Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
rali spune:
'Neata!
Maryela- multa sanatate micutului Mihnea, sper din tot sufletul ca nu a fost nevoie sa ajungeti la spital
Anis- Iarina ce face? Spune-ne ca a fost doar o alarma falsa...
Mihacarm - bine ca si-a revenit printesica, e o dulce... si asta nu ii se trage de la cozonaci...Acum nu stiu ce sa zic cu papatul lui Vadutz de vreo 2 zile se satura sau nu... dar mai mult de 10 min nu sta sa pape (si asta din ambii sani)... Multumim!
Mirandolina - in cazul asta esti o fericita...
Alinuk- gingase picioruse si manute... am vazut pozele si i-am facut si eu printisorului meu... daca ne-ai facut pofta...
Marinar - Emma are o personalitate
... nici daca o dezbraci nu se potoleste... al meu imediat ce il dezbrac incepe sa rada
Dana - ce baiat plimbaret ai... bravo... am inceput si noi sa iesim in lume cu el dar mai rarutz si intre mese (noi papam numa tzitzi) asta inseamna cam 2-3 ore.
kateryna- cumnata mea a alaptat baietelul pana la 2 ani si 7 luni
si a zis ca niciodata nu a muscat-o ... si cu siguranta Anelin nu ii va face nici un rau mamicii lui
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
marinar spune:
anis am inteles si sper sa mearga. tu de unde l-ai luat? am vazut ca e o city pharm pe stefan cel mare dar nu-mi dau seama pe unde si nu stiu cand ajung...
rali nu prea merge nici faza cu dezbracatul. adica se potoleste la inceput si apoi....... acum de ex i-am dat sa pape dupa o ora jumate si tot se mataie.ce vrea......nu stiu
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
rali spune:
Gio- daca reusesti sa cumperi tul ... spune-mi si mie cum se comporta... as face si eu marturii dar am 2 maini stangi... nu le am deloc cu lucrul manual
Anis- acum am vazut ce ai scris... o sa fie bine
poze Vladutz
Raluca
rali spune:
Marina - poate vrea afara... oricum multa rabdare si incearca sa fii calma... ca sa ii transmiti starea ta ![]()
poze Vladutz
Raluca
gabriela_s spune:
buna dimineata mamici!!!
katefelicitari pentru dintisor!
poate il prinzi si la poza,sa facem o galerie cu "iepurasii" nostri,pe masura ce incep sa rasara perlutele.nu ti face pb de supt ,si eu stiam ca nu e dureros.oricum ,poti folosi aparatoare daca ai nevoie.
mediterana te invidiez ca locuiesti aproape de mare...
cat despre masaj,nu stiu ce sa ti zic,eu folosesc o crema cu levantica de la sanosan,nu pun mult,doar cat sa alunece usor mainile (am mainile f aspre).si desi ei recomanda sa folosim crema dupa baie (cica are efect calmant in timpul noptii) o folosesc inainte,iar dupa baie nu ii mai dau cu nimic pe piele.
si apropos de creme,nici la fundulet nu o dau cu nimic ,o spal de ficare data cand o schimb si nu s-a iritat niciodata.ii mai dau din cand in cand cu bepanthen daca se intampla sa se inroseasca nitel.noi baita ii facem in fiecare seara,iar pe cap o spalam o data la 2 zile.
anis frumoase marturiile!de unde ai luat bobo cu migdale?
mirandolina situatia voastra nu e departe de a noastra,desi eu eram sigura ca o sa fiu o mama tanar,le-am si zi alor mei ca la 22 de ani o sa am bebe,familia mea,servici,alea alea.si uite ca e asa!desi,da,acum un an inca nu eram convinsa nici eu ca o sa se intample chiar asa de repede,si desi ne iubeam asa mult,cred ca si eu ma miram daca mi zicea ca peste un an o sa fim in pregatiri de botez.
despre casatoreala ,am zis,nu o sa fie acum,nu o sa fie ceva traditional,...o sa fie in stilul nostru non- conformist (ca asa ne sta bine).ca si-asa botezul il fac ca la carte,desi mi suradea ideea unei petreceri mai deosebite...cu tematica
.dar las asta pt ziua mea
o sa ii pun sa se costumeze...special...
cat despre zodii,nu stiu ce sa mai cred...eu sunt geamana,el e in zodia pestilor.pana acum e ok,cu mici probleme peste care trecem pana la urma cu bine(dar nu tin de zodie)
pana la urma succesul unui cuplu nu sta in lipsa problemelor,trebuie sa stii cum sa le iei si pe astea.
maryela si noi haraiam asa,si a venit dr sa o vada si a zis ca e de la mucisori,nu e altceva.cu spray nazal a mers mai bine decat cu ser fiziologic si am desfundat-o,nu a mai harait.
crishtinuta nu am auzit pana acum de chestia cu deshidratarea.adinuta noastra doarme toata noaptea de pe la 2 luni.cand are vreo nevoie bb te trezeste ea;)
anis ce ma bucur pentru voi ca ati reusit cu ceva!!!
alina vezi ca ti-am lasat si pe YM un mesaj, hormonul de sarcina (HCG) ramane in organism cam 6 luni dupa ce nasti,de aia daca ti faci test de urina o sa iasa pozitiv.cel mai bun e un test de sange care ti poate indica exact ce nivel are si asa vezi daca e sarcina sau nu.daca nu e pacaleala,mergi la un dr!ai grija de tine...(sper totusi sa fie pacaleala
)
anis adinuta mai chitaie,dar nu cand plange,cand gangureste ea,mai scoate chiote...nu stiu daca e aceeasi chestie.bafta oricum,sa nu fie ce banui tu
liliasa are ea doua vartejuri,si noi ne amuzam de frezuta ei 
imi pare rau de faza cu sotul...acum na...sunt perioade si perioade,nu stiu ce chiar ce sfat sa iti dau,ca noi suntem la inceput cu viata de familie,asa ca invat si eu din mers pt moment![]()
alinuk vroiam sa te intreb:ai dat ceva jos de cand mergi la aerobic?pe mine m-a descurajat o tanti de la sala,ca cica nu slabesti atata timp cat alaptezi,chiar daca faci sport.dar sa ma duc,ca e bine pt mine...pai ce e bine,ca daca ma duc acolo sa dau bani si sa imi storc energia si sa vaz ca nici nu e vreo schimbare,mai rau ma deprim.eu mai folosesc bicicleta medicala cand am timp si chef...
lili eu tocmai de aia nu iau pastile,ca nu prestez pe masura,daca as presta zilnic as baga hormoni in mine,ca pe undeva s-ar compensa efectele negative cu alea pozitive venite de la prostaglandine(zic si eu)
.dar asa,mai bine cu prezervativ.mai ales ca acum am si dihania asta de sreptococ (care ,by the way, de manifesta deranjant la mine,am o secretie neplacuta...),evitam orice neplaceri.inainte se intampla sa avem contact si fara protectie,dar numai in primele zile imediat dupa mensturatie.acum mi-e teama pt ca am inteles ca o vreme e dereglat CM si nu poti stii cand ovulezi .
rali am impins la sifonierele alea de am crezut ca mai nasc o data!pe cuvant !"respira,respira si...un,doi,trei ...siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
"
revin,ca plange fetita!
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
marinar spune:
rali pai daca ar fi dupa ea cred ca numai afara am sta de la 7 dim pana la 9 seara. calma sunt atat cat pot, ad nu ma apuca pandaliile din prima. ieri eram lesinata de somn, am incercat sa dorm si a stat sotul cu ea dar a urlat rau si el saracutul nu stia cum sa o mai linisteasca, si cand m-am dus sa o iau el chiar isi cerea scuze ca nu stie ce sa-i faca sa o potoleasca ca sa ma pot odihni.
mai fetelor da ce e cu marturiile astea, ce semnifica? am auzit de ele, am vazut dar nu prea inteleg rostul...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
tull-ul se taie cu foarfeca incinsa.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Shine spune:
la mine la nunta, a facut sora-mea marturiile, adica a taiat niste discuri din carton, a asezat elefantzeii acolo, si a legat tul-ul cu funda.o sa o intreb in amanunt tehnica
gabrielas, nunta non-conformista am facut si eu, in august trecut. nu v-am zis, ca eram "shy" pe vremea aia. Ceremonia a fost la cota1000 la sinaia, party in busteni, si la 11:30 cand m-au furat , eram in trening![]()
. cu greu m-am lasat convinsa sa imbrac rochie alba, lunga. si tot in rpchia alba, am socat cofetaresele cand m-am dus sa iau tortul, k uitasem de el.
kate, wow , dintzisor,Moooama. sunteti primii

lili, cred ca majoritatea barbatilor fac asa, si mai toti au boala tv-ului.Eu am noroc cu al meu... ne vedem juma' de ora pe zi, asa ca nu avem timp de cearta. ne conversam pe mail![]()
alinatxa.... ne fierbi rau!daca e pe bune, si nu se pune pb de intrerupre, cum zic fetele, atunci sa fie intr-un ceas bun
aaa lili, m-am luat dupa tine, am avut trei zile curate(in care intamplator am ajuns la doctor, si acuma iar am luat-o de la cap
cat v-am scris, Bubu mik a papat, acum cred ca il duc la nani... mergem maine la vaccin, k azi nu avem chef sa socializam
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
gabriela_s spune:
fetelor,cititi si voi aici si amuzati-va (e defapt cam tragi-comic ce pot gandi unii)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1046" target="_blank">CE SPUN BABELE

Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
ALINATXA spune:
Fetelor mutumesc ptr cuvinte INSA A FOST PACALEALA.Hai mahhh chiar asha inconstienta ma credeati???
Dana se plangea ca e 1 aprilie si ca nu e nici o pacalealea.Puteam sa las fata trista asha?Stiti doar cat de inimoasa sint!!!!![]()
Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta