Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
Daconst spune:
Katy,felicitari la Anelin pentru dintisor.E primul dintre stelute care a spart gheata.Are mama baiat mare!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by rali
mirandolina - chiar a facut curatenie sau este o pacaleala?
daca nu e... zi-mi si mie cum reusesti ... eu nu-l pot convinge sa-si spele farfuria- dar cel putin strange masa
Mey, chiar a facut luna! Si face din cind in cind curatenie si diverse prin casa, de multe ori fara sa-i spun eu. Duminica, cind are liber, pregateste micul dejun. Mai gateste si serios citeodata, cind nu picam amindoi lati de oboseala. Cind n-aveam voie sa ma dau jos din pat, intre sapt 32-37
, chiar facea o gramada de lucruri, inclusiv gatit aproape zilnic. Acum nu vreau sa-l laud, ca sunt zile in care sta doar cu aia mica si nu ma baga in seama, sau se da tt ziua pe net, dar, oops, si eu fac la fel Alina, sper din toata inima sa ne pacalesti. Si eu sunt tot dupa cezariana, vreau bb2 si nu stiu ce m-as face in situatia asta, mai ales ca as tine-o numai in utze

, oricit de obosita as fi 
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
anis spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
Eva~Florina va multumeste pt urari!Criss Mi-a facut cadou o zi linistita fara plansete.
Alinatxa, eu sunt mai credula din fire si sincer te compatimesc daca e adevarat. Oricum, nu mai poate fi pacaleala pe 2 apr. Sunt tare curioasa care e adevarul.
Rali, frumoasa familie, iar Vladut e un scump. Ce a spus, a fost bun lapticul cu gust de tarta? Eva azi nu se mai satura de laptic dupa ce mancasem cozonaci italienesti la greu.
Anis, cum sa ii dau cu 30' inainte de masa lepicol? Ca ea cand se trezeste vrea laptic si nu merge cu lugu~lugu mai mult de 5'. Iar apoi nu stiu daca bea atat lichid.
Eva s-a albit destul de mult in urma tratamentului cu fenobarbital. Nu pot spune ca a dormit mai mult decat de obicei, dar parca a fost mai cuminte (sa nu mi-o deochi).
Mihaela siEva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
N-am somn o pazesc pe Iarina, mie frica de ce am auzit cu respiratia aia..sper sa nu fie nimik.
Asta cu 30min inainte de masa e valabil pt copii mai mari.Eu ii dau IArinei asa.Ma mulg inainte cand stiu eu ca se apropie foamea la ea, dupa muls prepar solutia si ii dau.Eu o las putin sa astepte cand am vazut ca da semne ca ii e foame, asa ma asigur ca bea tota cantitatea.Dupa ii dau sa suga.Eu azi i-am dat un sfert doar si a baut 110ml.Si a facut kaka.Deci oricum mai mult de juma de lingurita nu merge ,pt ca nu beau la varsta asta mai mult de 125ml sau mai greu.Si am zis la o lingurita intreaga trebuie dupa 250ml de lichid.ceai sau lapte.
VAd ca merge si cu sfertul.cantitatea de lichid poate fi mai mare ,da nu mai putin.calculati si voi, daca am zis ca la o lingurita rasa trebuie dupa 250ml lichid..la mai putin..cat vine.
Eu zic ca are efect cu sfertul adica un pic pe varful linguritei, si dupa ce l-ai amestecat cu putin lapte il dai imediat, altfel se umfla..si devine ca gelatine, daca se umfla, se ingroasa, atentie nu se dizolva,deci nu stai si amestecati, pana il dai cu lingurita mai pui lapte.La sfert trebuie dupa lichid 70ml.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
apropo de lepicol, asta e varianta care am gasit-o la noi.In Anglia e si varianta pt copii...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Maryela spune:
Cred ca un noaptea asta ajungem la Budimex!
![]()

Mihnea respira din ce in ce mai greu, febra n-are, dar e tare agitat.
Ylilimic si Rali, va multumesc pentru raspunsuri!
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
mihacarm2002 spune:
Anis, multumesc pt raspuns. Sa vad daca se gaseste in Cta la farmacia City.
Maryela, sper ca Mihnea sa fie bine! Multa sanatate!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
marinar spune:
anis pai daca facea singura nu mai intrebam. a facut la un mom dat dupa ce i-am pus supozitor, 4 zile si am crezut ca s-a reglat dar nu a fost asa.
sanatate multa pt mihnea.
dana deci lucas e un flacau in toata regula...bravo. si noi am fost ieri plecati si emmi a fost ff cuminte, dar cand am ajuns acasa...show.
alinuk e un dulce teo.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Catalina spune:
Neata fetele, mi-am adunat si io plombele dupa ce am citit ce scrise Alinatxa si eu tind sa cred ca e o glumeata doar ca dupa nu a mai apucat sa intre. Asa-i Alina?
Lili imi pare tare, tare rau ca sotul iti mai si reproseaza chestii. Sincer ma asteptam macar la el sa inteleaga in ce grad de oboseala te afli. Offff, sper sa se reglementeze. Sincer la mine s-a reglementat in momentul in care am inchis io pliscul si am inghitit vorbele. Dar la mine e o alta situatie (adica io sunt aia cu piticii si ciocu' mare rau).
Raportez inca o seara cu mega nervi. Pe bune daca eu stiu ce are dar de pe la 6 nu te mai intelegi cu el. La o ora nu pot sa ii dau de mancare ... . La 9 jumate l-am bagat in cada si a facut SHOW: a descoperit ca daca da din picioare face pleosc si ne-a facut fleashca pe amandoi care eram pe jos de ras. Si se distra si el nu mai putea. Va dati seama ca si-a spalat toate pacatele.
Azi am zi de primarie (pt indemnizatie), farmacie (pt variate), posta (scrisoare), facut mancare si calcat. Sa vedeti ce "fresh" o sa fie diseara.
Pupici
monykk spune:
maryela unde esti , sper ca sunteti bine , sanatate multa lui mihnea
mihacarm ma bucur ca eva isi revina
pentru amandoua, si ce frumusica
eeeeeee sunteti cam departe asa ca e cam greu cu petitu
alina acum ce faci ne lasi asa sa fierbem in suc propriu , ca am visat ca
am ramas gravi si plangeam de mama focului si nu vroiam sa ma despart de sarcina ,
brrrr
catalina se distreaza baiatul tau n-are treaba , si voi ca sa vedeti ca pana la
urma tot ce vrea el faceti 

marinar spune:
catalina sa vezi show acum la mine, cred ca au auzit-o toti vecinii cum urla si eu nu stiu cum sa o potolesc. offfffffff
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)