Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Asa cum am promis, incerc sa scriu cat mai des!
In primul rand azi a fost ziua mea onomastica( ma cheama Florina) si tin sa va multumesc tare mult pentru urari!

Pe 03 aprilie este ziua mea de nastere asa ca o tinem tot intr-o petrecere.

Alinatxa, e o gluma de 1 apilie sau chiar vorbesti serios?????????

Aelita, multumim foarte mult pentru aprecieri!

Criss, mereu mi-am imaginat ca imi voi alapta copilul chiar si pana la un anishor insa nu a fost sa fie .Asta e cel mai mare regret al meu.

In alta ordine de idei, ieri am facut vaccinul si a fost jale. Am ales infanrix. Dupa ce a fost toata ziua extrem de agitata,a urmat o partida zdravana de palns ca apoi sa intre intr-o stare de moleseala de nu mai stiam ce sa ii facem. Nici mancare nu i-a trebuit. Ne-a rupt sufletele de mila. Azi si-a revenit, e iar vioaie si mancacioasa.

Pupici!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

ce ziceti de astea...

paciorutze
manutze

hai noapte buna!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Aelita, te rog sa imi spui daca e in regula cu semnatura, tinand cont ca fac trimitere la albumul comun!

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Alina unde esti? ai disparut in seara asta de la apel, dupa ce am facut ochii cat cepele cand am citit.

waw

ce sa zic?...sper sa fie asa cum vrei tu pana la urma, si sa iei decizia cea mai potrivita pentru voi...nici nu stiu ce sa fac? sa ma bucur pentru tine fiindca mai zilele trecute ziceai ca vrei bebe2, sau sa ma ingrijorez fiindca daca vrei sa-l lasi iti va fi destul de greu din toate punctele de vedere... si vorba romanului: curaj gaina ca... speram ca pana la urma sa fie bine oricare ar fi rezolvarea situatiei.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

quote:
sau e gluma de 1 aprilie!!!!!!!!!!!!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

quote:
ce ziceti de astea...

paciorutze
manutze

hai noapte buna!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

alinuk pai ce sa zic? m-am dus prima data pe "paciorutze" si cand mi s-a deschis poza mare pe monitor, am avut aceeasi senzatie ca atunci cand il schimb pe Erik si le vad in fata mea...imi venea sa le pupicesc pe amandoua piciorutele lui Teo prin ecran, asa...intelegi tu sunt ceva de vis...

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

terbitza sa stii ca si eu am ales sa ii fac lui Erik tot infanrixul, si nu a avut nici o reactie urata, nici temperatura, nici plansete...poate putin molesit din cate imi aduc aminte, dar in mare totul a fost ok.
m-am uitat la pozele tale (prin semnatura) si mi-a placut Letitia cu caciulita aia cu urechiuse, verde cu galben. e o scumpete de fetita, cu ochi mari si frumosi.

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Eva~Florina va multumeste pt urari! Criss Mi-a facut cadou o zi linistita fara plansete.

Alinatxa, eu sunt mai credula din fire si sincer te compatimesc daca e adevarat. Oricum, nu mai poate fi pacaleala pe 2 apr. Sunt tare curioasa care e adevarul.

Rali, frumoasa familie, iar Vladut e un scump. Ce a spus, a fost bun lapticul cu gust de tarta? Eva azi nu se mai satura de laptic dupa ce mancasem cozonaci italienesti la greu.

Anis, cum sa ii dau cu 30' inainte de masa lepicol? Ca ea cand se trezeste vrea laptic si nu merge cu lugu~lugu mai mult de 5'. Iar apoi nu stiu daca bea atat lichid.

Eva s-a albit destul de mult in urma tratamentului cu fenobarbital. Nu pot spune ca a dormit mai mult decat de obicei, dar parca a fost mai cuminte (sa nu mi-o deochi).

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Shine, povestea nasterii + aspectele neplacute m-au amuzat. Parca ma uitam la un film cu Stan si Bran. Trist e ca asta e realitatea in spitalele din Romania. Bine cel putin ca ti-au spus ce lapte sa cumperi daca un sfat mai bun nu putea sa iti dea. Totusi, in Constanta, veneau periodic si le schimbau scutecul.
Cristiana, mare minune ca ai putut sa stai in asemenea camera. Cred ca si acum 100 ani in vreme de razboi aratau mai bine spitalele! Ce mai bataie de joc!

Katy, sa ne povestesti cum il vei invata pe Anelin sa pape fara sa muste!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

In sfarsit v-am prins si eu din urma.

La multi ani sarbatoritilor si din partea mea!

Criss,mersi de sfatul cu berea,o sa-l incerc.De masti cu oua nu am nervi,mai ales ca am mai patit-o cu galbenusul de ou de nu-l mai puteam scoate din par.

Alinatxa,as spune ca e pacaleala,dar astept cu sufletul la gura sa ne scrii.

Raportam si noi o zi frumoasa astazi.Am facut proba inaintea excursiei de duminica viitoare si pot sa va spun ca a prins si sotiunea curaj sa-l luam pe bb cu noi.Azi am fost plecati de la 10 dimineata pina la 9 seara si bb s-a comportat super.Chiar daca nu am luat suficient lapte praf cu mine,ca n-am prevazut cit stam pe afara,a fost ok.
Am fost de dimineata la biserica romaneasca,sa vorbim de botez si am stat si la slujba de Florii.Bb a dormit tot timpul.
Apoi am mers la o plimbare pe malul Dunarii unde ne-am intalnit cu niste cunoscuti care ne-au invitat la ei acasa ca tocmai si-au cumparat casa noua.Normal ca ne-am intins pina la meciul cu Steaua si apoi a vrut tati sa vada si meciul.Copilul meu,sa nu-l deochi a rezistat eroic pina am ajuns acasa,desi avea o foame de lup.
Asa ca de acum nu cred ca mai plecam undeva fara bb.Am baiat mare si vine cu noi peste tot.
Eu zic fetelor sa aveti curaj sa mergeti cu bb-ii peste tot ca la varsta asta sunt cel mai usor de luat cu noi.Adica nu trebuie sa-i privim ca pe un impediment cind vrem sa facem ceva.Eu asa am vazut ca fac nemtoaicele si nu au treaba.Sa invete se copilul de mic cu societatea.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput