Stelute de ianuarie februarie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
marinar spune:
rali merci de sugestii. pana la urma am facut mancare de cartofi...sotul meu ar putea trai numai cu cartofi, asa de mult ii plac.
adela pupam bb alexia atomica.
aelita cum ai reusit fata draga?
lili si eu tot asa, dar am pus ciuperci din borcan. pana sa raman gravi nu sufeream ciupercile, dar acum mananc...da as putea sa traiesc si fara. spanac nu servesc nici facut de altii...
mai dar daca postasul nu ne gaseste acasa nu ne lasa un biletel ceva? io de unde sa stiu daca a fost, ce sunt mama omida?!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
ylilimic spune:
marinar - se poate sa-ti lase si sa nu gasesti datorita copiilor, se poate sa nu-ti lase pt ca e imprastiat, se poate sa nu te mai interesezi prea curand de ei, caci plata lor la ghiseu (adica unde trebuie sa mergi sa intrebi tu de ei) se face intre 25-28 parca, apoi sunt trimisi inapoi. De la Casa ii iei cu cerere scrisa la ei si astepti pana ti se aproba, uneori niciodata (cred ca tot din cascatenia lor)
Pe aici asa e regula, intreaba si tu vecinele cu copii mici.
oricum ar fi, acum e prea tarziu.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Messa spune:
miha, un sambure de adevar este - e vorba ca or sa introduca pe piata produse din carne si lactate de animal clonat si de progenitura de animal clonat, pentru ca vor selecta exemplarele cele mai productive si pe alea le vor clona in scopul de a le reproduce. Ca sa aleaga numai genele celor care produc mai mult. Oricum nu-mi place...
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
alinuk spune:
Gio eu am taiat tulul cu o foarfeca chioara (adica normala, neincalzita nenimic) si a fost oki. Am vazut azi in Cora la raionul de cadouri cu lumanarele, canutze, potpouri etc niste saculetzi din organza (parca) cu cateva bilutze mirositoare..erau aprx 2.5 ron. Eu cred ca tot mai bine e sa cumperi tul sau organza.
E simplu de facut - eu am taiat sub forma aprx patrata (ca nu mi-a iesit chiar la fix) aprx 25cmx25cm, am pus 4-5 bomb dr midale (au la Netto in Piata Moghioros, in Cora etc ..) si am strans sub forma de saculetz cu o funditza. Comb de culori o alegeti dupa preferinta. Se mai pot pune petale, margelutze etc...
Gabi raportez dat jos kg destule cat sa incap in unii dintre pantalonii dinainte (e drept in cei putin strech). Dar mai imp decat kg e starea fizica si psihica generala ... care sunt superoki!!!!!
Adela - felicitari pt filmuletz - copilul atomic e o scumpica
Terbitza - super Leti cu urechiusele ei
Bits "noi suntem bine,buricutul a mai dat inapoi ,se pare ca hernia noastra va fi ok pana la urma....
apropos de laptele de mama congelat eu am citit in LA LECHE LIGUE ca se pastreaza fff bine si nu-si pierde proprietatile." sa stii ca si la bb Teo a mai dat inapoi, speram sa se stranga buricutzul ala pana la urma.
Cu laptikul asa auzisem si eu...dar ma rog, poate nu o sa i-l dau niciodata pana la urma.
Aelita sar'na ca mi-ai amintit de tantica de la curatzenie, o sa-mi pun reminder pt miercuri dim ...de acum!!! fatou ai de grija cu cazaturile...ca esti maritata ce mai vrei... (stiti vorba aia!?...cica daca te impiedici la inceputul unui an..te vei marita)
Legat de subiectele discutate de voi azi pe aici ...
eu am intrebat la bisericutza daca mai e vreun bb de botezat in timp cu al nostru si popezu ne-a asigurat ca suntem singurei la scaldatoare...facem la bis Sf Stelian..e asa frumos acolo...MA rog, paote mi s epare mie mai special.
Post nu mai tzin ca am dat-o in bara cu soia... atentie la produsele din soia ca dau gaze..si bebeii nu prea au pareri bune despre acest aspect...
pup fete cucuiete!!!
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
IoanaN spune:
Fetelor stitio vrb aia: toate bubele rele in c*** babii mele? ei uite noi suntem aia...micutul meu are o alergie, o eczema care apare la natafleti ca el intre 2 luni si 12 de viata...are pielea mea sensibila si c****. Am vazut eu pe spatele lui la baita o roseata cat un banut si cu piele descuamata...ca apoi a 2-a zi sa vad si pe piept si un pic sub gusa de grasan...si plaaaans ca-l mancau. Am plecat repede la magazin, i-am schimbat si detergentul de rufe i-am luat tot de bebei dar fara parfum...si i-am schimbat si cremele de corp si sapunelul lichid, am luat Aveeno...si am gasit si crema speciala tot la Aveeno pt eczema asta si i-am luat si un praf special de pus in apa de baita fara sa-l mai dau cu samponel...il bag acolo de 2 ori pe zi si asteptam sa se faca grasanul bine :( mititelul meu...cand cu una cand cu alta... daca nu-i trec il programez la medic sa-mi de ao prescriptie desi...:((( nu prea vreau sa=l dau cu hidrocortizon...si cam astea sunt pt reactiile astea cutanate la ei.
va pup mult...hai ca eu nu sunt buna decat sa ma plang...
