma imbolnavesc de inima.

Ieri am fost si noi la plimbare, am zacut la o cafea la soare. Tare misto
Laura, acum mi-a picat fisa ca ieir am avut un missed call si nu stiam cine e. Tu erai? Ceva cu 740

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by ALINATXA

Fetelor mutumesc ptr cuvinte INSA A FOST PACALEALA.Hai mahhh chiar asha inconstienta ma credeati???
Dana se plangea ca e 1 aprilie si ca nu e nici o pacalealea.Puteam sa las fata trista asha?Stiti doar cat de inimoasa sint!!!!

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

ptiu, ne-ai cam prins, macar asa, de-o sperietura mica.....

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

neatza fetili!
Maryela si noi tot cu spray nazal ne-am descurcat mai bine decat cu ser
Kate, felicitari pt dintisor...eu zic ca nu e asa dureros acum cum ar fi daca i-ar da mai tarziu
gabriela_s m-am crucit cand am citit ce poate sa le debiteze mintea la babe ...auzi ca sa nu speli copilul zilnic ca apa il slabeste si mama sa nu stea cu spatele la bb ca nu va mai avea lapte
raluca, cred si eu ca ai tras o sperietura... de ce sunt in stare bebeii astia ai nostri, sa mori nu alta...
Alinatxa... ce pacaleala... eu chiar am crezut

hai ca va pup ca ne pregatim de o plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am un pic de timp liber ca am dat-o pe Alexia la gradi de dimineata iar bb doarme. Doamne ce greu m-am hotarat sa o dau de langa mine pe Alexia. E greu ca e primul nostru copil. Dar vad ca e fericita si nu a plans pana acum plus ca o pot vedea tot timpul pe camera.
Bb a dormit ieri 12 ore!!! Iar azi noapte cine facea scandal la 3 ca era fresh? bb! Maine mergem la vaccinul de 2 luni (trecute deja de 2 sapt) si tot stau cu griga pt ca bb inca mai stranuta.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Helenutza, Monikk, multumesc pentru incurajari.

Raportez o mare nesimtita care nu vrea sa adoarma decat la tzatza mamei. Pana ieri, mergea momita cu suzeta lipita de san. Azi insa ne-am desteptat si scuipam, zicem HIH, Heh iar in ultima instanta, punem botik pt plans.
Ma duc sa dorm si eu!

Alina, buna pacaleala!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei neata! ce faceti matelor!!!
ALINATXa eu cat pe ce sa cred, dar ca ideea macar am aflat ca daca o pun anul asta de o sarcina inseamna ca ma pricopsesc inca cu un copil... nu cred ca risc! Adica mai bine risc de un avort decat inca de un copil ca si asa sant ametita zi si noaptea! daca mai fac inca unu - ma spanzur! Peste vreo 3-4 ani poate mai vorbim pe tema asta - pana atunci ne protejam, iar daca nu avem noroc - avort tata!

fetelor noi eri am avut o zi agitata, ca s-a foita asta mica, nu a dormit... asa ca pana la 10 cand era ora de mancare am bagat-o la apa, apoi mancare si nani frate de la 10 jumate, ca nu mai puteam.

fetelor va pupacesc, si am plecat la treaba

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bey,sunt fericita tare...a adormit fi-miu singur azi dimineata la 7,l-am pus in patut,a gangurit el ceva si apoi a adormit.
Nu-mi venea sa cred ca pina acum ne-a frecat de numa.S-o fi maturizat si el,daca-l tratam ca pe un om mare si-l caram peste tot dupa noi.
Acum trebuie sa insistam sa nu cumva sa uite cum se adoarme singur

Maryela,aici se spune ca la bb fornait ii face bine aerul curat,deci scos afara.Eu asa am facut si acum respira tare bine.

Rali,si al meu tace brusc daca isi simte putulica la aer...deci cind plinge asta e ceva ce-l calmeaza...dezbracatul la fundul gol.

Alina,ne-o facusi...desi imposibil nu era sa se intample.

Katy,simptomele care le-ai descris le experimentam si noi de mult si nici gind de dintisor.Ma gindesc cum o fi cind chiar apar dintii.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

eu nu vreau inca dinti..
sa mai stea acolo ca si fara dinti ma freaca la rinichi...
macar noaptea doarme... ma consolez... ziua ma termina si pe mine si pe bona (daca nu aveam bona ma freca la dublu - deci plecam de-acasa)....aseara de la 11 la 6 somn- la 6 am mancat si iat somn pana la 9 (dar de la 8 cu mami in pat)

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

maribell, sper ca e bine bebe, intra sa ne spui,
Katy, felicitari pt iepuras;
Anis, ma bucura faptul ca ai gasit remediu pt constipatia Iarinei, felicitari
Alinatxa, hai ca am ramas cu gura cascata, am crezut pe bune, si dupa ce am mai citit mi-am dat seama ca poate fi o pacaleala.

a mea a urlat ieri toata ziua si colac peste pupaza eu am avut febra pt ca mi se infundase niste canale la sanul drept si era tare si dureros, nu mai inteleg dupa aproape o luna de cand o pun si manaca numai san, erau bine, curgeau pe mai multe canale, acu sa infundat, dar i-am venit de hac, si ieri a stat TATI cu fata toata ziua eu doar o puneam la san, pt ca nu puteam sa stau nici in picioare ma dureau toate oasele de ziceai ca am fost batuta.

pupam mamicile si comorile
nadia de
Lidiuta 08.02.2007
o nastere cu miros de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Va citesc si eu din umbra sa nu credeti ca ati scapat de ochiul soacrei!
Mihacarm - am uitat sa-ti spun ca tprtul de la botezul lui Matei a fost facut la comanda de cei de la restaurant. Eu am spus ce vreau si ei s-au ocupat de tot: mancare, bautura, sucuri, prajituri, tort, lumanare (dar au cumparat-o din comert) - tot

La noi nu am vazut practica cu amintirile de botez, marturii, etc...sunt dragutze totusi.

marybell-cand poti intra sa ne spui ce face Eric.
rali - tocmai asta e, vazusem lista de treburi ce o are o mamica de facut si m-am regasit in ea...
shine - imi pare rau ca suntem 2 in aceeasi situatie ...
alinatxa - vezi ca te-am citit inainte de 12 noaptea?! M-am prins ca e pacaleala...ca doar nu beau degeaba lapte non-stop!
monu- cat costa la voi gradi pt alexia, daca tot zici ca o supraveghezi prin camera? La noi e 6 mil indiferent de program.
gabriela- mare e gradina lui DD, dar cati au sarit gardul!
Si mie mi-e ciuda de tensiunea creata, stiu ca ne lipseste si noua utza (ca la 2 oameni normali) dar si daca ii spun sa doarma cu mine, macar 2 ore pana la urmatorul supt tot pleaca la Matei in camera "ca daca se trezeste baiatul..."

BB a stat treaz destul de dim, si dupa portia de urlete a adormit la el in patut, iar mami la geamuri, dulapuri, baie...mai am, nu va bucurati, dar mai prind eu un somn!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput