Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Alinutzo, pai eu te mai las o ora si te sun, fato, ca tare sunt curioasa!

Fetelor, dupa ceza nu ai voie sa ramai gravida decat daca NU vrei sa faci al doilea bebe, si asta din motivul ca nu se face chiuretaj mai devreme de 1 an de la operatie. Asadar, cine are ceza si ramane bortzoasa mai devreme de 1 an, il face pe bb2 obligat-fortzat.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by ALINATXA

FETELORRRRRR CE MA FAC CA AM RAMAS GRAVIIII.........NU IMI VINE SA CRED SI NU AM VOIEEEE

Mami de Roberta Anne-Marie Printesica Roberta

Alinuto hai fata si zi-le la fete care e treaba cu bb. Nu vezi ce curioasa e toata lumea pe aici?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Multumim tuturor pentru felicitari!
Mihacarm2002, deocamdata e bine. Mai peste o luna asa cand o sa fie dintisorul mai mare o sa vedem. Ori invata sa pape frumos, ori lansez o noua moda...tzatza cu gauri (adica un fel de stropitoare).
Maryela, ma rog sa fie bine bb Mihnea. Asteptam vesti de la voi.
Anis, Iarina cum mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by alinuk

Gio
se pot face si din tul si strange cu funditza cumparate aman2 la metru!

uite ca le am si eu fotografiate
marturii

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

mersi Alinuk. Poate bag azi o cautare pe la mercerii si am bafta sa gasesc. poti taia tulul cu foarfeca fara probleme? (eu nu prea le am cu indemanarea, cu muncile manuale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Maryela sper ca ati trecut cu bine noaptea asta!
Alinutzooo eu chiar am crezut cand am citit, dupa ce am vazut ca fetele devin suspicioase, am inceput si eu sa fiu. hai spune, ai glumit, nu? am vazut pozele cu puiutza ta, e o duuulce, seamana cu tine.
alinuk ce papi bun ai tu acolo, manutze, picioruse. si noi avem la fel
mihacarm2002 nepotica mea a avut icter pana pe la 2 luni jumate. stiu ca sor'mea era nelinistita din cauza asta. dar nu a facut tratament la copil. desi primise de la diversi medici diverse tratamente, inclusiv fenobarbital. insa ei nu i se parea ok, citise, se documentase si avea o retinere in a ii da tratamentele. multi ii spuneau ca e de la laptele ei. asa o fi fost. acum la a 2-a sarcina medicul i-a spus ca de la o incompatibilitate de grup sanguin (ea a2 si sotul ei b3) ar fi fost. oricum stiu ca si ea a facut multe analize la copil pe vremea aia. acum, la al 2-lea la fel, destul de lung icterul, dar parca la 2 luni i-a trecut... nu stiu, iti zic si eu, poate te mai linistesti, nu cred ca e ceva grav, o sa ii treaca.

fetele, nu mi-ati raspuns si mie cu privire la laptele congelat. va rog mult ca nu am apucat sa citesc din urma.
o zi buna

Mergi la inceput

Si ca sa raspund si celor care intrebau de simptome...nu a facut febra a avut cam 36 cu 9 (luata in ureche), in schimb nu mai manca bine (cam jumatate din cat manca inainte -cam vreo 30-40 de ml la masa si mesele la o ora jumate, nu la 3 ore), plangea aproape tot timpul de ziceai ca il taie cineva si nu vroia decat la mine in brate, dar nu tacea decat daca ma plimbam cu el prin casa-cum ma puneam jos cum urla. Cand statea la mami in brate cel mai bine il calma rosul la umarul meu sau la breteaua de la sutien (mai roade si la suzeta si la pumn). Iarasi cu somnicul era mai greu ca dormea cate 5 minute si se trezea urland si trebuia iar luat in brate pana reusea sa adoarma. Oricum, la noi "distractia" continua ca mai e un dintisor de iesit. Acum sa vedem cat dureaza si cu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata...
Am pazit-o mai toata noaptea pe IArina.Nu imi place cum e.Adica are mucozitati pe gat.trebuie sa ma duc sa o asculte la plamani.

Katy,lasa ca nu te va duru deloc, o sa simti ca suge mai puternic, dar nu urme de dinti

marinar, de aia te intrebasem, ca stiam ca o rezolvasei..imi pare rau sa aud ca nu.Acum ai inteles cum se da?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Fetelor,

Din ciclul intrebari tampite: daca bb este fornait nu-l mai scoatem afara? Cea mica este cam fornaita, cand bag pompita scot niste mucisori destul de grosi si din cauza ca nu respira ca lumea este putin agitat si scoate din cand in cand si ca o tuse. Totusi nu are febra. Presupun ca nu o sa-i treaca mai repede de o sapatmana: ce fac, nu o mai scot deloc afara?

Livia, mami de Alex(10.11.2002) SI IRINA (19.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

helenutza, ce intrebasei de laptele congelat? scuze da nu gasesc...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna mamici,

Revenim, cu intarziere uram La multi ani tuturor florilor!!!

Am ramas datoare cu un raspuns - Cristiana, sora mea a luat microbul din maternitate (culmea, tot cea din Constanta, dar acum vreo 33 de ani), a fost prematura, ca David al tau cred, si au fost "n" complicatii. A rezistat vreo 3 luni si cam atat.

Lili, daca ai stii cat te inteleg cu sotul...Si nu mai scriu detalii ca n-are rost.

Alina, sper ca a fost o pacalaleala, ca daca nu, stiu si eu ce a zis Messa. Adica e mai riscant un avort decat o noua sarcina.

Helenutza, despre lapte a scris Ioana ca in state nu e recomandata congelarea laptelui. Dar la noi este (dupa indicatiile OMS) si cum noi traim in Romanika poti congela linistita.

Maryela, sa ne scrii si noua ce ati facut.

Bb fornait, cu mucisori nu e f indicat sa-l scoateti afara - poate intr-un loc mai ferit, neaglomerat - curte, terasa...

M-am prins si eu intr-un final cum sa-l fac pe bb sa doarma noaptea. Dupa masa din miezul noptii - inevitabila de altfel - o pun la ea in pat si doarme pana dimineata. Cat m-am chinuit cu ea in pat pana acum...si e bine doarme la ea in patut. Sa nu-i fie de deochi!

VA pup

Mergi la inceput