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
IoanaN spune:
Kate, ce frumos! chiar acum de sarbatorile pascale! chiar ai fost cuminte...ca iepurasul a venit deja la tine! Felicitari...
quote:
Originally posted by kateryna
Acesta este www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070402&ctime=005154" target="_blank">primul nostru iepuras. Scuzati data de pe poza (am uitat sa o setez) si calitatea pozelor...nu am avut iepuras cooperant (se tot ascundea sub limbutza) si nici aparatul nu e prea destept (la pozele facute in casa, ca afara nu are nicio treaba). Sper sa se vada.Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
aelita spune:
monu cum am reusit? am luat niste pantofi noi,si am alunecat cu ei exact pe muchia unei trepte.si m-am duus pe spate.
Liuda,si eu am probleme cu spatele de cand am fost gravida,am pus 20 de kile atunci,si s-a simtit la coloana.dar acum ma durea cu plamani cu tot.deja ma vedeam la spital,dracu...doamne fereste..
lili,eu spanacul il fac cu orez.eu fac spanac congelat,ala verde cred ca se fierbe inainte,tocat.ceapa calita,pus spanacul,un pic de apa,spre sfarsit se pune orez,nu mult,ca nu e mancare de orez.si cu oua prajite.sau la final se sparg cateva oua pe deasupra si se baga la cuptor sa se faca ouale.
adela,frumos video cu Alexia!!!!
monu cum e la gradinita??tin pumnii maine la vaccin cu piticuta!
marinar am facut ca nadia comaneci,mi-au sdariyt pantofii in usa vecinului!
monu,unde-s pozele? oi fi pierdut eu din mesaje,ca am scris,am plecat,iar am mai scris..am deschis pagini peste pagini..terbitza,e facut de tine costumasul !!! bravo,e misto!
messa:
quote:messoooooo hahaa morrrrrr
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by mihacarm2002
Ati auzit ca din 2008 nu vom mai manca miel de Paste? Iar pana in 2010, adio carne? Vom manca mancare ecologica Cred ca va incepe traficul de carne de pui.
--------------------------------------------------------------------------------
Mey, a trecut 1 aprilie, potoleste-te! Sa-si bage in cur mancarea lor ecologica, eu vreau carne de carne si legume de legume, nu polimeri si poliperi de plastic. Dracu' sa-i ia. Deci eu una am sa fac revolutie. Nu-mi zice mie nimeni ce sa mananc!

cristiana70,da
maryela,pupici pt Mihnea! sanatate!
S.
IoanaN spune:
Aelita, bine ca nu ai patit nimic scumpo! eu am patit asa cand eram cu burtica mare...acum cateva luni, in iarna...m-am dus si eu tantosa la magazin si am prb niste cizme...nu cu tocul mare, miiic si mergeam eu pe acolo pe toculetele ale tzoc, tzoc...si era sa vin in nas...m-a prin o femeie speriata ca pot sa cad pe burtica...si eu sunt teroare in pantofi noi si pe tocuri...mori de ras, desene animate...
aelita spune:
ioana,off,acum am vazut mesajul...imi apre rau ca are alergie...
bai,nu stiu ce e cu alergiile astea!!!
si eu am la multe,de cativa ani.ma spal cu gel fara parfum si fara lalala de la farmacie .
la maini sa nu ating detergent ca fac bube...
ma oftic!!!
bine ca nu ai cazut atunci cu burta!!!
eu cand eram gravida am cazut pe spate cuscaunul asta pe roti ,de la calculator.m-am dat pe spate si m-am duuuuuus catai grasa eram !!! de doua ori am bafanit!
acum nu aveam nici eu tocuri mari si vina nu a fost la tocuri,ci la talpa,ca am alunecat cu talpa,nu avea rizuri din alea ,era cam plana asa...nu-i mai incalt!
S.
marybell spune:
buna fetelor, Erik abia acum a adormit, putin mai bine...sper...fiindca azi m-a cam "jucat" cam cum a vrut el. toata ziua a dormit in reprize de cate 10 minute, a fost cam marait, toata ziua s-a smiorcait si tot n-am inteles de ce? kk a facut, putin ce-i drept dar a facut, de mancat, a mancat bine, de dormit nu prea a dormit dar asta fiindca nu a vrut el. in fine acum doarme de vreo 20 de minute sper ca pana maine dimineata sa nu se mai trezeasca ![]()
pupici fetelor care au intrebat de noi, e asa bine sa vezi ca cineva s-a gandit la tine...sunteti dragutze. multumim
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik

Anelin-George (7 ian 2007)