matreata persistenta!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Initial creeata de flisa

Fetelor, nu stiu ce sa mai fac. Am niste cojite de nu stiu cum sa scap de ele. Am incercat Vichy, ...si toate sampoanele tratament din farmacii si singurul care amelioreaza putin aparitia lor este Nizoralul. Mai este cineva in situatia asta?

in gama Vichy sunt doua feluri de sampoane, unul pt.matreata fina si uscata, iar altul pt.matreata mai mare(cojite) si grasa.
si sotul meu foloseste acest sampon, la primele spalari ii dispare matreata dupa care reapare si nu mai trece. si el este disperat si din aceasta cauza se tunde foarte scurt.

Mari

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si eu am matreata persistenta. Din tot ce am incercat a mers cu Ducray Selegel, dar, dupa tratament, am continuat cu samponul indicat de farmacista (aceeasi gama) si m-am umplut mai rau. Medicul dermatolog mi-a spus ca trebuie eliminata cauza mai intai. Can am intrebat care-i cauza de fapt, mi-a spus "pe fond nervos" si m-am lamurit. Am perioade mai bune si perioade cumplite, fara sa am motive de stres sau suparare.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Flisa, am si eu o intrebare. Tu cum te speli pe cap - te "zgarii cu unghiile" sau faci ca un fel de masaj cu buricul degetelor ? Are si asta legatura cu aparitia cojitelor de care spui tu, cel putin eu asa consider.

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Si mie dermatologul mi-a spus ca e pe sistem nervos dar si sistemul asta are o limita. Eu nu mai suport!!! Am spus ca dupa Pasti dau o raita pe la 3-4 dermatologi ca in unul singur chiar nu am incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

cu blue cap ai invercat.si eu mai avea cojite si acu ma spal si mi-au trecut.
doctorita mi-a prescris si selsun...dar am luat blue cap si vad ca da rezultate

sa auzim de bine
sarbatori fericite

Mergi la inceput

Uite, cu blue cap chiar nu am incercat si am auzit ca e bun. Am uitat de el. Mersi mult deya.

pisimuky, nu ma zgarii cu unghiile, ci e mai mult un masaj .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Inseamna ca alta e problema... Sorry...

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

pisimuky, stai linistita ca nu m-am suparat ci vreau sa aflu si alte pareri pt ca si coafeza mea mi-a spus ca f multa lume se plange de cojite de genul asta. Dupa Paste ma voi duce la doctori si daca iar ma iau cu sistemul nervos, chiar ca cedez nervos.

Pupici multi si sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

flisa nu se mai fabrica Dermocalmul, in schimb m-a dat si ieri cu solutia pentru cojite , care iti duce si matreata in mare.Am vorbit cu coafeza ieri , intentionez sa-mi cumpar din nou iti recomand si tie sampon de la Kerastase e 50 lei pentru matreata , cojite.Te va intreba ce tip de par ai si in functie de asta la salon iti va spune de ce ai nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikki spune:

Mai poti incerca samponurile de la Klorane, exista si varianta anti-matreata.

Mergi la inceput